Parhaat baarit

Keskustelua aiheen vierestä

Valvoja: Offtopic-aktiivit

-sama
Viestit: 1
Liittynyt: Su Maalis 08, 2009 10:30
Paikkakunta: Helsinki

Parhaat baarit

Viesti Kirjoittaja -sama » Su Maalis 08, 2009 10:41

En ollut tällaista aihetta näkevinäni, joten päätin kysyä tätä: mitkä ovat teidän, foorumillakävijöiden suosikkibaarit?
Baareissa joissa itse yleensä käyn, en ole nähnyt koskaan yhtäkään otakua, missä mahdatte siis liikkua?
Itselläni ei mitään erityistä suosikkia ole, menen sinne minne kaverit menevät, mutta olisi mukava tietää missä teitäkin näkisi. :shock:

Edit: voisihan tähän mainita muutaman paikan missä tulee käytyä välillä: Ravintola Pormestari, Royal Onnela ja Ale Pub.
Kaikki edellämainituista paikoista on melko kamalia, jos keskellä viikkoa on aikaa niin Pormestariin kannattaa tulla keskiviikkoisin hyvien juomatarjousten perässä.
Viimeksi muokannut -sama, Ti Maalis 10, 2009 18:55. Yhteensä muokattu 2 kertaa.

Avatar
__
Viestit: 461
Liittynyt: La Huhti 17, 2004 20:54

Re: Parhaat baarit

Viesti Kirjoittaja __ » Su Maalis 08, 2009 16:02

Mä käyn alkossa, baareissa on turhan kallista ellei satu olemaan erityistä syytä. (ja silloin taas eka baari minne päädyn kelpaa)

Pege
Viestit: 80
Liittynyt: Ma Touko 08, 2006 21:55
Paikkakunta: Järvenpää
Viesti:

Re: Parhaat baarit

Viesti Kirjoittaja Pege » Su Maalis 08, 2009 20:32

Baareissa ei hirveesti oo tullu viime aikoina käytyä. Työt verottaa sen verran, ettei jaksa lähteä. Riippuu vähän kummassa kaupungissa olen viihteellä, eli joko Helsingissä tai Järvenpäässä. Hesassa käydessä tulee käytyä pääasiassa Iguanassa tai sit Public Cornerissa. Public on tosin Iguanaa kalliimpi. Publicissa tosin olutvalikoima on parempi. Järvenpäässä sit melkein mikä vaan tuosta kaupungista löytyvä baari kelpaa, yleensä kuitenkin Zapata, kun kaverit suosii tuota paikkaa. Keravalla opiskellessa tuli monet kerrat käytyä Panama Jackissa, tosin vähän spurgumesta, mut halpa bisse.

Pege
Viestit: 80
Liittynyt: Ma Touko 08, 2006 21:55
Paikkakunta: Järvenpää
Viesti:

Re: Parhaat baarit

Viesti Kirjoittaja Pege » La Maalis 14, 2009 16:00

-sama kirjoitti:En ollut tällaista aihetta näkevinäni, joten päätin kysyä tätä: mitkä ovat teidän, foorumillakävijöiden suosikkibaarit?
Baareissa joissa itse yleensä käyn, en ole nähnyt koskaan yhtäkään otakua, missä mahdatte siis liikkua?
Itselläni ei mitään erityistä suosikkia ole, menen sinne minne kaverit menevät, mutta olisi mukava tietää missä teitäkin näkisi. :shock:

Edit: voisihan tähän mainita muutaman paikan missä tulee käytyä välillä: Ravintola Pormestari, Royal Onnela ja Ale Pub.
Kaikki edellämainituista paikoista on melko kamalia, jos keskellä viikkoa on aikaa niin Pormestariin kannattaa tulla keskiviikkoisin hyvien juomatarjousten perässä.
Porkussa ei ole tullut käytyä kertaakaan, vaikka Vantaalla olen asunut useita vuosia. Onnelassa tainnut käydä kerran, kun kaverin tupareita oltiin juhlimassa. Ale Pubissa kävin silloin tällöin, kun se vielä sijaitsi Fredalla/Pohjoisella Rautatienkadulla. Alen suhteen oot oikeessa aika hirvee paikka on kyseessä, Ale Pub oli myös joskus Järvenpäässä, ja kaverin puheiden mukaan se oli ihan täys räkälä. :(

Avatar
isokana
Viestit: 1121
Liittynyt: Su Joulu 12, 2004 18:08
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Re: Parhaat baarit

Viesti Kirjoittaja isokana » To Maalis 26, 2009 19:28

Jotenkin ajatukset siirtyvät baarin puolelle, kun töissä jumittaa tehden jotain tunnin välein.

Eniten minua tapaa Helsingin keskustan Kaislassa. Vähintään kerran viikossa tulee käytyä peli-illan puitteissa ja muutenkin aina välillä. Laaja olutvalikoima on pysynyt tuoreena jo 1,5 vuoden ajan. Brittialet, varsinkin bitterit, ovat lähellä sydäntä ja niitä tuolta löytyy. Tunnelma on pelaamiselle sopiva, kun paikka sijaitsee Fantsun vieressä ja muitakin peliporukoita näkyy paikalla. Ainoa miinus on heikko valaistus, joka tekee pelaamisesta hiukan vaikeaa. Valoja vielä himmennetään joskus seitsemän jälkeen lisää.

Toinen Helsingin keskustan paikoista on Kampissa sijaitseva Teerenpeli. Vanhana lahtelaisena Teerenpeli on lähellä sydäntä ja omat oluetkin maistuvat mainiolle. Todellinen valttikortti on kuitenkin paikan toastit, joiden laatu on taivaallinen. Sörsselit voi valita itse, leivät ovat mehukkaita ja annoskoko iso. Verrattuna esimerkiksi Kaislan toasteihin ollaan ihan eri planeetalla.

Kotikaupunki Espoossa paras paikka on The Gallows Bird. Siellä käydään/sinne päädytään työporukan kanssa varsin usein ja pitkän kaavan mukaan (yhdelle meno on mahdotonta). Täysin käsittämätön valikoima ja tunnelma, kun sijainti on kuin millä tahansa Espoon lähiöräkälällä. Omistajapariskuntakin on mukava: ovat jopa tarjonneet kierroksia pöytäämme, kun olemme pitäneet tarpeeksi hauskaa. Erikoisplussaa siitä, että hanasta löytyy Old Rosie Scrumpy Cider. Siinä vasta siideri, jossa on luonnetta. Tosin aika petollista vetää 7,3% iso tuopillinen... Kannattaa myös varoa Bluesin peli-iltoja, koska paikka menee kohtuullisen tukkoon ennen ja jälkeen pelin.

Kotoa lähin siedettävä paikka on Leppävaaran Sellon William K, jossa tulee paikallisten kaverien kanssa silloin tällöin istuttua.

Muissakin paikoissa käydään, mutta satunnaisesti ja päähänpistojen seurauksena.
MyAnimeList
Friends? If you're talking about henchmen, I've got lots of those.
I wanted to mess with your mind a bit. Sorry.

Avatar
niidel
Viestit: 287
Liittynyt: Ma Syys 19, 2005 01:04
Paikkakunta: Helsinki / Turku
Viesti:

Re: Parhaat baarit

Viesti Kirjoittaja niidel » Ti Maalis 31, 2009 06:52

Näin ennen töihin lähtöä onkin sopiva hetki vastata tähän.

Baareissa tulee käytyä lähinnä Turun ja Helsingin suunnalla - molemmissa paikoissa kiitosa kaverien.

Olutelitistinä (ja muunakin alkoholielitistinä sekä elitistinä muutenkin ;>) Turussa Ehdottomat Mestat ovat Mallaskukko Yliopistonkatu 37:ssä sekä Uusi Apteekki Kaskenkatu 1:ssä. Olutvalikoiman puolesta Mallaskukko vie voiton, mutta toisaalta se on suhteellisen kaukana; Kaskenkatu 1 taas on vajaan kilometrin päässä (=matkan voi edetä esim. konttaamalla tai syöksyen, mikä on baarin kohdalla tärkeä strateginen aspekti). Ei Uusi Apteekkikaan valikoimaltaan huono ole, päinvastoin - mutta parhaan kanssa kilpaillessa toisisiksi paraskin näyttää huonolta ;).

Helsingissä taas jo mainittu Oluthuone Kaisla on tullut tutuksi, erityisesti keskeisen sijaintinsa mutta myös hyvän valikoimansa ansiosta. Kesällä saattaa hyvinkin tulla istuttua myös Rotterdamin terassilla, sekin erityisesti keskeisen sijaintinsa kannalta.

Näillä mennään, lähinnä.
Bubukuuti | niidelj@Twitter | jussikari.fi | Desuconin ex-pääjärjestäjä | lovers gonna love

Avatar
Nakki
Viestit: 98
Liittynyt: To Marras 11, 2004 18:55
Paikkakunta: Kuopio

Re: Parhaat baarit

Viesti Kirjoittaja Nakki » Ti Maalis 31, 2009 16:56

Koto-Kuopiossa pörräillessä tulee istuttua eniten K-klubilla. En oikein tiedä miksi, juomat eivät ole erityisen halpoja ja paikka näyttää ja haisee usein karmaisevalta. Jostain syystä muusikkohipinrenttukaverini vaan kasautuvat tähän reikään, tapajuoppojen ja höyrypääamisten seuraan.
Plussaa ilmaisesta vuokrausmahdollisuudesta, todella ystävällisestä ja hyvin toimivasta keikkojen järjestämisestä (soittajan näkökulmasta) sekä, öh, "persoonallisesta" henkilökunnasta. Ja ai niin, Kimblestä.

Ale-Pupin touhutorstai sopii budjettikaljoitteluun. Ihan kiva ja siisti paikka.
Jos taas voi käyttää rahaa herkullisiin erikoisoluisiin, Malja tai tunnelmallinen (lue: hullujenhuone) Bierstube soveltuvat nautiskeluun.

Parhaat (ja kalleimmat) drinkit sekä siedettävän musiikin saa Introsta. Keikkoja käyn kuuntelemassa lähinnä siellä ja Henkassa.

Helsingissä olen tykästynyt Töölön pikkupaikkoihin: KuuKuu, St. Urho's ja Vastarannan Kiiski ovat osoittautuneet useammankin vierailun arvoisiksi.
Olemassaolo - loassa melo
- Alivaltiosihteerin palindromirunokirja

jtn
Viestit: 712
Liittynyt: La Helmi 15, 2003 15:51
Paikkakunta: Vantaa

Re: Parhaat baarit

Viesti Kirjoittaja jtn » To Huhti 02, 2009 13:25

Aha, Baarit, check.

Perheenisällä ei enää kauheasti ole aikaa käydä keskikehoa rakentamassa, mutta onhan noita paikkoja helsingissä tullut nuohottua jos joitakin. Yleensä kun tykkään kuitenkin syödä juomisen ohessa, tuppaan suosimaan paikkoja joista saa hyvä oluen lisäksi myös ruokaa. Täten sydäntä lähellä ovat esimerkiksi Urkki, jossa kokoontuu myös helsingin scifimafia joka toinen torstai (parittomat viikot) ja Vltava. Muita, myös vähäruokaisempia, hyviä paikkoja tosin on, kuten kaikki Helsingin Kalaravintolat, Molly Malone's, Teerenpeli, Suomenlinnan panimo, ja metallimiehen sydämen sulattavasta jukeboksista tunnettu Tauko.
- Jussi Nikander

Avatar
Laurel
Viestit: 789
Liittynyt: La Tammi 08, 2005 03:23
Paikkakunta: Kouvola
Viesti:

Re: Parhaat baarit

Viesti Kirjoittaja Laurel » Pe Huhti 03, 2009 14:09

Kun pitäisi oikeasti olla tekemässä jotain muuta, niin voisin sen sijaan listata paikkoja, joissa on itse tullut käytyä.

Helsinki:
Fever - Hyvä sijainti ja erittäin kansainvälinen asiakaskunta. Omalla visiitilläni poke oli aika tyly, muuten palvelu ok. Paljon porukkaa, joka ihmisestä riippuen voi olla jees or not.

Redrum - Ömn, vähän nörttipaikan oloinen. Kaikki miehet, joiden kanssa illan aikana keskustelin olivat insinjöörejä (ei samaa porukkaa tosin). Mitä nyt illasta muistan, niin palvelu ja juomat ookoo.


Lahti:
Onnela - Kallis teinipaikka. Henkilökunta on aina ollut etenkin tanssipuolella erittäin ystävällistä, poket liian usein turhantärkeitä salihiiriä. Suomirokkipuolesta plussa, koska siellä saa tupakoida (ei tarvise ravata talvellakaan pakkasessa ja jonotella takaisin sisälle). Vessat kohtuu siistejä. Etenkin vaaleille naisille vinkkinä tai varoituksena - Onnelassa pyörii paljon onneaan etsiviä ulkomaalaisia miehiä, joille aina pelkkä kaunis "ei" ei mene jakeluun. Yleensä perjantaisin olen täällä käynyt, mutta kun erehdyimme porukalla menemään lauantaina, niin keski-ikä oli n. 13. Ei minkäänlaista kontrollia ovella.

Cheri - Kaksikerroksinen, yläkerta (eli katutaso) aina ihan täynnä. Yläkerrassa on pieni tanssilattia ja välillä siellä on kiva pyörähdelläkin, kun musiikki ei ole pelkkää monotonista teknodancea. Henkilökunta ok.

Metro - Olusen ystäville. Rauhallinen, keski-ikä aika korkealla.

Molly Malone's Irish Bar - Viihtyisä paikka. Kun olen itse vierraillut, niin asiakkaita ei ole ollut paljoa (=liikaa).

Kymi Pub - Hohoo, hyvä aloittelupaikka. Rauhallinen.

Teerenpeli - En ole remontin jälkeen käynyt, mutta omalla visiitillä viihtyisä, rauhallinen ja tilava. Terassista plussaa.

Ten Dollars Saloon - Hintava. Tupakointikoppi, karaoke ja biljardipöytä löytyvät (niitä kaipaaville). Vessat ahtaat ja sotkuiset. Täytyi vain ihmetellä, kun tilasimme alkoholittomat juomat ja baarineito kysyi pahveja. Piti autosta käydä hakemassa, että sain kalliin lasin mehua. (?)

Wanha Mestari (keskusta) - Klassikko, yleensä hyvää palvelua ja paikka on tilava. Asiakaskunta on vähän tuulipukupuolelle kallistuvaa. Meiningistä joko tykkää tai ei.

Ylämummo - Ruokaa ja urheilua (melkein joka seinällä on screeni). Yllättävän tilava paikka. Karaoke löytyy. Vessat todella ahtaat, mutta siistit. Lihatiskinä todella huono paikka. Jos haluaa mennä syömään, viihtymään ja katsomaan urheilua, niin ehkä ihan kiva paikka. Tutustumispaikkana kehno.

Karjala baari (tai mikälie nyt olikaan, Aleksanterinkadulla, Ylämummoa ja Onnelaa vastapäätä) - Iso paikka suhteessa asiakasmäärään. Kun kävimme kaverin kanssa, niin asiakkaita oli tiskillä tasan kolme - ilmeisesti vakiokokoonpano. (Mutta herroille kiitos, kun tarjositte juomat!) Venäläissyntyisen naisen pitämä ja pitäjä laulaa venäläistä karaokeiskelmää. Taustalla auki TV ja venäläinen kanava. :D Muu sisustus on... mielenkiintoinen. Hollywood-tauluja, taidetauluja, muovikukkia ja Karjala-aiheisia härpäkkeitä. Joku tykkää, joku ei. Kalliin puoleinen.

Rock House (entinen Rock) - Kohtuulliset/halvat hinnat. Juomat oikein hyviä ja baarineidot viehättäviä sekä erittäin palveluhalukkaita. Tanssilattia löytyy. Asiakaskunta on, mitä on.. Hevipesä. Kannattaa tulla mielummin omalla kaveriporukalla.

