TASn ullakkogalleria-näyttely kaipaa tänään auttavia kätösiä

Tämä alue sisältää Turun Animeseura ry:n (TAS) toimintaan liittyvää keskustelua.

Valvojat: Animeunionin Foorumiaktiivit, TAS / Hallitus

Kateen
Viestit: 40
Liittynyt: Ma Heinä 14, 2008 19:31

TASn ullakkogalleria-näyttely kaipaa tänään auttavia kätösiä

Viesti Kirjoittaja Kateen » Ke Marras 11, 2009 03:23

Hei,

Apua kaivataan!

Huomenna eikun tänään pitäisi saada Turun Animeseuran Turun kaupungin ullakkogalleriassa toteutettava näyttely seuran toiminnasta, animesta ja cossauksesta lopulliseen kuosiinsa, sillä näyttelyn avajaiset ovat to illalla klo 17:30.

Tämän lisäksi huomenna eikun tänään eli keskiviikkona klo 15:00 on lehdistötilaisuus, jota varten pitäisi saada vielä vähän asioita valmiiksi. Tämän jälkeen näyttely pitäisi saattaa vielä illan aikana kokonaan kuntoon.

Monet normiaktiiveista ovat juuri tänä H-hetkenä enemmän tai vähemmän alikuntoisia, joten nyt olisi aktivoitumista miettineelle hyvä sauma hypätä mukaan ja tulla nyt talkoisiin ja katsomaan meininkiä.

Mitä sinulta siis toivotaan?
- Tule klo 14 ullakkogallerialle. Se on Vanhalla Suurtorilla. Löydät sinne kulkemalla sen parvekkeen alitse, jossa aina luetaan joulurauhanjulistus, menemällä sisään porttikongin vasemmalla seinällä olevasta ovesta ja kiipeämällä kolmanteen kerrokseen.

- Siellä sinut laitetaan hommiin. Paikalla on kaikenlaista ripustamista, teippaamista, jne, ja klo 15 alkaen mahdollisesti lehtihenkilöitä, joille sinun ei tarvitse puhua yhtään mitään, ellet halua.

- Jos sinulla on jotakin animeen tai cossaukseen liittyvää materiaalia, ota ne mukaan. Kaikki propit kissankorvista alkaen ja niihin loppuen ovat tervetulleita. Myös kokonaisia pukukokonaisuuksia saadaan vielä mahtumaan mukaan. Hienoja juttuja ihaillaan, omituisia digataan.

- Jos sinulla on ylimääräistä aihepiiriin liittyvää tavaraa, mistä tahdot eroon, tuo ne vaihtopöydälle. Myös esim. omia valokuvia, tekstejä, ym. voi tuoda oikein mielellään paikalle.

- Tule myös, oi nin mielellään, näyttelyn avajaisiin klo 17:30 torstaina. Ullakkogalleria on jo paikkanakin todella kiva - puhumattakaan siitä, kuinka kiva se on manga-anime-cossipaikkana.

Ja sitten kun näyttely on saatu kasaan, niin:

- la 14.11. klo 14:00 on manga-paja, jonka vetää Stenmanin Anna. Kaikki mangustit mahdollisimman runsain joukoin myös sinne, kolehtina kerätään 3 € /eläin.

- la 21.11. klo 14:00 on TAS goes kädentaidot, eli ullakkogallerialla väsätään origameja ja askarrellaan muutenkin. Tule ja tuo ideasi mukana, sekä euro materiaalimaksua.

JA ENNEN KAIKKEA:
- 28.11. klo 14:00 on cossimiitti, johon pitäisi saada menoa ja meininkiä. Kaikki ideat, pelit, jne. sekä runsas osallistuminen ja tietenkin myös pukeutuminen erittäin toivottavaa.

Loppukaneettina vielä, että se, että kaupunki tekee yhteistyötä meitin seuran kanssa tällä lailla, että on mahdollisuus saada oma näyttely, on tosi iso ja hieno juttu, eli Jes! :)

Terv.
Kat, puolikas toimistovastaava

ps. Iso käsi ja kiitos kaikille tänään ripustustöissä olleille.

Palaa sivulle “Turun Animeseura ry”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 5 vierailijaa