Gyakuten Saiban/Ace Attorney

Keskustelua japanilaisista peleistä, kattaen esimerkiksi konsoli-, tietokone-, kortti- ja lautapelit.

Valvoja: Pelit-aktiivit

Avatar
Demmi
Viestit: 507
Liittynyt: Ma Kesä 16, 2008 17:00
Paikkakunta: Joensuu
Viesti:

Gyakuten Saiban/Ace Attorney

Viesti Kirjoittaja Demmi » La Tammi 03, 2009 20:18

Koska silmäni eivät tavoittaneet täältä omaa erillistä aihettaan näille legendaarisille lakimiespeleille, päätin sitten tekaista itse sellaisen. Kaikenlainen keskustelu näistä peleistä on sallittua - riidelkää vaikka siitä, kumpi on parempi, Phoenix vai Apollo.

Tutustuin itse näihin peleihin keväällä kun synttärilahjapaketista putkahti toivomani Ace Attroney: Apollo Justice. Sittemmin sain joululahjaksi Trials and Tribulationin ja nyt hakusessa on Justice For All. Mahtavia pelejä kerta kaikkiaan: ikimuistoiset hahmot, hyvät musiikit ja eivät ole sieltä helpoimmasta päästä joten pohdittavaa riittää. Omaksi hahmosuosikikseni on noussut parin törmäyksen perusteella Larry Butz, mutta ei pelejen päähahmoissakaan mitään vikaa ole. Näillä näkymin tosin tulen pääsemään molemmat pelit läpi vasta ikuisuuden päästä, niin hidas olen ratkomaan murha/varkausmysteerejä ^^'
DeviantArt -- MyFigureCollection -- Twitter
Wasurenagusa - manga-, peli- ja figuuriharrastajan ihmettelyjä

Avatar
overture
Viestit: 9
Liittynyt: Su Kesä 07, 2009 17:54

Re: Gyakuten Saiban/Ace Attorney

Viesti Kirjoittaja overture » Ke Elo 26, 2009 18:08

Yksi suosikeistani, tämä pelisarja nimittäin :) Harmin paikka, ettei pahemmin minkäänlaista keskustelua täällä näytä olevan, Phoenix Wright tai Gyakuten Saiban japanilaisittain on mielestäni oikein hieno. Neljästä ilmestyneestä pelistä suosikkini on peli numero ykkönen, se ensimmäinen ja alkuperäinen. Siinä oli kaikkein parhaimmat musiikit, murhamysteerit ja hahmot, mutta pelisarjan muissa peleissä hommat toimivat myös ihan hyvin. Pohdittavaa tässä riittää ja välillä saat lyödä päätäsi seinään jos et tiedä, mutta huumori on mahtavaa myös ja iskee minuun hyvin. Huumorin lisäksi myös niitä vakavia ja vähän surullisiakin kohtauksia näistä peleistä löytyy kyllä.

Suosikkihahmokseni on noussut Miles Edgeworth aivan ylivoimaisesti, mutta muissakaan ei ole mitään vikaa. Tämän hahmon takia odotankin innolla Gyakuten Kenji -peliä (kai tästäkin saa mainita, samaan sarjaanhan ne tavallaan kuuluvat melkein) englanniksi, jonka käännösnimeä en nyt satu muistamaan tähän hätään.

(pakko muuten sanoa, että mielestäni Phoenix on parempi kuin Apollo, vaikka ei jälkimmäisessä kyllä ole mitään vikaa)
icon by amethyst-and-i @ livejournal

Avatar
Demmi
Viestit: 507
Liittynyt: Ma Kesä 16, 2008 17:00
Paikkakunta: Joensuu
Viesti:

