Inazuma Eleven- sarja

Keskustelua japanilaisista peleistä, kattaen esimerkiksi konsoli-, tietokone-, kortti- ja lautapelit.

Valvoja: Pelit-aktiivit

Avatar
nukkelapsi
Viestit: 227
Liittynyt: To Marras 22, 2007 23:00
Paikkakunta: Espoo

Inazuma Eleven- sarja

Viesti Kirjoittaja nukkelapsi » Pe Helmi 01, 2013 00:08

Osaan nimetä jo monta kaveriani jotka eivät arvosta tätä tekoani.

Inazuma Eleven on Level-5:n jalkapallo-RPG sarja Nintendo DS:lle, ja siitä on Euroopassa julkaistu 4 peliä, Inazuma Eleven, Inazuma Eleven 2: Firestorm ja Blizzard, sekä Nintendo Wii:lle Inazuma Eleven Strikers.

Japanissa on sarjaa julkaistu jo 8 osaa, DS:lle. 3DS:lle ja Wii:lle.

1 ja 2 pelin tavoitteina on luoda "maailman paras" jalkapallojoukkue sadoista eri pelaajista joita pelien aikana tulee vastaan ja joita voi yrittää joukkueeseensa saada mukaan. Ensimmäinen peli keskittyy Football Frontier International- nimisen jalkapalloturnauksen voittamiseen, toisessa osassa taasen tapellaan alieneita vastaan.

Strikers on kokonaan omanlaisensa peli, josta on RPG elementit jätetty kokonaan pois ja on keskitytty vain otteluiden pelaamiseen.

Kaveri tutustutti minut sarjaan viime kesänä, lainasin ensimmäisen osan ja koukutuin niin paljon että ostin Firestormin kun se silmiini osui kaupassa. Itse pääpelin pelasin melko nopeasti läpi, mutta tekemistä riittää senkin jälkeen kun peli tarjoaa monia kymmeniä extra-matseja. Oma motivaatio aivan älyttömän vahvan joukkueen rakentamiselle on kavereita vastaan pelaaminen, kun peleissä kerran moninpelitoiminto on.

Harmittamaan vaan on jäänyt omasta mielestäni melko huono lokalisointi, kun tapahtumat kyllä sijoittuvat pelissä Japaniin mutta kaikki hahmot ovat brittejä.
Cosplay-ryhmä Rintamasuunnan Youtube-kanava.

Palaa sivulle “Pelit”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 12 vierailijaa