Perustietoja Fanzusta (kannattaa ehkä lukea ennen kysymistä)

Fantasiapelien virallinen keskustelualue. Lisätietoja sivuilla www.fantasiapelit.com

Valvojat: Lönkka, Animeunionin Foorumiaktiivit

Avatar
Lönkka
Fantasiapelit
Viestit: 825
Liittynyt: Ke Huhti 05, 2006 17:16
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Perustietoja Fanzusta (kannattaa ehkä lukea ennen kysymistä)

Viesti Kirjoittaja Lönkka » Ti Joulu 09, 2008 11:55

Aloitetaanpa lyhyellä esittelyllä.
Fantasiapelit on jo vuodesta 1984 toiminut pelien ja erilaisten muiden mielenkiintoisten asioiden maahantuojana ja jälleenmyyjänä. Vuosien varrella valikoimissamme on vakiinnuttanut paikkansa sekä länsimaiset sarjakuva-albumit että manga. Mangavalikoimistamme olemme erityisen ylpeitä sillä hyllyvalikoimissa (=siis suoraan saatavissa Helsingin liikkeestämme) on tätä kirjoitettaessa yli 6000 eri manganimikettä!

Nettisivujemme osoite on: http://www.fantasiapelit.com


Liikkeitä Fantasiapeleillä on 7 ympäri Suomea: Helsinki, Oulu, Tampere, Turku, Joensuu, Jyväskylä sekä Lappeenranta. Tarkemmat osoitteet, aukioloajat jne löytyvät täältä. Valikoima on kattavin Helsingin liikkeessä, mutta myös muiden liikkeiden henkilökunta tilailee mieluusti asiakkaita kiinnostavia nimikkeitä omiin toimipisteisiinsä eli rohkeasti vaan tiedustelemaan omia suosikkimangoja paikalliselta Fanzuagentilta!


Postimyynti kuuluu myös toimenkuvaan ja lisää infoa postitilausten tekemisestä löytyy täältä. Tilausta tehtäessä voi myös toimitustavaksi valita noutotilauksen jolloin tilauksen voi käydä noutamassa valitsemastaan Fantasiapelien toimipisteestä. Tällöin ei peritä lainkaan toimituskuluja.

Mikäli sinulla on kysyttävää postitilauksista lähetä mailia osoitteeseen: tilaus@fantasiapelit.com


Fantasiapelit osallistuu myös usein anime- ja mangatapahtumiin. Tuotevalikoimamme laajuudesta johtuen emme saa kuin murto-osan nimikkeistämme mukaan coneihin. Niinpä kannattaa aina erikseen ilmoitella meille viikko-pari ennen conia mitä kaipaa, jolloin otamme nämä tuotteet mukaan juuri niitä tiedustellutta asiakasta varten. Kunhan conikausi taas käynnistyy niin perustan erillisen ketjun jossa muistutetaan aina seuraavaan coniin littyen näistä tuotetoiveiden tekemisistä.


Meitä voi myös pyytää ilmoittamaan mailitse tai puhelimitse koska kaivattu nimike ilmestyy. Varaamme sen tällöin ilman ostopakkoa viikon ajaksi. Näistä ilmoituksista kannattaa keskustella paikallisen toimipisteen kanssa. (IT -eksperttimme painiskelevat paraikaa yötä päivää saadakseen tämän toimimaan myös netin kautta. Tilanteen muuttumisesta tiedoitetaan täällä)

Palaa sivulle “Fantasiapelit”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 6 vierailijaa