Re: Gyakuten Saiban/Ace Attorney

Viesti Kirjoittaja Demmi » To Elo 27, 2009 10:08

Täällä nykysellään kaikki pelit omistuksessa ja läpäistynä. Ykkösosan joutui kyllä tilaamaan Play-Asiasta, mutta eräs äärimmäisen ystävällinen henkilö toiselta foorumilta teki sen puolestani. Oma suosikkini sarjasta on traumaattisen ylidramaattinen Trials and Tribulations, jossa tuota draamaa ja järkytystä oli enemmän kuin tarpeeksi! Erityisesti Edgeworth osoitti mahtavuutensa tämän pelin viimeisessä tapauksessa hyppäämäällä aivan toisenlaisiin saappaisiin. Ykköspeli oli myös viihdyttävä ja varsinkin viimeinen tapaus Rise from the Ashes oli hulvaton ja erittäin jännittävä. Ykköspeli oli vain mielestäni liian helppo, johtuisiko siitä että kolme muuta Phoenix-peliä jo pelanneena aloin ykkösen pelaamisen kohdalla nähdä kaikkien pelin huijausyritysten ja muiden läpi. Vain Risessä oli vähän enemmän haastetta. Kakkososa puolestaan oli melko tylsä ja hieman puuduttava, mutta hauska sekin. Kakkospelin kanssa onnistuin spoilaamaan itseltäni juonen tärkeimmät osat Wikipediasta (vahingossa, tosin), joten se söi peli-iloa aika pahasti. Justice for Allin kyllä pelasti mahtavasti Franziska von Karma, suosikkisyyttäjäni Edgeworthin ohella. Uusin osa, Apollo Justice, oli minusta erittäin vaikea (johtuen siitä että kyseessä oli ensimmäinen AA-pelini) ja olin siinä useasti jumissa. Apollo oli hyvin suloinen ja pidin myös Kristophista, mutta pelin Phoenix oli aivan kummallinen ja kaukana siitä Phoenixista, johon tutustuimme kolmen ekan osan aikana. Vääryys! Klavier syyttäjänä oli liian pehmeä. Mutta, peli oli kuitenkin mielenkiintoinen ja viimeinen tapaus saa odottamaan Apollon legendalle jatko-osaa! Odottelen myös Kenjiä, mutta sen hankin vasta enkkuversion ilmestyessä Suomen kamaralle.

Suosikkihahmojani ovat Miles Edgeworth, Franziska von Karma, Larry Butz, rikollisista ehdottomasti Furio "The Tiger" Tigre, Phoenix Wright tietenkin, Kristoph Gavin, Apollo Justice (tutustuin häneen ennen Phoenixia joten siksi pidän myös hänestä) ja mainittakoon vielä Maya Fey ja kolmannen pelin pääpaha Dahlia Hawthorne erittäin mieleenpainuneena hahmona. Minunkin mielestä Phoenix on Apolloa parempi, mutta kyllä Apollokin minulta suosiota saa. Sidekiceistä Maya on paras, Trucysta en pitänyt ja Pearl oli myös vähän niinjanäin. Mutta pelien musiikit. Ah! Parempaa musikaalista viihdettä tuskin on olemassakaan missään muussa pelissä. Kaikki hahmojen taustamusiikeista oikeussalitunnareihin ovat mieleenpainuvia ja muutenkin parhaita. Olen saanut kaveriltani (myös AA-fani, tutustutin hänet sarjaan) pelin musiikeista tehtyjä orkesteri- ja jazzversioita, jotka ovat yksinkertaisesti loistavia. Suosittelen ehdottomasti hankkimaan niitä kappaleita jostakin - pelin musiikki on niin mahtavaa, että sitä kyllä jaksaa kuunnella vaikka kuinka pitkään!
DeviantArt -- MyFigureCollection -- Twitter
Wasurenagusa - manga-, peli- ja figuuriharrastajan ihmettelyjä

Avatar
Zigu
Viestit: 12
Liittynyt: Pe Heinä 11, 2008 20:24
Paikkakunta: Hki

Re: Gyakuten Saiban/Ace Attorney

Viesti Kirjoittaja Zigu » La Elo 29, 2009 19:11

Ehdottomasti yksiä lempipeleistäni! : D
Mahtavat hahmot, ja on se huumorikin ihan hyvää vaikkakin välillä hieman pakotetun tuntuista. Tykkään myös monista pelin musiikeista ihan hirveästi, etenkin Godotin ja Tigren teemoista. Ne orkesteri- ja jazzversiot ovat kyllä rakkaus~
Kaikki neljä peliä on tullut pelattua läpi ja omistankin kaikki ykköstä lukuunottamatta - se tuli lainattua kaverilta kun yksikään kauppa ei enää tuntunut myyvän sitä. Olisi kyllä kiva saada, jos joku tietää mistä sen voisi suomesta ostaa, kertokaa toki. Sama niiden orkesteri yms. levyjen kanssa, jos joku tietää mistä ostaa tai on myymässä omiaan, hihkaiskaa! Ostan mielelläni.

Lempipeli on ehdottomasti Trials & Tribulations, viimeisenä pelaamani. Juoni oli hyvä, jostain syystä tuntui että ainakin paljon ennalta-arvaamattomampi kuin muissa peleissä. Plus siinä pelissä hahmokaarti on mitä parhainta (Godot & Tigre + Edgiksen seikkailut~).
Spoiler:
Siinä vaiheessa kun Godot olisi pitänyt osoittaa syylliseksi, meinasin failata jo ihan siksi etten ollut missään edes ajatellut, että se olisi pahis, ja se tuntui niin mahdottomalta. D: Tai ehkä olen vaan tyhmä.
Ärsyttää vain kun noita tulee niin hitaaseen tahtiin, ehtii jo lähes unohtaa koko pelin olemassaolon ennen kuin saa edes kuulla seuraavan ilmestymisestä. Investigationsia odotellessa...

Avatar
Juusto
Viestit: 90
Liittynyt: Ma Heinä 16, 2007 10:31
Paikkakunta: Järvenpää

Re: Gyakuten Saiban/Ace Attorney

Viesti Kirjoittaja Juusto » Su Syys 20, 2009 18:58

Zigu kirjoitti:Tykkään myös monista pelin musiikeista ihan hirveästi, etenkin Godotin ja Tigren teemoista. Ne orkesteri- ja jazzversiot ovat kyllä rakkaus~
Varsinkin nuo uudet sovitukset biiseistä ovat jotain niin kaunista.~

En tajua, miten en ole löytänyt tätä ennen. D: En ole huomannut koko pelipuolta.

Gyakuten Saiban (tykkään käyttää tuota nimeä, sillä se kattaa alleen myös AJ:n) on noussut yksi ikuisiksi suosikeiksi pelisarjoista. Tutustuin siihen viime vuoden kesän alussa, kun sisko osti ensimmäisen osan lomamatkalle. Kolme ensimmäistä peliä tuli jokainen vedettyä kutakuinkin kahden viikon sisään (tuli hieman valvottua öitä, eh) ja kaikki kolme puoleen vuoteen. Apollon kanssa meni sitten paaljon pidempään kun se unohtui ja kiinnostus hiipui välillä, mutta viimein sekin on vedetty. Ja piru miten sen viimeinen juttu heitteli käänteitä päin naamaa..!
Spoiler: 4-4
Oltiin jo muutenkin täpinöissämme tilanteesta, kun pienten vihjailujen jälkeen pamautetaan päin naamaa Apollo-Trucy-Thalassa -kuvio. Oli lievästi sanottuna vaikeuksia tunteiden pidättelemisessä.. Enpähän ainakaan ihmettele enää, että Apollo x Trucy -fanitusta ei näy juuri missään!
Tykkään pelien pelausmekanismista, sopii tällaiselle joka tuppaa panikoimaan reaaliaikaisissa tai aikarajallisissa pelitilanteissa. Jutut vaikeutuivat sopivaa tahtia, vaikka välillä oli "tätä ei ole mahdollista tietää!" ja "tämä on ihan päivänselvä, miksei Phoenix/Apollo tajua tätä?!" -hetkiä. Muistaakseni T&T:n viimeisessä jutussa oli joku todistusaineiston esitys kyseessä, ja oikea kappale oli jokin sellainen minkä siskon kanssa ajattelimme että se ei mitenkään päin voisi sopia kyseiseen kohtaan. Päättelykyky joutuu kyllä koville pelatessa. :3

Pelien hahmosuunnittelijalle/-suunnittelijoille paljon kunniaa, kun osaavat luoda noin monipuolisia ja persoonallisia hahmoja! Jokaisesta pelistä löytyi niin aivan mahtavia heppuja kuin niitä, joiden kanssa hermo meinasi napsahtaa poikki. Mukavaa vaihtelua.


Odottelen täällä innolla milloin Gyakuten Kenji tuodaan Eurooppaan. C:
cheesePLAY -cosplayblog

Avatar
Triture
Viestit: 56
Liittynyt: Ke Marras 07, 2007 17:19
Paikkakunta: Jyväskylä
Viesti:

Re: Gyakuten Saiban/Ace Attorney

Viesti Kirjoittaja Triture » La Marras 21, 2009 23:37

Koukkuun jäin, enkä päässyt irti. Nykyään tullut jokin kamala riippuvuus mokomaan peliin ^^' Kyllä on yksi parhaimpia pelejä koskaan. Omistan PW: 1,2,3 sekä AJ ja nyt koitan elää odotellen Gyakuten Kenji peliä *w*

Parhain hahmo... Eiköhän se ole Miles Edgeworth. Kyllä suosikeihin kuuluu myös Phoenix, Larry, Gumshoe, Maya, Pearly, Judge, Godot ja monia muita, joita ei nyt tule mieleen... ^^'

Ensimmäinen pelini oli Trials and Tribulation... Kun sanon ensimmäinen, se myös oli eka. Sain joululahjaksi juuri silloin tuon pelin ja itse DS:än... sitten sain ostettua Justice for all:in ja lopulta sain ostettua käytetyn PW ykkösen. Tällä hetkellä pelaan vieläkin sitä PW 1:stä ja apollo odottaa kiltisti vieläkin hyllyssä.. Kyllä näin nyt 1. olisi parhain. se jotenkin eroaa muista. Vaikka kaikissa idea seuraa toisiaan, siinä on se jokin... Varmaan ihanat tarinat hahmoista #Phoenixin, larryn ja Milesin lapsuus, jne.# Pitää nyt arvioida uudestaan sitten, kun on Apollonkin vetänyt läpi.
Pelien hahmosuunnittelijalle/-suunnittelijoille paljon kunniaa, kun osaavat luoda noin monipuolisia ja persoonallisia hahmoja! Jokaisesta pelistä löytyi niin aivan mahtavia heppuja kuin niitä, joiden kanssa hermo meinasi napsahtaa poikki. Mukavaa vaihtelua.
Todellakin. Hahmot ovat aina erilaisia ja loistavasti tehtyjä. Ilmeetkin saavat vähät väliä nauramaan vitsien kanssa.
"the "miracle" never happened. Meaby it was never meant to. Because the "miracle" is something that doesn't exist." ~Phoenix Wright

Avatar
Juusto
Viestit: 90
Liittynyt: Ma Heinä 16, 2007 10:31
Paikkakunta: Järvenpää

Re: Gyakuten Saiban/Ace Attorney

Viesti Kirjoittaja Juusto » Su Marras 22, 2009 01:37

Löytyi tieto, että Gyakuten Kenji / Ace Attorney Investigations julkaistaan Euroopassa 19.2.! Muutamien kuukausien päästä päästään jälleen fanityttöilemään ja näpeltämään DS:n kanssa yömyöhään.


