Sivu 1/1

Rakkaat vihulaiset

Lähetetty: La Joulu 18, 2010 22:53
Kirjoittaja Sleepy Dancer
Vilkaisin kaikki pelikeskustelut läpi, mutta en löytänyt tällaista aihetta, joten voin kai pistää sen tänne. Tämä on kuitenkin ihan eri juttu kuin "Pelihahmojen pahimmat ja parhaimmat"-aihe.

Tarkoituksena on siis mainita ja esitellä mieleen jääneitä pelien vihollisia. Tämä ei koske eeppisiä loppuvastuksia (Joku saa tehdä niille ihan oman ketjun, jos haluaa!) vaan sellaisia, joita tulee vastaan mielinmäärin. Myös kuvat olisivat
mukavaa havainnollistamista, koska kaikki eivät pelaa samoja pelejä.

Minun mieleen jäivät:
Jack Frost (esiintyy uskoakseni kaikissa Megami Tensei peleissä): Niin söpö, ettei sitä raaskisi tappaa. Ensimmäisessä Shin Megami Tenseissä en ollut vielä niin kiintynyt tähän olioon, mutta kun se tuli vastaan ensimmäisen kerran sarjan Digital Devil Sagassa, niin se teki söpöllä olemuksellaan vaikutuksen. Siinä kohdassa peliä ollaan jokseenkin ankeassa ympäristössä ja sitten yllättäen vastaan tulee jotain ylisöpöä. Kaiken lisäksi Jack Frost ääntelee "biwa, biwa!" ja se on aika muiih!

Twin Victims/"Double head" (esiintyy pelissä Slent Hill The Room): Tämä on oikeasti pelottava, jopa traumaattinen. Hirviö on jo muutenkin kammottavan näköinen, sitten se vielä pysähtyy hetkeksi tuijottamaan ja ryntää sitten kohti. Lisäksi hirviön koko tekee siitä todella uhkaavan, kun sen tapaa kapealla käytävällä. Jos Silent Hill nelosesta jokin hirviö jää erityisesti mieleen niin tämä.

Re: Rakkaat vihulaiset

Lähetetty: Su Joulu 19, 2010 23:46
Kirjoittaja Tounis
En ole varma voidaanko laskea rakkaaksi mutta...

Kuva

Ensimmäinen kerta vastassa: Aww söpö :3 vähän hassu hakata tommosia ja silti saa himmeesti expaa!

Seitsemäsmiljoonas kerta vastassa: :FFF kuolis jo voi vittu eikö mun vuoro tuu en halu nähdä yhtään tollasta enää koskaan fuu fuu hittoku menee elämä hukkaan kun elixirinkin joutuu heittään ja siihen menee monta sekuntia aikaa ::FFF

Kyseessä siis FFVII-pelin legendaariset vihulaiset, joiden nimeä en nyt muista ellei se ole Magic Pot, joilta saa pelin eniten expaa (?).

Re: Rakkaat vihulaiset

Lähetetty: Ke Joulu 22, 2010 19:29
Kirjoittaja Inami-sama
Tounis kirjoitti:En ole varma voidaanko laskea rakkaaksi mutta...

Kuva

Ensimmäinen kerta vastassa: Aww söpö :3 vähän hassu hakata tommosia ja silti saa himmeesti expaa!

Seitsemäsmiljoonas kerta vastassa: :FFF kuolis jo voi vittu eikö mun vuoro tuu en halu nähdä yhtään tollasta enää koskaan fuu fuu hittoku menee elämä hukkaan kun elixirinkin joutuu heittään ja siihen menee monta sekuntia aikaa ::FFF

Kyseessä siis FFVII-pelin legendaariset vihulaiset, joiden nimeä en nyt muista ellei se ole Magic Pot, joilta saa pelin eniten expaa (?).

Awwws, samaa mieltä!

Re: Rakkaat vihulaiset

Lähetetty: Pe Joulu 24, 2010 03:39
Kirjoittaja EpikFeil
Kinkdom Haartsin White Mushroom-heartlessit. Oikeastaanhan ne eivät edes ole vihollisia, mutta laskettakoon nyt. Ne ovat söpöjä ja kivoja, olkoon tuo riittävä peruste. Ja on niitä kivoja haartlesseja toki muitakin, mutta nuo ovat ihan ykkösiä.

Re: Rakkaat vihulaiset

Lähetetty: La Joulu 25, 2010 22:45
Kirjoittaja mijummi
Tässä jo silent hill mainittiinkin ja minusta kaikkein IHANIN ja sympaattisin pelihahmo johon olen rakastunut on varmaan kaikkien pelkäämä Pyramid Head!

Kuva

Aina kun hahmo esiintyy pelissä tapatan itseäni hänelle ja tulen kohtaan kymmeniä kertoja. Jo silloin kun pelissä hänet ensikerran näin ihastuin häneen heti ja ajattelin, jos hahmo jää peliin pidemmäksi aikaa hänestä tulee lempihahmo!

Re: Rakkaat vihulaiset

Lähetetty: Ma Elo 29, 2011 13:57
Kirjoittaja Inami-sama
Onhan tässä viimein minunkin vuoroni tunkea omat juttuni tänne~:3

Kun tätä inspiraatiotakin FF-peliputken jälkeen tuppasi tulemaan, niin laitetaan tähän muutama otus:

Kuva Kyseessä on siis legendaarinen Cactuar! :D Kuka voisi olla pitämättä näistä otuksista?

Toisena on söpö Bomber.... :D Varottava on ettei naamalle räjähdä... Kuva

Tämä viimeinen on kyllä pomovastus, muta ehkei niin eeppinen ettei sitä voisi tunkea tänne...

Kuva Palmer FF VII:stä. Mieleen jäi ehkä suurimmiten se kun hän yritti tappelun lopussa karata ja Shinran rekka jyräsi hänet! (nauran tälle veljieni kanssa vielä piitkään... :))

Re: Rakkaat vihulaiset

Lähetetty: Ma Elo 29, 2011 17:51
Kirjoittaja Fazi
Kuva
Tuubiketut Ôkamista! <3 Tyksin niistä kauheasti ja tekee pahaa hakata niitä se useampi kipale.

Kuva
Lanternit Disgaeasta on myös rakkaus, ollut siitä asti kun Disgaeaa ekan kerran pelasin. Onneksi niitä saa omallekin puolelle c:

Kuva
Gnorcit Spyro ykkösestä .D Ei herranjumala.

Re: Rakkaat vihulaiset

Lähetetty: Su Helmi 03, 2013 14:13
Kirjoittaja Tristanix
Kuva

Final Fantasyjen Tonberry. Usein pidän karmivista otuksista, eikä tämäkään pikkuinen tee poikkeusta. Lyhyt ja söpön vihreä kaapuun pukeitunut olento, josta tulee lähinnä mieleen lasten pehmolelut (ja jollaisia siitä tehdäänkin) tulee yleensä vastaan luolastoissa ja hyökkää yksin. Käsissään sillä on lyhty ja keittiöveitsi! Ja vuoro vuorolta, hitaasti, mutta varmasti se lähestyy vääjäämättä pelihahmojasi. Ja kun se saavuttaa ne... SWISH! INSTAKILL! Yksi hahmoistasi kaatuu kuolleena maahan. Hurjan hyökkäyksen lisäksi Tonberryillä on yleensä suuri HP ja vie aikaa tappaa sellainen. Ja tänä aikana Tonberry alkaa taas hitaasti siirtymään seuraavaa uhriaan kohti... Sekään ei vielä riittänyt, lisäksi kun hyökkäät Tonberryn kimppuun joissakin peleissä käyttää se Karmaa tai Everyone's Grudgea, joka tekee hyökkääjään vahinkoa tämän tappamien vihollisten määrän verran. Pienestä koostaan huolimatta todella pelottava vastustaja siis. :)

Re: Rakkaat vihulaiset

Lähetetty: Su Helmi 03, 2013 14:34
Kirjoittaja Fainttos
Tuli heti mieleen tällainen jötiskä:

Kuva

Herra on nimeltään Debilitas kauhupelistä Haunting Ground. