ANIMECON JA MANGA CAFÈ (kuinka homma toimii)

Manga Café Helsingin ydinkeskustassa. Kahvilan vapaamuotoinen keskustelualue. Lisätietoja sivulla: http://www.mangacafe.fi

Valvojat: Manga Cafe, tt, Animeunionin Foorumiaktiivit

Avatar
Manga Cafe
Manga Café
Viestit: 43
Liittynyt: Ke Maalis 25, 2009 21:07
Viesti:

ANIMECON JA MANGA CAFÈ (kuinka homma toimii)

Viesti Kirjoittaja Manga Cafe » Ke Heinä 08, 2009 11:13

Yleistä infoa meidän toiminnasta animeconin aikana.

Olemme sekä kaapelitehtaalla animeconissa sekä Kaisaniemessä samaan aikaa auki.

Animecon aukioloajat (http://2009.finncon.org/animecon/)
Perjantai 10.7. klo 14-20
Lauantai 11.7. klo 10-19
Sunnuntai 12.7. klo 10-18

Animeconissa myynnissä pockyjä, ramunea (monia erimakuja) sekä muuta hyvää!

Samoja tuotteita tietenkin myynnissä kahvilassakin.

Manga Cafe on auki hieman pidempää kun normaalisti:
Koko animecon ajan (pe-su) virallisesti: klo 10 - 20
Todennäköisesti olemme la ja su aikasemmin auki, noin kello 9:00 ja suljemme vasta kun viimeisetkin innokaat kävijät ovat ehtineet juoda kahvinsa loppuun.

Illoiksi pelkäämme pientä ruuhkaa, joten ennen animeconille menoa suosittelemme käväisemään tai sen aikana, eikä vasta animeconin sulkeutumisen jälkeen.
Suunnitelmissa olisi launtai ja sunnuntai aamulla tarjoilla pientä aamiaisen tapaista, japanilaista teetä ja pientä suolaista (esim merilevämuffinsin) samalla voi napata pientä matkaevästä animeconille.

Ei-Helsingin tunteville, sijaitsemme melkein rautatietorin vieressä, joten junalla, ratikalla, metrolla tai bussilla pääsee ihan viereen.
Kaapelitehdas on vain parin metropysäkin päässä kaisaniemen (tai rautatieaseman) metropysäkistä, kummastakin on parin minuutin kävelymatka kahvilaan.

http://mangacafe.fi/tietoa/about/ Löytyy googlekartta merkattuna (vihreä nuoli) missä tarkalleen sijaitsemme. Parhaiten pääsee joko Molly Malonesin baarin vierestä sisäpihalle (Kaisaniemenkatu 1 kautta) tai OP Helsingin viereisestä lasiovista (Mikonkadun 13 puolelta). Meillä on kummallakin sisäänkäynnillä on pienet seinäkyltit ja erilliset ständit.

http://www.mangacafe.fi/images/map_simple.jpg

Valokuvia saa ottaa ja itse asiassa suosittelemme, ja toivomme että laitatte niitä nettiin; irc gallerian, facebookiin, eat.fi, deviantarttiin, etc, mihinkä keksittekään linkatkaa vaan meille ne niin päästään itsekin ihmettelemään :)
Yleinen perussääntö valokuvaamisessa on, ettette kuvaa muita ihmisiä ilman heidän lupaa. Tosin henkökunnan tyttöjä saa kuvata mielin määrin :).

Meillä ei ole mitään erikoisempaa kahvilaetikettiä, vaikka ollaankin vähän erikoisempi kahvila. Mangat on tarkoitettu luettavaksi kaikille maksaville asiakkaille. Sama koskee pelejä, wii:llä heiluminen toivotaan jäävän vähän vähemmälle kun kotona. Ja pelaajilla on aina ensisijainen väistövelvollisuus (kerran tilat ovat ahtaat ja laitteet vähän tukkivat paikkoja).
Mangasta ja muista luettavista toivomme vain että ne palautetaan takaisin hyllyyn kun on vilkaistu/luettu läpi. Helpompaa muille asiakkaille ja henkilökunnalle että ei tarvitse olla vahtimassa missä pöydillä mangat menevät. Ja tietyistä syistä luettavia ei saa viedä pois kahvilasta.
Vieraskirjaan (Death Note) saa kirjoittaa ja siellä on pyörimässä myös erillinen sketsausvihkonen johonka saa piirellä vapaasti.

Ja tietenkin animeconin jälkeen maantaina toimimme normaalisti. Toivon mukaan energiaa täynnä ja tyytyväisinä onnistuneesta viikonlopusta.
Jos jotakin jäi epäselväksi ottakaa ihmeessä yhteyttä info@mangacafe.fi tai kysykää kahvilan henkilökunnalta (jokseekin nyt on pientä extra väkeä auttamassa).

Tervetuloa ja oikein hyvää coniviikonloppua kaikille!

Nyo ^^!

Avatar
tt
Manga Café
Viestit: 67
Liittynyt: Ke Maalis 18, 2009 19:57
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Re: ANIMECON JA MANGA CAFÈ (kuinka homma toimii)

Viesti Kirjoittaja tt » Ma Heinä 13, 2009 12:38

Jos joku on ottanut kuvia kahvilasta tai meidän animeconin kojusta, linkkejä saa laittaa tänne.
Kiitokset kaikkille animeconin mukaville asiakkaille :)

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Manga Café”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija