Kakkubuffetin säännöt

Keskustelua aiheen vierestä

Valvoja: Offtopic-aktiivit

Avatar
Furinji
Viestit: 735
Liittynyt: To Loka 16, 2003 14:56
Paikkakunta: Pori
Viesti:

Kakkubuffetin säännöt

Viesti Kirjoittaja Furinji » La Syys 13, 2008 15:11

Tervetuloa Aniki.fi-foorumin Off-topic -alueelle. Tämän foorumialueen tarkoitus on osoittaa, että anime ei ole koko elämä (vaikka se siltä tuntuukin) ja yhdistää samalla foorumilaisia ja luoda jonkinmoista ryhmähenkeä tälle tuhansien ihmisten käyttämälle laudalle. Alueen keskustelut eivät siis tule liittymään mitenkään animeen tai mangaan, koska niistä voi puhua jo Yhteisillä alueilla. Tälle alueelle voi siis perustaa aiheita liittyen vaikkapa ruoanlaittoon yleisesti, elämän tarkoitukseen tai esimerkiksi kunnallispolitiikkaan. Muistinvirkistykseksi kertaamme tässäkin viestissä alueen säännöt (alueella pätevät myös nämä yleissäännöt.)

1. Vaikka kyseessä onkin animen ulkopuoliseen keskusteluun pohjautuva alue, ei silti anneta vanhojen hyvien kielioppisääntöjen unohtua. Onelinerit ( =lyhyet, turhat, sisällöttömät viestit), hymiöviestit ja kieliopillisesti täysin väärät viestit tullaan poistamaan.

2. Ketjuihin toivotaan enemmän sisältöä kuin jotain tyyliin “LoL?, söin tänään makkaraa ja menin galtsuun”. Myöskään ketjut, jotka kannustavat yksirivisiin viesteihin, eivät ole toivottuja. Älkää siis perustako ketjua, jossa kysellään tämän päivän vaatevalinnoista/ syödystä ruoasta/ kuulumisia yleensä. Tuollaiset asiat voidaan hoitaa vaikka jossain muualla. Sen sijaan ketjut, joissa puhutaan vaikkapa kotieläimistä tai naisten ja/tai miesten tasa-arvosta ovat erittäin toivottuja.

3. Välttäkää suoralinkittämistä, koska on epäkohteliasta varastaa muiden sivustojen kaistaa. Myös kuvien postaamista voi hillitä, ellei niitä sitten laita nätisti linkin taakse.

4. Mielipide-erot ovat hyväksyttäviä, jos on puhe asioista, jotka jakavat mielipiteitä, mutta jätetään ne haukkumiset ynnä muut pois täältä.

5. Asiattomat viestit ja viestiketjut poistetaan, koska alue pyritään pitämään varsin siistinä ja helposti navigoitavana.

6. Tämä ei ole treffipalsta. Henkilökohtaisia keskustelunaiheita varten käytä yksityisviestejä tai sähköpostia. Yksityisviestien sisältöä ei saa julkaista ilman toisen osapuolen lupaa.

7. Korostamme edelleen maalaisjärjen tärkeyttä, eli jos sitä löytyy, sitä voi käyttää.

Ongelmatilanteissa pyydämme, että otatte yhteyttä offtopic-alueen aktiiveihin. Pyrimme auttamaan parhaamme mukaan.

Avatar
Furinji
Viestit: 735
Liittynyt: To Loka 16, 2003 14:56
Paikkakunta: Pori
Viesti:

Re: Kakkubuffetin säännöt

Viesti Kirjoittaja Furinji » To Loka 02, 2008 00:05

Laitan tämän asian nyt erityishuomion kerjäämiseksi erilliseen viestiin.

Kakkubuffetti on uusi kokeilu näillä foorumeilla. Mikäli kaikki menee hyvin ja ihmiset osaavat käyttäytyä ja kirjoittaa kuten pitää, niin hienoa saimme kokonaan uuden hyvin erilaisen keskustelualueen. Mikäli taas alueelta nousee jatkuvasti ongelmia ja kykenemättömyyttä asialliseen keskusteluun, niin koko alue voidaan joutua poistamaan.

Pyydän: Älä tee kakusta valhetta.
Tämä on häikäilemätön mainos: Jinsei ry, Porin anime- ja mangaklubi
[17:52] <@Sivis> "I'm becoming Jinsei.. Jinsei" .. :|
_______________________
.Petteri//Furinji

Avatar
Furinji
Viestit: 735
Liittynyt: To Loka 16, 2003 14:56
Paikkakunta: Pori
Viesti:

Re: Kakkubuffetin säännöt

Viesti Kirjoittaja Furinji » Ke Loka 08, 2008 20:34

Haluatko auttaa pitämään huolen, että kaikki saavat ansaitsemansa osan kakkua?

Yksi vaihtoehto on ryhtyä Kakkubuffetin valvojaksi eli liittyä Offtopic-aktiiviksi.

Mikäli alueen valvominen kiinnostaa sinua, niin ensimmäinen askeleesi on laittaa minulle yksityisviestiä tulemaan ja kysy lisää!

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Kakkubuffetti”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 12 vierailijaa