Järjestöillä kiinnostusta yhteistyöhön? (2013)

Keskustelua animeyhteisöjen yhteistyöstä.

Valvoja: Animeunionin Foorumiaktiivit

Avatar
Raezla
Viestit: 16
Liittynyt: Ma Heinä 28, 2008 12:18

Järjestöillä kiinnostusta yhteistyöhön? (2013)

Viesti Kirjoittaja Raezla » Ma Tammi 28, 2013 19:14

Tässä Suomen Hopeanuoli-fanit ry:n edustajan ominaisuudessa aloittelen vähän ajankohtaisempaa ketjua aiheesta, kun näkyvät nuo vanhat olevan vuosilta nakki ja kirves...

Eli löytyykö vielä järjestöjä, joilta voisi löytyä mielenkiintoa toteuttaa yhteisiä anime- ja mangaharrastukseen liittyviä projekteja? Hopsu-fanit on tällä saralla tuore yhdistys ja otamme mielellämme osaa yhteistyöprojekteihin esimerkiksi kilpailujen ja tapahtumaohjelmien järjestämisen muodossa.

Tässä töpössä voisi yleisemminkin pohtia, olisiko esim. paikallaan tälle vuodelle jonkinlainen eri järjestöille avoin suunnittelukokous, jossa voisi yhteistyömahdollisuuksia pohtia?

Tuli mieleen esimerkiksi sellainen järjestöseminaari, jossa kunkin osallistuvan järjestön edustaja voisi esitellä oman järjestönsä toimintaidean ja lopuksi edustajat voisivat pitää kokouksen, jossa järjestöjen yhteistoimintaa ideoitaisiin. Tuohon järjestöjen esittelytilaisuuteen saisi tulla enemmänkin väkeä, eri järjestöjen jäseniä, ehkä myös ihan anime- ja mangaharrastajia, ja kokoukseen kukin järjestö valitsisi yhden edustajan, jolla olisi valtuudet sopia asioista niin pitkälle kuin nyt järjestön säännöt sen sallivat.

Tai ihan muuten vain joku yleisluontoinen kokous?

Palaa sivulle “Yhteistyökanava”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa