Japani-tapahtuma Turussa kesällä?

Tämä alue sisältää Turun Animeseura ry:n (TAS) toimintaan liittyvää keskustelua.

Valvojat: Animeunionin Foorumiaktiivit, TAS / Hallitus

ohmu
Viestit: 1
Liittynyt: To Helmi 14, 2008 23:21

Japani-tapahtuma Turussa kesällä?

Viesti Kirjoittaja ohmu » To Helmi 14, 2008 23:42

Ajattelin järjestää Turun pääkirjastossa Japani-aiheisen tapahtuman. Sen tarkoituksena olisi olla yleisluontoinen tapahtuma Japani-harrastamisesta. Kirjastolla on ihan mukava kokoelma mangaa ja animeakin on muutama, lisäksi löytyy jotain lasten kirjoja japaniksi. Niistä saa jo ihan hyvän näyttelyn pystyyn. Tapahtuma olisi kaikille tarkoitettu ja ilmainen. TAS:n lisäksi ajattelin pyytää tapahtumaan mukaan Turku Hayashin (Go-seura), Dai Kenshin Kai:n (Kendo-seura), Akiko Hellen (työväenopiston japanin opettaja) , Taimatsun (japanin kielipiiri), Para para -tanssijat, Cosplay-porukkaa...

Tapahtuman ajankohdaksi olen ajatellut elokuuta. Tässä olisi puoli vuotta aikaa suunnitella tapahtumaa. Järjestin joulukuussa lautapelitapahtuman kirjastossa, joka oli ihan onnistunut. Japani-tapahtumasta voisi tehdä suuremman, kun myös sisäpihan voisi ottaa käyttöön. Olen jo alustavasti keskustellut nuorten osaston johtajan kanssa ja hän kannattaa tapahtuman järjestämistä.

Onko TAS:lla kiinnostusta tulla mukaan tapahtumaan? Voitaisiin pitää kirjastossa palaveria, vaikka tässä kuukauden sisällä ja miettiä tarkemmin tapahtuman sisältöä.

Avatar
Tomoko-chan
Viestit: 120
Liittynyt: Ti Maalis 11, 2003 21:21
Paikkakunta: Turku
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Tomoko-chan » Pe Helmi 29, 2008 19:42

Kantsii varmaan lähettää suoraan hallitukselle mailia, niin saa kaikki hallituksen jäsenet kiinni (nekin jotka eivät ole foorumeilla). Yhteystietoja on ainakin tuolla --> http://tas.animeunioni.org/ kun en nyt muista hallituksen sähköpostia ulkoa (enkä jaksa tarkistaa kun on kiire :P)
Tomoko
~ Finnmangan päätoimittaja ~

http://labelled.net/
http://www.finnmanga.fi/

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Turun Animeseura ry”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 6 vierailijaa