Kaikenlaista con-asiaa - olethan jo mukana?

Tämä alue sisältää Turun Animeseura ry:n (TAS) toimintaan liittyvää keskustelua.

Valvojat: Animeunionin Foorumiaktiivit, TAS / Hallitus

Kateen
Viestit: 40
Liittynyt: Ma Heinä 14, 2008 19:31

Kaikenlaista con-asiaa - olethan jo mukana?

Viesti Kirjoittaja Kateen » La Kesä 11, 2011 15:56

Laitanpa tämän tännekin, jos on kunnottomia, jotka seuraavat tätä, mutta eivät lue TAS:n jäsenistön sposteja... :mrgreen:

Ylihuomenna maanantaina pidetään taas Conitea+ -kokous. Kyseessä on todennäköisesti kokouksista toiseksiviimeinen, koska Finncon-Animecon on jo melkein tänään.
Paikkana on edelleen Terrakoti (Rehtorinpellonkatu 4, yo-talo A, 2. krs. Turku) ja aikana 18.30. Esityslistan luonnos on luettavissa täällä:
https://docs.google.com/document/d/1mBZ ... t?hl=en_US

Kokouskutsun lisäksi huomauttaisin seuraavaa:

- Conimme kaipaa edelleen avuliaita käsivarsipareja. Moni (lähi)paikkakuntalainen, joka varmasti on kiinnostunut mahdollisuudesta harrastaa scifiä, fantsua ja animea kotikonnuillaan, on jättänyt ilmoittautumisensa viime hetkiin. Vielä ilmoittautumattomat voivat korjata tilanteen täällä: http://2011.finncon.org/joomla/index.ph ... 79&lang=fi. Erityisesti järjestyksenvalvojia ja ensiapukortillisia kaivataan (vinkkaa myös kaverillesi), mutta kaikki tekijät niin läheltä kuin kaukaa ovat edelleen lämpimästi tervetulleita. Mahdollisuus päästä järjestämään Finnconia tai Animeconia Turkuun ei todennäköisesti toistu jokuseen vuoteen!

- Ne, joilla on ajan lisäksi myös rahaa, voivat tukea conia hankkimalla (toimituksessaan myöhästelevän, anteeksi vain, kaikki tuotteen jo tilanneet *¨*) Finncon-Animeconin tukijakassin, joka sisältää paitsi näpsän kantovälineen, myös pari hauskaa pikku yllätystä. Tilaustiedot saat ottamalla yhteyttä info@2011.finncon.org

Tietoja tapahtuman etenemisestä saa - vähemmän yllätyksellisesti - nettisivuilta. Jos kaipaatte jotain erityistä infoa, ottakaa toki yhteyttä: http://2011.finncon.org/joomla/index.ph ... 59&lang=fi.

Conissa on lapsiparkki, johon vanhemmat harrastajat voivat sijoittaa nuoremmat ja aikuisparkki, johon nuoremmat harrastajat voivat sijoittaa vanhemmat. Jos teillä on tuttavia, jotka eivät pääse paikalle ilman lapsia tai vanhempia ja kokevat aiheesta hankaluutta, levittäkää tietoa eteenpäin.

Palaa sivulle “Turun Animeseura ry”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa