Kesän myötä palaavat kärpäset ja... osin myös Tokyopop?

Fantasiapelien virallinen keskustelualue. Lisätietoja sivuilla www.fantasiapelit.com

Valvojat: Lönkka, Animeunionin Foorumiaktiivit

Avatar
Lönkka
Fantasiapelit
Viestit: 825
Liittynyt: Ke Huhti 05, 2006 17:16
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Kesän myötä palaavat kärpäset ja... osin myös Tokyopop?

Viesti Kirjoittaja Lönkka » To Touko 31, 2012 15:26

Fantasiapelien väki oli kerrassaan pölmistynyttä sen jälkeen kun onnistuimme löytämään tukkurin, jolta löytyi vielä joitain taannoin konkurssiin menneen Tokyopopin nimikkeistä.

Ja mikä kummallisinta suositusta ja loppuunmyydystä Hetalia Axis Powers -mangasta on jopa otettu print-on-demand painoksia, ja mikä ihmeellisintä, kesäkuun heleä aurinko saa piakkoin ihmeteltäväkseen myös sarjan aiemmin julkaisemattoman kolmannen osan!

Täältä löydät listauksen nyt saaduista nimikkeistä: Tokyopoppia. Mikäli joku noista puuttuu kokoelmastasi, älä kävele auvosi ohi vaan hanki moinen kadonneeksi luultu aarre itsellesi hetimiten sillä vaikka jatkamme näiden täydentämistä loppuvat varannot kuitenkin ennemmin tai myöhemmin.

Montaa muutakin Tokyopopin nimikettä löytyisi kyseiseltä tukkurilta, mutta kaikkea emme valikoimiimme enää saaneet mahdutettua. Toki voimme koettaa moisia erikseen tilata niistä kiinnostuneille asiakkaillemme. Eli kannattaa ensi kerralla F-marketissa käydessä jutella paikallisen avuliaan Fanzuagentin kanssa siitä, kuuluuko oman kokoelman puutteet sellaisiin nimikkeisiin, joita voitaisiin vielä ehkä hyvässä lykyssä tänne pohjan perukoillekin saada.

Palaa sivulle “Fantasiapelit”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 7 vierailijaa