Tärkeää tietoa alueesta - LUE HUOLELLA LÄPI!

Esittele omia tuotoksiasi ja kommentoi muiden töitä. Perinteisen taiteen lisäksi tälle alueelle ovat tervetulleet myös teksti- ja valokuvataide.

Valvojat: Animeunionin Foorumiaktiivit, Taidenurkkaus / aktiivit

Avatar
escape_rope
Viestit: 692
Liittynyt: La Joulu 08, 2007 22:02
Paikkakunta: Joensuu

Tärkeää tietoa alueesta - LUE HUOLELLA LÄPI!

Viesti Kirjoittaja escape_rope » Ma Helmi 16, 2009 17:11

Tervetuloa taidenurkkauksen oleellisimmalle alueelle eli Erilaisen nykytaiteen museoon.


Tällä alueella pätevät sekä yleissäännöt että seuraavat, juuri tälle alueelle luodut ohjeet:

Taidemuseo jaetaan pääsääntöisesti muutamaan aihealueeseen, ja nämä aihealueet on luokitteltu seuraavasti:
Originaalitaide, Fanitaide, Sarjakuvat, WIP (work in progress) - keskeneräiset työt sekä valokuva- ja tekstitaide.
Laittaessaan työtään esille käyttäjän tulee sijoittaa työnsä sille sopivaan, johonkin edellä mainittuun aiheeseen. Jos työ ei tunnu sopivan sisällöltään mihinkään jo aiemmin luotuun aiheeseen tai aihetta ei olla vielä luotu, voi käyttäjä luoda uuden, työlleen tarvittavan aiheen. On kuitenkin hyvä muistaa, että uuden aiheen tulee noudattaa aiemmin mainittua aihealueluokittelua. Epävarmassa tilanteessa käyttäjä voi, ja hänen suositellaankin ottavan yhteyttä alueen ylläpitoon.


Lisäksi töiden esille laittoon on omat seuraavanlaiset ohjeet:
- Esiteltävän työn täytyy ehdottomasti olla itse tehty.
- Töitä suositellaan esiteltävän useampi kuin yksi yhdessä viestissä. Enemmän tuotteliaiden taiteilijoiden toivotaan myös tekevän könttäpostauksensa vaikka kerran viikossa, ei useammin. Näin vähemmän tuotteliaat ja harvemmin töitään esille pistävät eivät jää toisten jalkoihin.
- Kuvalliset työt laitetaan esille linkkeinä, ja vähänkään pidemmät tekstitaiteet spoiler-tageihin, jotta selaaminen helpottuu.
- Erilaiset varoitukset esim. veren esiintyminen kuvassa tai sopimattomampi kielenkäyttö tekstissä täytyy mainita selvästi työn yhteydessä. Huomaa, ettei k-18 -materiaalia sallita, sillä alueella liikkuu nuorempaakin väkeä.
- Taiteilijan laittaessa työtään esille häntä myös suositellaan kertomaan siitä jotain pelkän linkin sijaan. Taitelija voi vaikkapa kertoa työprosessistaan, ja miltä lopputulos hänestä näyttää jne.
- On suositeltavaa kommentoida muiden töihin samaisessa viestissä, jossa itse laittaa töitään esille. Yksittäiset "hieno kuva" -viestit nimittäin poistetaan armotta, ellei niissä ole sen enempää sisältöä.

On myös hyvä muistaa, että shounen-aille ja yaoille on oma alueensa, ja näitä teemoja sisältävät kuvat ja tekstit kuuluvat paremmin sinne.

Palaa sivulle “Erilaisen nykytaiteen museo”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 5 vierailijaa