Mäntsälä:
Club Lady (entinen Old Story, ja paikkaa kutsutaan usein vieläkin Oldiksi)- Jos liikkuu Mäntsälässä päin, niin tämä on käytännössä ainoa paikka, jonne kannattaa mennä viihteelle. Keski-ikä on aika korkeahko, koska kylän AA-kerho tuntuu säännöllisesti kokoontuvan täällä. Henkilökunta nuorta ja reipasta, tanssilattiakin löytyy. DJ ei ota vastaan kappalepyyntöjä (tai ainakaan silloin, kun me ollaan kysytty). Ulkopaikkakuntalaisena paikassa on se miinuspuoli, että paikalliset sitten kyyläävät kuin vierasta sikaa (myös kaupoissa, kaduilla ja muutenkin, ettei sen puoleen). Etenkin ystävämme himon*ssija Gunther tuijottaa erittäin häpeilemättä kauniimman sukupuolen edustajia. Paikka on vastikään uusittu, joten vessat ovat vielä jossain kuosissa. Poke on todella tarkka. Eräänä talvena tyttöporukassa liikkeellä ollessamme yksi liukastui oven vieressä koroilla (oli selvinpäin) ja poke ei päästänyt enää sisälle. Eli kannattaa käyttäytyä asiallisesti (ainakin) ovella. (Ulkopaikkakuntalaisille miehille vinkkinä, että paikalliset pubiruusut ovat aika helppoja tapauksia.) Kylän snagari löytyy läheltä ja taksitolppa sekä bussiasema ovat ihan vieressä.

Amizza - Baarissa/baarin ulkopuolella on lähes joka vuosi vakavampi humalaisten miesten kahnaus, joka yleensä päättyy sairaalaan tai kamarille. Muutama vuosi takaperin ammuskelussa kuoli kaksi miestä. Keski-ikä 40-55 vuoden kieppeillä. Etenkin etnistä taustaa omaavien suosittelisin jättämään tämän kokemuksen väliin. Umpimieliset rasistit ja muutenkin väkivaltaiset ääliöt tuntuvat suosivan Amizzaa. On ollut rempassa nyt pitkään. En tiedä, toimiiko enää ollenkaan yökerhona?

Lahdessa viihteellä ollessa yleensä vaihtoehtoina ovat Rock House tai Onnela ja sitten kun kyllästytään, niin lopuksi Cheri (ei sisäänpääsymaksua).

Avatar
Teh_Rei
Viestit: 326
Liittynyt: Ke Heinä 14, 2004 21:54

Re: Parhaat baarit

Viesti Kirjoittaja Teh_Rei » La Huhti 04, 2009 20:43

Ei täällä landella oo mitn vakavasti otettavia baareja. Listaan sit isompien kaupunkien suosikkimestojani:

Stadi:
Nalle Pub - Teh Kalliomesta!
Detarin ja Bottan lesbobileissä tulee kans useahkosti käytyä kun Stadin-suunnalle sattuu.

Kuopijo:
K-Klubi (kivoja teemailtoja + intiimi tunnelma).

Näiden lisäksi valikoiduissa olutrafloissa tulee joskus pistäydyttyä (esim. Töölöstä löytyy muutama hyvä). Laadukasta kaljaa ja vähemmän örveltäjiä kun perus keskikaljaräkälässä. Lihatiskejä, Seduloita ja yleisiä teinihelvettejä ei näin vanhemmalla iällä oikein enää jaksa.
REILUKERHO - Hurray for YURI!

Avatar
Laurel
Viestit: 789
Liittynyt: La Tammi 08, 2005 03:23
Paikkakunta: Kouvola
Viesti:

Re: Parhaat baarit

Viesti Kirjoittaja Laurel » Su Huhti 05, 2009 21:59

Teh_Rei kirjoitti:Detarin ja Bottan lesbobileissä tulee kans useahkosti käytyä kun Stadin-suunnalle sattuu.
Seuraava kysymykseni voinee kuulostaa tietämättömyyteni vuoksi tökeröltä, mutta saako tällainen heterotyttökin osallistua lesboille järkättyihin tapaamisiin? Naiskauneutta suuresti arvostavana minusta se olisi vallan viehättävä kulttuurinen kokemus, mutta ymmärrän hyvin, että joku saattaisi närkästyäkin siitä, että "ulkopuolinen" tulee vain töllistelemään paikalle. Itseäni ainakin voisi ärsyttää jossain exclusive singles only miitissä, jos sattuisi tapaamaan hurmaavan yksilön ja sitten tämä ilmoittaakin olevansa varattu ja tulleensa vain uteliaisuudesta katsastamaan lihatiskiä.

Pege
Viestit: 80
Liittynyt: Ma Touko 08, 2006 21:55
Paikkakunta: Järvenpää
Viesti:

Re: Parhaat baarit

Viesti Kirjoittaja Pege » Su Touko 03, 2009 21:07

Vappukin oli ja meni, ja piti taas pitkästä aikaa vetää ittensä baariin. Ensin tuli kaverin kans vaan pyörittyä ympäri Hesan keskustaa, ja etsien baaria mikä ei olisi tupaten täynnä. Sports Academy Kaivokadulla näytti suht tyhjältä, no eikun sinne. Takin joutui jättämään narikkaan, mutta 1,50€ ei nyt ihan hirveä hinta narikasta ollut. Siitä sit vaan bisset baaritiskiltä mukaan, ja ikkunapöytään istumaan. Jubailun lomassa pystyi seuraamaan MM-lätkää isolta ruudulta. Tosin sillä hetkellä menossa ollut Canada-Tsekki ei jääkiekosta mennyt. Baarin hintataso oli kait ihan tavallista Helsingin keskustan baareille, III-tuoppi kustansi 4,80€, A-olut ilmeisesti sit jo yli femman. Tullut nähtyä halvempia ja kalliimpiakin baareja, että ei mikään pettymys tämä Sports Academy ollut, voisi käydä toistamiseenkin.

Avatar
Yugata Kyoshi
Viestit: 387
Liittynyt: To Kesä 17, 2004 21:22
Paikkakunta: Hämeenlinna
Viesti:

Re: Parhaat baarit

Viesti Kirjoittaja Yugata Kyoshi » Ke Touko 06, 2009 22:56

Juuri täysi-ikäisyyden kynnyksen ylittäneenä opiskelijana...
...Pörrään aina halvimmassa. Täällä kotipuolessa se taitaa olla tämä asuinalueen keskuksen oma "huppeli" niminen baari.
(Eivät ne kyllä kysy siellä papereita melkein koskaan, vaikka olenkin 150 cm ja näytän lähinnä 14- vuotiaalta)
Tykkäilen näistä (ah, niin kalliista) lonkeroista.
Ja Smirnoff Ice on jotain parasta.
~Yugata Kyoshi~

Avatar
Jagdpanther
Viestit: 179
Liittynyt: Su Helmi 08, 2009 19:20

Re: Parhaat baarit

Viesti Kirjoittaja Jagdpanther » To Touko 07, 2009 18:01

Eipä tule baareissa käytyä, ehkä aikaa olisi mutta ei ole mitään iloa yksin lähteä mihinkään. Jos innostaisi kiskoa päätä täyteen, niin mahtaisin alkossa vain käydä.

Eikä täältä takapajulasta löydy kuin kaksi paikkaa, ja nekään ei ole kunnollisia. Ravintola Hannu Krankka, joka olisi muuten hyvä, mutta pirun kallis paikka.

Ja sitten Asema Pub, joka on kaamea räkälä, täynnä limaisia juoppoja. (Vaikkakin vanhempani ovatkin melkein kanta-asiakkaita siellä.) :lol:
Nähdyt sarjat

フィンランド人 悪魔

Avatar
Teh_Rei
Viestit: 326
Liittynyt: Ke Heinä 14, 2004 21:54

Re: Parhaat baarit

Viesti Kirjoittaja Teh_Rei » To Touko 21, 2009 20:10

Laurel kirjoitti: Seuraava kysymykseni voinee kuulostaa tietämättömyyteni vuoksi tökeröltä, mutta saako tällainen heterotyttökin osallistua lesboille järkättyihin tapaamisiin?
Kyllä mun mielestä lesbobileisiin on kaikki naiset tervetulleita. Naiskauneuden arvostaminen toki pelkkää plussaa. ;)
REILUKERHO - Hurray for YURI!

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Kakkubuffetti”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 20 vierailijaa