Ja levitän kanssa tänne linkkiä AAI:n enkkudemoon~!
http://www.gamespot.com/misc/presentati ... ml?popup=1
cheesePLAY -cosplayblog

Avatar
Triture
Viestit: 56
Liittynyt: Ke Marras 07, 2007 17:19
Paikkakunta: Jyväskylä
Viesti:

Re: Gyakuten Saiban/Ace Attorney

Viesti Kirjoittaja Triture » Su Marras 22, 2009 22:12

Juusto Pääkkönen kirjoitti:Löytyi tieto, että Gyakuten Kenji / Ace Attorney Investigations julkaistaan Euroopassa 19.2.! Muutamien kuukausien päästä päästään jälleen fanityttöilemään ja näpeltämään DS:n kanssa yömyöhään.


Ja levitän kanssa tänne linkkiä AAI:n enkkudemoon~!
http://www.gamespot.com/misc/presentati ... ml?popup=1
en tiennyt tuosta enkkudemosta. kerran törmäsin vain japanidemoon ja se oli yhtä murhaa ^^' puolet meni ohi, kunnes kamu käänsi sen ja alkoi innolla juoksemaan Edgeworthilla. >D Nyt ois ihana saada se peli ja alkaa juoksee Edgeyllä ihan hulluna. ^o^

Niin... taas sitä, että 7 aikaan aamulla kattoo, et vois ehkä alkaa nukkuu, kuten mulla eka kertaa. >3
"the "miracle" never happened. Meaby it was never meant to. Because the "miracle" is something that doesn't exist." ~Phoenix Wright

Avatar
Anssi
Viestit: 132
Liittynyt: Ma Loka 15, 2007 21:28
Paikkakunta: Helsinki

Re: Gyakuten Saiban/Ace Attorney

Viesti Kirjoittaja Anssi » Ti Maalis 30, 2010 23:36

4 "Casea" nyt pelannut AAI:ta, muutamia huomioita:

- Pääosassa tosiaan Edgeworth ja Gumshoe (+ Kay Faraday)
- Paljon pieniä cameoita, pelaajan oletetaan tuntevan 3 ensimmäisen osan tarinan
- Peli on jonkinverran helpompi kuin edeltävät osat
- Tarinat ovat yhteydessä toisiinsa samoin kuin Apollo Justicessa
- Franziska on vieläkin epämiellyttävä hahmo

Avatar
Logan
Viestit: 107
Liittynyt: Ke Elo 25, 2010 16:57

Re: Gyakuten Saiban/Ace Attorney

Viesti Kirjoittaja Logan » Pe Loka 01, 2010 00:42

Pakko kirjoittaa keskellä yötä kuolleeseen ketjuun ilman mitään asiaa, koska olen niin rakastunut tähän pelisarjaan. Oli tylsää tuossa maanantai-iltana ja halusin pelata, mutta vitutusmittari oli suhteellisen korkealla Persona kakkosen random encounterien eeppisen tiheyden takia, että piti yrittää löytää peli, joka ei ärsyttäisi minua yhtään. Tuli äkkiä joku välähdys, että "Enpäs muuten ole ikinä pelannut Phoenix Wrightia!" ja päätin paikata tämän aukon yleissivistyksessäni. Lähinnä vitsillä lähdin liikenteeseen, koska en olettanut jaksavani puolta tuntia kauempaa jotain oikeussalidraamaa, mutta no, sain ykkösosan läpi tuossa päivemmällä ja innoissani aloitin kakkososaa. Nämä pelit hommaan kyllä ihan aitoinakin versioina pelihyllyyn heti kun jostain saan metsästettyä, mahtavia tapauksia, jotka hivelevät paskaa huumorintajuani silkkihansikkain [tai no, enhän kaikkia ole vielä pelannut, mutta]. Musiikit ovat ihan loistavia myös, piti kaksi vuotta samana pysynyt kännykän soittoäänikin vaihtaa uudempaan malliin. Vähän turhan helppoa vaikuttaisi mysteerien ratkominen olevan, mutta parempi näinkin kuin joutua hakkaamaan päätä seinään kun on enää yksi huutomerkki jäljellä eikä vain keksi, mikä tuomarille kelpaisi todisteeksi.

