Sivu 1/1

LUE ENSIN: Ennen kuin aloitat uuden ketjun.

Lähetetty: Ti Syys 30, 2008 19:32
Kirjoittaja Mikarin
Tässä pieniä ohjeita jotka kannattaa pitää lähistöllä uutta ketjua:
  • Tarkista Anikin Etsi-toiminnon ja silmän yhteystyöllä, että onko Foorumilla jo aihe samasta aiheesta, jos näin niin jatka keskustelua vanhassa ketjussa.
  • Kehitä kunnollinen aloitus ketjulle. "lol tässä on aihe leggingseistä, jutelkaa"-aloitukset eivät kelpaa ja ketju saatetaan sulkea tästä hyvästä, oli ketjun aihe sitten miten hyvä tahansa. Tuokaa oma näkökantanne mukaan keskusteluun.
  • Tarkista äidinkielen numerosi ja muistele millaiset välit sinulla oli äidinkielenopettajasi kanssa, eli tarkista aloitusviestin kielioppi, isompia kielioppivirheitä moderaattorit muokkaavat jälkikäteen ja viestin perään ilmestyy varsin pirteä [Moderaattorin editoima viesti: Syy X]-viesti ja räikeimmissä tapauksissa viesti voidaan poistaa
  • Jos olet epävarma, että täyttääkö aloituksesi nämä kriteerit niin ota rohkeasti yhteyttä Kakkubuffetin valvojiin ja näytä viestisi heille ja saat heiltä takuuvarmasti vastauksen, että onko aloitus hyväksyttävä ja he saattavat kertoa, että mitä viestissä voisi parantaa.