Resident Evil 5 (SPOILAA)

Keskustelua japanilaisista peleistä, kattaen esimerkiksi konsoli-, tietokone-, kortti- ja lautapelit.

Valvoja: Pelit-aktiivit

Avatar
Nameless
Viestit: 71
Liittynyt: Su Syys 05, 2010 07:48
Paikkakunta: Toholampi

Resident Evil 5 (SPOILAA)

Viesti Kirjoittaja Nameless » La Helmi 12, 2011 12:26

Henkilöt
Chris Redfield on pelin päähenkilö, joka koettaa työnsä ohella selvittää, mitä hänen entiselle partnerilleen Jill Valentinelle tapahtui. Sheva Alomar on Chrisin uusi partneri sekä täysin uusi henkilö pelisarjassa. Jill Valentine on tuttu pelisarjan ensimmäisestä sekä kolmannesta osasta.
Spoiler:
Jill on Weskerin hallinnassa vähän aikaa, mutta Chris ja Sheva saavat hänet järkiinsä irrottamalla hänestä Weskerin asentaman P30-mielenhallintalaitteen hänestä.

Albert Wesker on Chrisin entinen työkaveri ja esimies. Hän "kuoli" ensimmäisessä Resident Evilissä, kun Tyrantina tunnettu biologinen ase surmasi hänet pelin lopussa. Wesker kuitenkin heräsi henkiin, sillä Tyrantin tappaessa hänet aktivoitui samalla William Birkinin kehittämä G-viruksen muunnelma, jonka Wesker tartutti itseensä ennen lähtöä kartanoon S.T.A.R.S. Alpha Teamin kanssa (Resident Evil). Wesker lavasti kuolemansa, jotta hän saisi myöhemmin rauhassa myytyä Tyrantin eniten tarjoavalle. Wesker heräsi ihmeellisiä supervoimia saaneena, mutta hänen suunnitelmansa epäonnistui Chrisin ja Jillin vuoksi. Hän yrittää tappaa Chrisin kostaakseen.
Juoni
Spoiler:
Chris Redfield, entinen S.T.A.R.S:in jäsen, pyrkii yhdessä partnerinsa Sheva Alomarin kanssa pysäyttämään Albert Weskerin, Chrisin entisen työkaverin samasta yksiköstä (S.T.A.R.S.). Wesker oli myös syypää Jill Valentinen kuolemaan. Tosiasiassa Wesker herätti hänet hänet henkiin (samalla tavalla kuin Ada Wongin, tuttu RE 4:stä) ja on käännyttänyt hänet puolelleen Chrisiä vastaan. Mutta Chris ja Sheva onnistuvat vapauttamaan Jillin Weskerin hallinnasta ja loppuratkaisussa he tuhoavat Weskerin.
Vastaanotto
Peliä on kritisoitu kauhun puutteesta ja on sanottu, että peli muistuttaa enemmän räiskintäpeliä kuin survival horror -peliä. Lisäksi peliä on boikotoitu sen hyvin roturasistisesta ilmeestä.

Oma mielipiteeni on kuitenkin hieman poikkeava. Tämä siis on räiskintäpeli mutta on kauhuakin sen verran että ikäraja on 15-18.
daa daa daa dam di dei cows eat my school today!!

http://knockout612.deviantart.com/

Avatar
SAPULI-DONO
Internetin supersankari
Viestit: 212
Liittynyt: Pe Tammi 23, 2009 14:24
Viesti:

Re: Resident Evil 5 (SPOILAA)

Viesti Kirjoittaja SAPULI-DONO » La Helmi 12, 2011 15:55

imo alotuspostin voi kyl tehdä spoilaamatta koko pelin juontaki. :mrgreen: :mrgreen: propsit kuitenki poikkeavasta mielipiteestä ja turhien perustelujen jättämisestä pois :mrgreen:

residönt iivöl 5 oli btw ihan kiva paukuttelu co-oppina kaverin kans vaik perinteistä ressafiilistä ei jäänytkään. COMPLETE. GLOBAL. SATURATION.<- super pikkunen spoileri mut paras osa tota pelii. :mrgreen:

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Pelit”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 7 vierailijaa