Kevään animukkaita tapahtumia Turun seudulla!

Tämä alue sisältää Turun Animeseura ry:n (TAS) toimintaan liittyvää keskustelua.

Valvojat: Animeunionin Foorumiaktiivit, TAS / Hallitus

Avatar
Zarander
Viestit: 36
Liittynyt: Ma Heinä 28, 2008 13:45
Paikkakunta: Turku

Kevään animukkaita tapahtumia Turun seudulla!

Viesti Kirjoittaja Zarander » Pe Huhti 17, 2009 09:48

Kevät on riehakasta aikaa myös animen ystäville ja muille ernupalleroille, joten tässäpä listausta lähiajan riennoista täällä Turun alueella:

Videoillat pyörivät tuttuun tapaan joka perjantai kello 17.00 alkaen. Tänään pidettävän videoillan aiheena ovat videopeliadaptaatiot aina Street Fighterista Kimi ga nozomu eieniin. Tule siis paikalle ja tuo kaverisikin! Paikkana on vielä tämän kerran Turku-sali osoitteessa Rehtorinpellonkatu 4, 2. kerros.
9.5. ja 29.5. videoillat pidetään luentosalissa Publicum 3 eli Holiday Club Caribian lähellä kasarmialueella.

Toimistolla päivystetään joka maanantai kello 17-18 ja joka torstai klo 15-16. Jos siis haluat tulla lukemaan tai lainaamaan ilmaiseksi mangaa tai animea tai vaikkapa liittymään seuraamme tai hakemaan tämän vuoden jäsenkortin, suuntaa osoitteeseen Ylioppilastalo A, Rehtorinpellonkatu 4 eli TYKSistä Hämeenkadun yli vastapäiseen rakennukseen.
____________________

Kevätkauden suurin pelitapahtuma Conklaavi (http://www.tyrma.net/conklaavi/) järjestetään T-talolla (osoite vanha Hämeentie 29) 9.5.2009. Turun Animeseura on mukana pitämässä Street Fighter 4 -turnausta - tule osoittamaan, kuinka helppoa muut onkaan voittaa!

Ottocon järjestetään 16.5.2009. Ei siitä sen enempää.

BaCon, kenties kevään lihakkain animetapahtuma, järjestetään näillä näkymin 26.4.2009 Terrakodilla. Mikäli siis et syystä tai toisesta ole samaan aikaan rantautunut Pieksämäelle, tule nauttimaan rasvan aromeista ja viettämään animukas päivä vanhassa tutussa osoitteessa Rehtorinpellonkatu 4.

____________________

Tursa eli Turun sarjakuvakerho järjestää sarjakuvatapahtuman Sarjakuvastin kulttuuritalo Vimmassa 25.-26.4. Mikäli olosuhteet sallivat, myös Turun Animeseura on mukana enemmän tai vähemmän cosplayakkaassa ulkoasussa. Sinne siis!

Turku-TV kuvaa ja julkaisee, ainakin tämänhetkisen tiedon mukaan, ohjelman mangasta, animesta ja cosplaysta 30.4.2009. Aloita vapun vietto television äärestä tai tallenna ohjelma digiboksille!

Palaa sivulle “Turun Animeseura ry”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 6 vierailijaa