Sivu 1/1

Manga Café kasvaa, uusi suurempi toimitila Helsingissä!

Lähetetty: Ma Joulu 12, 2011 11:54
Kirjoittaja Manga Cafe
Amai Manga Cafe Oy muuttaa pois Kaisaniemenkatu 1 sisäpihasta vajaan kolmen vuoden jälkeen. Siirto tapahtuu viereiseen Fennia kortteliin, jossa muun muassa sijaitsee Finnkinon Kinopalatsi.
Manga Cafe toimii vanhassa pienessä toimipisteessä vielä tammikuun loppuun asti.

Helmikuussa avautuva Manga Café on 84 neliöinen, täysin uudelleen sisustettu kahvila, johonka tulee päälle 40 asiakaspaikkaa. Luvassa on laajempi mangavalikoima asiakkaillemme luettavaksi, sekä enemmän länsimaista sarjakuvatuotantoa. Manga Café jatkaa myös suomalaisten omakustanteiden hankkimista hyllyihinsä asiakkaiden luettavaksi ja ostettavaksi.

Samaan toimitilaan avautuu täysin uudistunut Shoppu.fi – Manga Cafén verkkokauppapuoti, joka on Etelä-Suomen ainoa mangaoheistuotteisiin painottuva liike. Josta löytyy Pohjoismaiden laajin doujinshi-valikoiman. Shoppu.fi valikoima laajentuu myös anime ja manga-aiheen ulkopuolelle, mm. virallisena Hot Toys ja Enterbayn maahantuojana. Shoppu.fi tulee pysymään pääsääntöisesti virallisten japanilaisten oheistuotteiden myyjänä jatkossakin.

Manga Café on toiminnut kolme vuotta aktiivisena osana Suomen anime ja manga-aiheisissa tapahtumissa. Kahvilan omistaja, Milla Sainio on voittanut Sammon Tekijät - valtioneuvoston palkinnon vuonna 2010, tuodessaan Manga Cafén kautta japanilaista kulttuuria lähemmäksi suomalaisia ja sekä näin edesauttanut nuorisokulttuurin etenemistä. Lisäksi hän on ollut luennoimassa Helsingin Business Collegessa yrittäjyydestä, Pasilan kirjastossa tutustuttamassa pääkaupunkiseudun kirjastotyöntekijöitä mangasarjakuviin, sekä pitänyt luennon Manga Cafèn toiminnasta J-Popcon 2011 tapahtumassa Tanskassa, Kööpenhaminassa.

Tuleva osoite on Vuorikatu 14, 00100 Helsinki. Sisälle pääsee Kaisaniemen metron kautta, Kinopalatsin läpi kulkemalla tai suoraan vuorikadulta Stadin pelikaupan vierestä.

Jos kaipaatte lisätietoja tästä aiheesta tai Shoppu.fi / Manga Cafén toiminnasta, yhteyttä saa ottaa Milla Sainioon työaikoina puhelimitse: 040-7232537 tai sähköpostitse: milla@mangacafe.fi

http://www.mangacafe.fi

Re: Manga Café kasvaa, uusi suurempi toimitila Helsingissä!

Lähetetty: Ma Joulu 12, 2011 16:59
Kirjoittaja TLein
Whii, onnittelut kasvupyrähdyksestä. :)

Toivottavasti kasvukipuja ei ehdi kehittyä.

Re: Manga Café kasvaa, uusi suurempi toimitila Helsingissä!

Lähetetty: Ma Tammi 02, 2012 15:23
Kirjoittaja VeliKulta
Tuleeko teillä olemaan siellä minkäänlaisia Avajais-juhlia tai vastaavia, esim. Avajais-tarjous, tänään kolme pockyä kahden hinnalla tai jotain vastaavaa ;D
Ja ihan vain myös kysyisin, kerta paikan nimi on: "Manga Cafe", niin tuleeko joskus harmaassa tulevaisuudessa siellä olemaan Meidoja...? Koska mitä nyt ajatelisin niin eikai semmosen animeharrastajan kouluttaminen tarjoilijaksi kovin hankalaa pitäisi olla vai...?

Re: Manga Café kasvaa, uusi suurempi toimitila Helsingissä!

Lähetetty: Ma Tammi 02, 2012 19:48
Kirjoittaja Gintoki
Laitoin tämän toiveen jo asiakaspostiinkin, mutta toistaminen on todistetusti ruinaamisen isoäiti. Kun uusi ja kiiltelevä kahvila aukenee, voisikos sinne saada sen yksinäisyyttään katkerasti itkevän Go-setin kaveriksi toisen ja ehkäpä kolmannenkin Go-setin? Ja tulevaisuudessa ehkä joitain opastettuja peli-iltoja ja amatööri-turnauksia?

Re: Manga Café kasvaa, uusi suurempi toimitila Helsingissä!

Lähetetty: Ma Maalis 12, 2012 12:53
Kirjoittaja Gintoki
Tällaisen kysymyksen vaan tänne sijoittelen, kun en fiksumpaa paikkaa keksinyt, et kun Helsingin Go-kerho kokoontuu kuulemma tiistaisin manga Cafessa, niin tarkotetaanko Cafen vanhoja tiloja vai oletteko jo muuttaneet? Ja saako tulla oman laudan kanssa pelaamaan vaikkei kerhoon virallisesti kuuluisikaan?

Re: Manga Café kasvaa, uusi suurempi toimitila Helsingissä!

Lähetetty: Ti Maalis 13, 2012 12:01
Kirjoittaja Manga Cafe
Vanhat tilat ovat edelleen käytössä. Ilmoittelen asiasta myös Hapille.

Re: Manga Café kasvaa, uusi suurempi toimitila Helsingissä!

Lähetetty: To Huhti 12, 2012 11:37
Kirjoittaja tt
Avajaiset ovat huomenna, siis 13.4. Perjantai!
Olemme auki klo. 10:00 - 20:00 Näin avajaisten kunniaksi :D
Osoite on Vuorikatu 14, stadin pelikaupan vieressä ja verotoimistoa vastapäätä.
Vanhaa paikkaa vastapäätä. (googlemap)