Sivu 1/1

Etsitään piirtäjiä impromangaan

Lähetetty: Ke Loka 31, 2012 01:21
Kirjoittaja kapu
Heis. :D
Merirosvoaiheinen impromanga nimeltään Suoraan Karille kaipaa lisää piirtäjiä! Impromangalla tarkoitetaan tässä yhteydessä japanilaistyylistä sarjakuvaa, mitä piirretään vuorotellen, juonta etukäteen päättämättä. Alunperin joensuulaisen sarjisryhmän jäsenet perustivat impron. Nykyään ryhmää ei enää ole, mutta impro on voimissaan. Meitä on nyt viisi piirtäjää ja piirtoaika improssa on viikko. Kaipaamme 2-3 uutta piirtäjää. Piirtäjiltä edellytetään facebook-tiliä, että voimme kommunikoida keskenämme Suoraan karille -ryhmässä. Improa pääset lukemaan tästä. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä sähköpostilla: kapu_mati@hotmail.com. :)

Re: Etsitään piirtäjiä impromangaan

Lähetetty: Ti Marras 06, 2012 17:11
Kirjoittaja Aava meri
Heissanvei! Laitoin teille jo eemailia kiinnostuksestani, mutta toistaiseksi en ole saanut vastausta mailiini. Onko piirtäjäkiintiö mennyt jo täyteen, vai oletko ollut muuten vain liian kiire sähköpostin katsastamiseksi? C:

Re: Etsitään piirtäjiä impromangaan

Lähetetty: Su Marras 11, 2012 04:25
Kirjoittaja kapu
Aava meri kirjoitti:Heissanvei! Laitoin teille jo eemailia kiinnostuksestani, mutta toistaiseksi en ole saanut vastausta mailiini. Onko piirtäjäkiintiö mennyt jo täyteen, vai oletko ollut muuten vain liian kiire sähköpostin katsastamiseksi? C:
Hei! Hyvä, että laitoit tännekin viestiä, nimittäin sähköpostisi oli mennyt jostain syystä roskaposti-kansioon, mitä en niin usein tyhjentele! Vastaan heti sähköpostiisi.

Re: Etsitään piirtäjiä impromangaan

Lähetetty: Su Maalis 17, 2013 05:18
Kirjoittaja kapu
Vieläkin olisi piirtäjänpaikkoja vapaana! Impron uusi osoite: KLIK

Re: Etsitään piirtäjiä impromangaan

Lähetetty: Su Elo 31, 2014 21:30
Kirjoittaja kapu
Suoraan karille -impron piirtäjätilanne on täysi, mut nyt haetaankin piirtäjiä uudempaan ja erilaiseen improon! Sen nimi on Forever Ago ja se kertoo taianomaisesta keskiajasta. Tällä hetkellä sivuja on noin 60. Tutustukaatten täällä: KLIK!