Sivu 1/1

Nettikauppa

Lähetetty: Su Touko 17, 2009 19:13
Kirjoittaja tt
Manga Cafe Online Shop

On avattu, tervetuloa shoppailemaan!
Japanilaiset herkut tulevat lähiaikoina myyntiin.

Re: Nettikauppa

Lähetetty: Su Kesä 14, 2009 16:49
Kirjoittaja Ikaryaku
milloin on lähiaikoina olen jo pitkään käynyt tarkistamassa onko herkut tulleet, mutta ei ole näkynyt?

Re: Nettikauppa

Lähetetty: Su Kesä 14, 2009 20:57
Kirjoittaja tt
Ikaryaku kirjoitti:milloin on lähiaikoina olen jo pitkään käynyt tarkistamassa onko herkut tulleet, mutta ei ole näkynyt?
Jooh, "tulossa pian" .. Pahoitteluni tämän viiveen takia, tuossa on pari pikku seikkaa joiden takia tuo on vain venynnyt ja venynnyt. Noi herkkut mitkä on tullut kahvilalle ovat menneet kohtalaisen nopeasti, ja toinen ongelma, se pahemin, on ollut ajan puute. Ei ole ehtinyt töiden ohessa hoitaa niin paljon kahvilan web asioita kun olisin toivonnut. Mutta onneksi oma kesäloman ensimmäinen pätkä alkaa juhannuksesta, joten tavoitteena olisi laittaa pari tuotetta nettikauppaan asti. Aluksi olisi vain paria eri tuotetta että voisin vähän katsoa mitenkä tuo meidän surkea nettikauppan pohja nyt toimii, ja vähän katsoa mitenkä alkavat mennä ja mitenkä hommat postin kanssa toimivat, etc käytännön asioita.

Ja Animeconnin jälkeen olisi tarkoitus saada viimeistään kaikki tuotteet webkauppaan. Syy miksi vasta silloin, kun tuo tapahtuma on meidän suurin investointi sitten kahvilan ostamisen jälkeen. Joten aiomme kunnolla olla mukana kaikkien herkkujen kanssa (sekä kaapelitehtaalla että kahvilassamme) ja toivon mukaan jää sopivasti yli että ei jouduta animeconnissa myymään eioota. Siis tässä kesällä vielä tilaamme suurimakseen osaksi vain kahvilan menekin suhteen tavaraa.

Kunhan saamme nyt ne ensimmäiset herkut myyntiin asti, tekisi mieli luvata viikon sisään, mutta en aio!
Laitamme maksutta mukaan pientä kivaa -kiitos kärsivällisyydestä lahjana- pakettiin (niin kauan kun noita riittää); postikorttia, minijulistetta, etc mitä meidän yhteistyökumppanit ovat tuoneet jaettavaksi meidän kahvilaan asiakkalle.

Re: Nettikauppa

Lähetetty: Ke Heinä 01, 2009 09:46
Kirjoittaja tt
http://shop.mangacafe.fi/

Pienten päivitysten kanssa lisäsin muutamia pockyjä.
Lisäsin kirjekuorilähetyksen tuonne, jos kiinostaa tilata vain yhden pienemmän tuotteen (kuten Pockyt) jotka voisivat mahtua kirjekuoreen ei tarvitse maksaa 8euron postipaketti lähetystä. Jos kiinostaa tilata enemmän niin suosittelen postipaketti suoraan.

Jos on jotakin epäselvyyttä tai "bugeja", etc niin ottakaa ihmeessä yhtettä shop@mangacafe.fi
Koitettaan saada vähän asiakasystävällisemmäksi tuota.

Animeconin jälkeen tarkoitus alkaa enemmän lisäilemään tuotteita tuonne. Joten ennen sitä olisi kiva saada vapaamuotoista palautetta kaupasta, voisi siinä yhteydessä tehdä vielä jotakin hieno säätöä.

Kiitosta kaikkille kärsivällisyydestä, vähän on päässyt venähtämään tämä :)

Re: Nettikauppa

Lähetetty: Ke Heinä 01, 2009 21:23
Kirjoittaja -Dist
Tuosta nettikaupasta en osaa sanoa muuta palautetta tähän hätään kuin sen että on siellä aika hirveästi kirjoitusvirheitä :D:D. '' Valmiit kakkut ''..... yms. tyylisiä. Kakkut kanssa...

Re: Nettikauppa

Lähetetty: Ke Heinä 01, 2009 22:29
Kirjoittaja tt
-Dist kirjoitti:Tuosta nettikaupasta en osaa sanoa muuta palautetta tähän hätään kuin sen että on siellä aika hirveästi kirjoitusvirheitä :D
Eikä edes ollut mun kirjoittamia \o/ :D
Entisen omistajan jäljiltä, voisi nakittaa jollekin oikoluettavaksi koko hoito jossakin välissä.
will fix soooon ...

Re: Nettikauppa

Lähetetty: Ke Elo 26, 2009 20:48
Kirjoittaja tt
http://shop.mangacafe.fi

- Ramune lisätty (org. ja melooni)
- Lisätty uusia eri makuisia pockyja
- Collon mansikka ja suklaa tulossa lähipäivinä (Pockyjen valmistajan toinen herkullinen tuote, kahvilassa todella suosittu pockyne kanssa).

Plus nyt olisi hyvä aika haukkua webikauppaa ja kertoa mitkä kaikki tarvitsevat korjailua ja muita parannus ehdotuksia. Olemme lähiaikoina uusimassa koko webkaupan joten pääsemme muutamista ärsyttävistä bugeista eroon.

Parhaista korjaus/uudistus ehdotuksista palkitaan uuden webkaupan avajaisiin alennuskupongilla.
Saa vapaasti tähän ketjuun laittaa viestiä tai mailitse (otsikolla: Webkauppa v2.0) tomi (at) mangacafe.fi

Re: Nettikauppa

Lähetetty: Ke Elo 26, 2009 22:34
Kirjoittaja -Dist
Tarkoitetaanko korjauksilla useita kirjoitusvirheitä joita webbikaupasta löytyy jne. vai jotain aivan muuta ?

Re: Nettikauppa

Lähetetty: To Elo 27, 2009 10:38
Kirjoittaja tt
-Dist kirjoitti:Tarkoitetaanko korjauksilla useita kirjoitusvirheitä joita webbikaupasta löytyy jne. vai jotain aivan muuta ?
Siis koko pohja menee uusiksi, kaikki uusiksi, isoimmat uudistukset tulevat koskemaan: maksamiset helpommaksi, selkeämpi ulkoasu, ja uusi kätevämpi postikululaskuri (the main thing).

Uusia ehdotuksia ja parannus ehdotuksia kannattaa kertoa, ihan rahan arvoista hyötyä on luvassa :)
Tarkoituksena on saada ihan yleisesti palautetta mitenkä kannattaisi parantaa kauppaa, mitkä tällä hetkellä on ollut hyviä ja mitkä huonoja puoli tuossa nettikaupassa (hyvät tietenkin koitetaan pitää mukana ja huonot varmistettaan että saadaan korjattua). Sekä lisätä uusia ominaisuuksia.

Sekä tietenkin avajaisten aikaa tuodaan paljon uusia tuotteita myyntiin.
Toivon mukaan olisi aikaa käydä kaikki vanhat (kakkutarvike) tuotekuvaukset läpi ajan kanssa ja korjata virheet.
Vähän jäänyt ajan puuteen takia vähemmälle noiden oikolukeminen, Millalla (omistajalla) ei ole aikaa ja oman "oikean työn" jälkeen ei kauheasti jää vapaata aikaa säädellä muutakuin ihan pakolliset.