Hahmotkin ovat hienoa porukkaa kyllä, Lotta Hart esmes varsin ihana ja Edgeworth jotenkin symppis. Ja Phoenixkin toki kaikessa retardiudessaan äärimmäisen hieno mies [kaksi viimeksi mainittua herättävät jotenkin häiritsevästi shipperipuoleni, jonka luulin haudanneeni, mutta lieneekö tuo niin vakavaa. Tai tämän tapauksen kannalta mitenkään olennaista.] Tapauksista sen verran, että vaikka helpoiksi haukuin, ne eivät kuitenkaan ole ennalta-arvattavia liian pitkälle ja kyllä niistä kunnon oivallusreaktioita voitontansseista [tämä silloin kun tajusin syyllisen tapauksessa 1-4] alkaen syntyy. Olen tosin edelleen sitä mieltä, että studiomaskotin pudonneen pään blokkaama tie on varsin kehno alibi eikä näyttänyt esteeltä eikä juuri edes hidasteelta ja metsänkin kautta voi kiertää, mutta pääasiallisesti kuitenkin hyvin suunniteltuja juttuja.

Kenties poistun nyt takavasemmalle ja jatkan pelaamista.
When in doubt, hold on to your altitude. No-one has ever collided with the sky.

Avatar
silkmonkey
Viestit: 1
Liittynyt: Su Loka 03, 2010 00:31
Paikkakunta: Rovaniemi
Viesti:

Re: Gyakuten Saiban/Ace Attorney

Viesti Kirjoittaja silkmonkey » Su Loka 03, 2010 01:19

Ehdottomasti yksi parhaimmista pelisarjoista mihin olen törmännyt :D Hahmot ovat loistavia, pelisysteemi mielenkiintoinen ja itse ainakin tuppaan unohtamaan oikeat todistekappaleet parissa kuukaudessa joten uudelleen tulee pelattua ja naurettua/kiroiltua. Mitä tulee Phoenix/Apollo-paremmuuskysymykseen, niin pakko sanoa ettei Apollo ole niin huono kun aluksi sitä luuli. Melko hyvin säilyttänyt alkuperäisen konseptin lisäten siihen vielä omaa loistoaan, muttei klikannut ehkä niin hyvin mitä muut sarjan pelit. Ja Edgeworthin omasta spin-offista pidin erittäin paljon . u . Edgiksellä on niin kovin viihdyttävää juoksennella ympäriinsä, olisi saanut vaan olla sormenosoitustoiminto jolla aiheuttaa yleistä kaaosta ja hämmennystä xD
Cosplay-projektit vuodelle 2011:

-Caterina Sforza (Trinity Blood)
-Ciel Phantomhive (Kuroshitsuji)
-Sora (Kingdom Hearts II)
-Miles Edgeworth (Ace Attorney)

"aivan tavallista tapsan elämää..."

Avatar
Paha sotaherra
Viestit: 602
Liittynyt: Ti Huhti 10, 2007 16:09
Paikkakunta: Kuopio
Viesti:

Re: Gyakuten Saiban/Ace Attorney

Viesti Kirjoittaja Paha sotaherra » Ti Maalis 08, 2011 20:50

Itse olen vielä aivan amatööri tämän pelisarjan suhteen, niin amatööri että ihan hävettää. Tällä hetkellä omistan Trials and Tribulationsin, Apollo Justicen ja Ace Attorney Investigationsin (EDGEWORTH <3), ykköspeli on parhaillaan tilauksessa. Olen pelannut läpi vasta ensimmäisen Ace Attorney- pelini eli Investigationsin ja T&T on parhaillaan kesken. Jäin koukkuun jo ihka ensimmäisen tapauksen aikana, ja kiinnostus tätä sarjaa kohti kasvaa koko ajan. Pelatessa tulee niin naurettua, kiristeltyä hampaita kuin tuijotettua DS:n ruutua epäuskoisena.

