M: Naruto sand otsapanta, Itävallan cosplay takki, peruukki

Alue cosplay-asujen ja niiden tarvikkeiden kaupankäynnille.

Valvoja: Cosplay.fi / Ylläpito

Avatar
Rianka
Viestit: 228
Liittynyt: Ti Touko 25, 2004 09:08
Paikkakunta: Joensuu
Viesti:

M: Naruto sand otsapanta, Itävallan cosplay takki, peruukki

Viesti Kirjoittaja Rianka » La Kesä 08, 2013 21:31

Kuva

Myynnissä olisi Naruto sarjan SAND-otsapanta. Pantaa on käytetty ja siinä kulumajälkiä (saumat hieman kuluneet), jonka lisäksi metallilaatan takaosan kangasosiossa on hieman kasvomaalia. Maali ei kuitenkaan näy lainkaan etuosassa! Hintapyyntö olisi 5 euroa, jonka lisäksi ostaja maksaa postarit. (Halvalla siis lähtee, ostin tämän itse aikoinani cossitarkoituksiin bliposta ja maksoin 20euroa+. )

Myynnissä myös Itävallan (Hetalia) tummansininen cosplay takki. Kangas hieman villasekoitetta, en valitettavasti muista tarkalleen mikä kangas on kyseessä. Kangas ei kuitenkaan rypisty, eikä sitä saa silittää. Takissa on mustat kanttinauhat kauluksessa ja hihoissa, sekä itsevärjätyt hopeiset napit. Takissa myös feikkitaskut edessä, halkio takana. Takki tehty kokoon XL ja alunperin tehty larppikäyttöön. Takkia ei täten ole vuoritettu ja takista puuttuvat näpinlävet kokonaan! (Alunperäinen kiinnitys oli neppareilla, mutta nepparit ovat tippuneet aikoja sitten pois.) Ostajalle myös samaan hintaan valkoinen pitsinen kauluri. Ompelujäljessä on tehty patenttiratkaisuja ajatuksella "kunhan näyttää hyvältä ulospäin", eli ei kannata odottaa ammattitason ompelijalaatua. Hintapyyntö olisi 20 euroa, jonka lisäksi ostaja maksaa postarit. Kuvia kiinnostuneille toimitan yksityisviestillä sekä mahdollisuus takin sovitukseen kesän coneissa!

Parempaa kotia etsii myös ruskea peruukki, jota olen käyttänyt itse kerran Amerikka (Hetalia) cossissa. Hyväkuituinen peruukki, sivujakaus ja väreinä kahta ruskeaa, mutta eroa ei mielestäni ole häiristevä. Alkuperäistä peruukkia on vähän muokattu (tehty etuhiuksia, lyhennetty edestä + lisätty töyhtö). Töyhtö on tehty erilisistä kuiduista ja liimattu jälkikäteen peruukkiin. Peruukin takahiuksia en ehtinyt muokata ennen conia, joten tukkaa tästä löytyy vaikka mitä muokkauksia tehdä. :D

Esimerkkikuvia peruukista:
ylhäältä edestä
edestä 1
edestä 2
sivusta
sivusta 2

Hintapyyntö olisi 25 euroa, jonka lisäksi ostaja maksaa postarit.

Myyn tuotteet maksu tilille --> paketti postiin periaatteella. Myös nouto/maksu Desuconista sekä Kawaconista onnistuu!


YHTEYDENOTOT YKSITYISVIESTEIN, KIITOS! ♥
Jotkut osaa, Jotkut taas ei

Palaa sivulle “Cosplay osto- ja myyntipalsta”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 4 vierailijaa