Salaiset Aniki-ihastukset

Keskustelua aiheen vierestä

Valvoja: Offtopic-aktiivit

Avatar
Hoothoot
Viestit: 592
Liittynyt: Ke Elo 18, 2004 21:11
Paikkakunta: Järvenpää
Viesti:

Salaiset Aniki-ihastukset

Viesti Kirjoittaja Hoothoot » Su Helmi 08, 2009 23:18

Tulevan ystävänpäivän kunniaksi väkersin tällaisen ketjun.

Tämän ketjun aiheena on salaiset (ja ei enää niin salaiset) Aniki-ihastukset eli toisin sanoen ketju, jossa voitte ylistää tuntemattomia foorumilaisia ja ottaa vastaan kehuja itsestänne. Koska kyseessä kuitenkin on nimenomaan ihastukset, kaikkien on PAKKO perustella valintansa. Jos mahdollista, vastausten tulisi olla ainakin jotenkin humoristisia, mutta myös tosiasioissa on tärkeä pysyä. Aniki-ihastuksia saa listata niin monta kuin lystää, mutta vältetäänhän niitä nimilistoja? Niiden lukeminen on todella tylsää eikä kovin moni tunne oloaan pörröiseksi kun lukee nikkinsä kymmenen nimen joukosta. Perustellut tekstit ovat paljon persoonallisempia.

Esimerkkiä:

Ei näin:
Minusta Sivis on ihana. En osaa perustella.

Vaan näin:
Minusta Sivis on todella ihana ihminen, koska hänen avatarissaan on niin söpö Touhoun Reimu. Siviksen viesteistä tulee erittäin pörröinen olo. Arvostan Sivistä myös siksi, että meillä on sama animemaku. Lisäksi Sivis tekee hurjan hyvää työtä foorumin päivityksien kanssa ja säätää tyylikkäästi.

(Pahoittelut siitä, että käytin sinua esimerkkinä Sivis, nikkisi tuli ensin mieleen. Vaikka kaikki esimerkit eivät mätsääkään sinuun, olet silti tosi kiva! )

Eli siis: Tänne voi tulla ihkuttamaan kaikkia conituttuja foorumeilta, netti-ihastuksia, mancrusheja/tyttöihastuksia ja mikä tärkeintä: kertomaan, että joku käyttäjä oikeasti merkitsee sinulle jotain, että ajattelet jotakuta ihmisenä, etkä avatarina ja nikkinä!
Cosplay on tapa elää, koska ilman sitä ei ole elämää.

Orange and fuzzy is FOE!

Avatar
Pome
Viestit: 23
Liittynyt: Su Syys 14, 2008 17:53
Paikkakunta: Espoo

Re: Salaiset Aniki-ihastukset

Viesti Kirjoittaja Pome » Ma Helmi 09, 2009 10:20

Näitä 'ihhihii se selaa tätä lankaa mun kanssa samaan aikaan' -piiloihastuksia on allekirjoittaneella useampi kappale, joista yksi puhtaasti ylitse muiden. Hoothoot.

Voi, tarvitseeko tätä edes perustella? Jokainen kasvava kukkahattutäti tarvitsee kehitystään varten roolimallin, jonka toimia seurata, asennetta ihailla ja viestejä stalkata, jotta täydellinen muodonmuutos satunnaisesta foorumintallaajasta nipottavaksi moderaattoritädiksi onnistuisi. Kuka olisikaan täydellisempi esimerkki, kuin Hoothoot, joka ilmaisee halikylttikantansakin niin agressiivisesti, että se täytyy laittaa spoileritageihin! Juuri liittynyt foorumilainen sarjassa ~^*aN1mE_fANi^^96~ tutisee isukin läppärin äärellä kun Hoothoot tulee ja laittaa hymiöt kuriin, pisteet nurkkiin ja yhdys_sana_virheet lukkojen taa. Kiitollisilta käyttäjiltä tietysti satelee positiivista palautetta - vai miten se oli? Minkä luonteenlujuuden ja määrätietoisuuden mode tarvitseekaan, että jaksaa jatkaa eeppisen loputonta taistelua äidinkielenraiskaajia vastaan! (Tässä kohdassa kuuluu lausua kolminkertainen hurraa-huuto. \o/)

Ja sitten jumalattoman ylistyksen jälkeen itse aiheeseen. Kieltämättä ja mitään peittelemättä minulla on feminiininen mancrush tässäkin viestiketjussa vaikuttavaan Hoothoottiin. Jo foorumilaisen ensikengissäni huomasin hänen asiallisen tiukat viestinsä, jyrkän asenteensa ja nasevat mielipiteensä asiasta jos toisesta, mutta vasta Hoothootin viesti Esittelyketjussa herätti minussa totaalisen fandomin. Juuri ne mielipiteet ja asenne ilmaisutavan lisäksi natsasivat heti ja hykertely ei ollut kaukana, kun kävin läpi Hoothootin esimerkkejä muun muassa päänsärkyä aiheuttavista kirjoitus- ja sanankäyttövirheistä - joita etenkin juuri Esittelyketjussa vilisee kuin ala-asteen ainekirjoituksissa. Sillä hetkellä olin jo lähes lähettämässä yksityisviestiä, mutta päädyin kuitenkin säästämään Hoothootin näppäimistölleen kuolaavan fanitytön mielikuvasta. Sitten (valitettavasti) tämä ketju ilmestyi ja näin minä saan kuin saankin edes yhden foorumicrushin pois tunnoltani. Hurraa sille. c:

Ja neiti muuten myöhästyy koulusta tämän viestin tähden. Voi saakeli.
<ReggyJin> Onkstää kellariilukitseminen joku keskieurooppalainen tapa ku sielt kerran löytyy tyttöi harva se päivä

Avatar
madu
Viestit: 1442
Liittynyt: To Elo 02, 2007 14:31
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Re: Salaiset Aniki-ihastukset

Viesti Kirjoittaja madu » Ma Helmi 09, 2009 11:26

Nyt kun ensimmäinen on tunnustautunut, uskaltaa itsekin.

Läjä erinäisiä mancrusheja on päässyt livahtamaan jo vähän pelkän foorumi-ihastuksen yli, ja haleja tulee vaihdettua Paranoidfoxin ja Drasan kanssa ahkeraan. Myös Jakoavain ja niidel lukeutuvat tähän kastiin vaikkei niiden kanssa ihan yaoi____mies tasolle olla päästykään! Nää on vaan tullu jostain ja niihin on törmäillyt satunnaisissa mestoissa, mutta villejä ehdotuksia on lentänyt suuntiin kuin toisiinkin! Nähdään nekoconin vessassa.

Foorumin salaisista mancrusheista taas tärkeimmät ovat isokana ja finnleo, koska ne on niin otaku-idoleita ja niillä on paljon kivoja figuja ja kaikkea muuta kivaa ja ne kirjoittaa paljon fiksuja asioita. Elämän tämänhetkinen tavoite on saada isokana viestien määrässä kiinni - katellaan reilun sadan viestin päästä! Canti kuuluu myös tähän kategoriaan, koska se on #1 type-moon-fani ja esikuva, mihin itsekin pitää pyrkiä. Esikuvaryhmästä taas Sivis on mun Touhou-idoli ja söpö Reimu-avatar on söpö.

Jonkinlainen tsunderesuhde on myös Pavezin kanssa, mutta en kyllä nyt enää muista mistä me joskus oltiin verisesti eri mieltä. Ainakin vein sen waifun.

Melkoisen miespainotteista! Pomeen (laus. /poʊm/) tosin yhdyn tapauksesta Hoothoot, mutta jos paljastaisin tarkempia yksityiskohtia, se saattaisi moderoida mut eli en uskalla :<

Saatan kirjotella vielä lisääkin! Tytöt ja pojat, lähettäkää mulle yksityisviestillä suklaata niin saatatte päästä listalle *wink wink*

Lisäksi ystävänpäivän teemassa väki voisi muokata avatarejaan/allekirjoituksiaan/whatever vastaamaan tätä tällasta "liikennevalopäivä"-teemaa mitä ainakin minun lukioaikoinani toteutettiin! Jos on vapaata riistaa, pistää vihreää päälle, jos on "jotain juttua" muttei kuitenkaan täysin menetetty tapaus laittaa keltaista ja mikäli on pallo jalassa varattu, väri on punainen. Tälleen saa hyvän kartotuksen siitä, kenelle kannattaa flirttailla ja kenelle ei, ja ehkä yksinäiset sydämet löytävätkin toisensa pienen teemaleikin avulla!

Avatar
DreamFeathers
Viestit: 512
Liittynyt: Ke Helmi 16, 2005 00:52
Paikkakunta: Kellokoski

Re: Salaiset Aniki-ihastukset

Viesti Kirjoittaja DreamFeathers » Pe Helmi 27, 2009 00:01

*big cheezy grin*

Mjaaaa..... Täällä taitaakin olla yksi, joka tietää kenelle seuraava viesti ollaankin tähdätty..... *vaanii blondia hiuspörröä* ..... voi kyllä, juuri sinä herraseni....
*taklaa Furinjin ja rutistaa palasiksi* Miksi? Koska hän on yksinkertaisesti niin hyvä tyyppi! Randomilla ja rennolla tavallaan aivan loistava herrasmies, jossa riittää halittavaa.
Random insanity is always a good excuse...

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Kakkubuffetti”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 19 vierailijaa