Eniten minua miellyttävät ulkonäköä myöten persoonalliset hahmot. Edgeworth on ollut suosikkini alusta asti. Tykkään siitä miten hän on ulkoapäin viileä ja asiallinen, mutta omaa kuitenkin inhimillisiä puolia ja heikkouksia siinä missä muutkin vaikka yrittääkin niitä peitellä. Ahdistunut Edgeworth on ehkä upeinta fikkimateriaalia ikinä. Muita lempihahmoja taas... No, Phoenixistä tykkään tietenkin myös, kyseessähän on sellainen perusmukava heppu johon on miltei mahdotonta olla tykästymättä. Gumshoe on myös hauska ja herttainen -- minun käy häntä niin sääliksi aina kun hänen palkkaansa leikataan. Aluksi inhosin Shi-Long Langia, mutta opin sittemmin tykkäämään hänestäkin. AAI:n viimeisen tapauksen lopulla on osaa asiaan. Ja yleensä inhoan söpöjä pikku lapsihahmoja, mutta jostain syystä Pearls sai minut pitämään itsestään. Hän on ihan oikeasti söpö ja herttainen. Oldbag aiheuttaa ehkä pahimmat repeilyt ikinä, mutta lempihahmoksi en häntä vielä laske. :' D Inhokkiosasto ei ole tähän mennessä vielä kasvanut kovin suureksi, mutta Manfred von Karma komeilee sen kärkipäässä. Mayasta en myöskään pidä kovin paljoa, mutta en varsinaisesti inhoakaan häntä. Apollo Justicea katson kieroon ainoastaan siitä syystä että hän korvasi Phoenixin, mutta saa nyt nähdä onko hän niin kamala kuitenkaan.

Gyakuten Kenji kakkosta odotellessa~~
Sisko: "Mitä sä teet?"
Minä: "Yritän tässä näyttää ruotsalaiselta kreiviltä."

Cosplayshogunaatti eli lyhyemmin Naatti

Avatar
Triture
Viestit: 56
Liittynyt: Ke Marras 07, 2007 17:19
Paikkakunta: Jyväskylä
Viesti:

Re: Gyakuten Saiban/Ace Attorney

Viesti Kirjoittaja Triture » Su Touko 08, 2011 10:02

Niin minäkin! Omistan kaikki pelit... paitsi Apollo Justicen... TAHDON SEN, mutta en ole edes saanut vielä edes AAI:tä pelattua läpi >w<

MUTTA NYT ON KYLLÄ KAMALA VÄÄRYYS ACE ATTORNEY FANEILLE TULLUT!!! AAI2 on julkaistu japanissa, mutta se aiotaan pitää siellä myös >< http://www.youtube.com/watch?v=1VwYEX7qSLg tuossa pientä juttua aiheesta, jossa sanotaan:

"I realize there are fans who would like to have this and I’ll be sure to explore ways that could happen vianly in the future with our strategy and R&D teams but no promises" ~ Mr. Svensson

"http://www.petitiononline.com/AAI2US/petition.html Please sign it and help tell Capcom that we OBJECT to this decision! Together we who love the series can make this Turnabout happen!" ~ Videon tekijä

Kyllä minä ainakin ryhdyn mukaan tähän "vastarintaan", jotta saadaan se peli ulos japanista muuallekin maailmaan! Kyllä meitä faneja kuule riittää täällä ><
"the "miracle" never happened. Meaby it was never meant to. Because the "miracle" is something that doesn't exist." ~Phoenix Wright

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Pelit”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 7 vierailijaa