Cosplay-työpaja alkaa!

Tämä alue sisältää Turun Animeseura ry:n (TAS) toimintaan liittyvää keskustelua.

Valvojat: Animeunionin Foorumiaktiivit, TAS / Hallitus

Avatar
Rautakokki
Viestit: 16
Liittynyt: Ti Tammi 20, 2009 00:48

Cosplay-työpaja alkaa!

Viesti Kirjoittaja Rautakokki » Pe Tammi 23, 2009 03:21

Konnichiwa! ^_^

Onko zanpakutoun valmistustapa hakusessa? Mietityttääkö hahmovalinta Desuconiin? Jäikö arveluttamaan, mitä kaksi edellistä termiä tarkoittivatkaan? Olit sitten jo kokenut cosplay-harrastaja tai vasta kiinnostunut cosplayn aloittamisesta, sinulla on nyt erinomainen tilaisuus tulla kuulemaan neuvoja, vaihtamaan kokemuksiasi ja toteuttamaan oma pukusi rennossa ja samanhenkisessä seurassa!

Turun Animeseuran cosplay-työpaja on juuri alkamassa, ja mukaan voivat liittyä kaikki halukkaat. Työpajaa pidetään aina sunnuntaisin ja ensimmäinen kokoontumiskerta on 1.2.2009 kello 14.00 Terrakodilla eli osoitteessa YO-talo A, Rehtorinpellonkatu 4, 2. krs (portaita ylös ja vasemmalle käytävän päähän).

Mikäli sinulla on kysyttävää mistä tahansa työpajaan liittyvästä asiasta, lähetä toki viestiä osoitteeseen seele@lists.utu.fi ja vastaamme siihen oikein mielellämme.

Työpajaan osallistumistasi odotellen,

Turun Animeseura
PS: Kevään aikana on luvassa myös muutakin Turun Animeseuran (tunnetaan tuttavallisemmin nimellä TAS) järjestämää toimintaa, kuten säännölliset videoillat. Vuoden ensimmäinen videoilta pyörähtää käyntiin 23.1. Ylioppilastalo A:n Turku-salissa kello 17.00. Kyseessä on esittelyilta, joten nyt on otollinen hetki loikata toimintaan mukaan. Sinne vaan!

Lisätietoja saa seuran www-sivuilta, jotka löytyvät osoitteesta http://org.utu.fi/tyyala/tas.

TAS osallistuu myös Turun yliopiston tieteiskulttuurikabinetin (Tutka) kanssa ensimmäisten hörhöin kokoontumisajojen järjestämiseen. Tarkoituksena on tutustuttaa Turun populaarikulttuurien harrastajia toisiinsa ja esitellä eri yhdistysten toimintaa. Tapahtuma käynnistyy Turku-salissa kello 14.00 lauantaina 24.01, ja siirtyy myöhemmin TYY:n saunalle samaisessa osoitteessa.

Palaa sivulle “Turun Animeseura ry”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa