Animeseuramiitti Helsingissä 12.4.2014

Keskustelua animeyhteisöjen yhteistyöstä.

Valvoja: Animeunionin Foorumiaktiivit

Avatar
Corvus
Viestit: 30
Liittynyt: La Heinä 17, 2004 18:15
Paikkakunta: Helsinki

Animeseuramiitti Helsingissä 12.4.2014

Viesti Kirjoittaja Corvus » Ke Helmi 12, 2014 13:48

Hei,

Suomen animejärjestöt eivät ole kokoontuneet pitkään aikaan. Nykyään en enää tiedä yhtään, keitä toimii missäkin, tai edes mitkä seurat ovat aktiivisia.

Tämän takia Yama järjestää animeseuramiitin 12.4.2014 klo 13 alkaen Helsingissä. Tilaisuus on kaksiosainen: päivällä keskustellaan järjestäytyneemmin Helsingin keskustassa olevassa kokoustilassa, ja illemmalla vapaammin kattosaunalla. Tervetulleita ovat kaikkien Suomen animeseurojen edustajat.

Tarkoituksena on tutustua nykyisiin seuroihin ja niiden toimijoihin, vaihtaa ajatuksia ja saada uusia ideoita seurojen toimintaan.

Alustavan ohjelmasuunnitelma on, että ensin jokainen osallistuva järjestö kertoo omasta toiminnastaan: keitä ovat, mitä tekevät, missä sen tekevät jne. Seuraavaksi keskustellaan yleisemmistä järjestöjä kiinnostavista aiheista. Esimerkkinä: on toivottu keskustelua aiheesta jäsenkadon torjunta. Otan vastaan ehdotuksia käsiteltävistä aiheista. Päiväohjelma pidetään Helsingin ydinkeskustassa osoitteessa Kaivokatu 10 A.

Kuuden-seitsemän aikaan siirrymme ruokailun/kaupan kautta saunalle. Saunana on Kattosauna Sivistys (http://sauna2.fi/0/sauna2-kamppi/) osoitteessa Leppäsuonkatu 11. Saunalla jatketaan keskustelua päivän aiheista rennommin ja vapaamuotoisemmin. Saunalla on isot hengailutilat, joten sinne kannattaa tulla, vaikka itse saunominen ei kiinnostaisikaan.

Tapahtumalla on Facebook-event: https://www.facebook.com/events/1446549065574569

Pyydämme osallistujia ilmoittautumaan tapahtumaan etukäteen osoitteeseen corvus@iki.fi.

Jos on mitään kysyttävää tai ehdotuksia puheenaiheiksi, minuun saa yhteyden sähköpostilla, puhelimella, Facebook-ryhmässä tai livenä ensi viikonlopun Desucon Frostbitessä. Frostissa minut löytää todennäköisesti mahjong-pisteeltä, tai ainakin puhelimella.

Ystävällisin terveisin,
Topias Heinonen
varapuheenjohtaja
Yliopiston Anime ja Manga ry

Palaa sivulle “Yhteistyökanava”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija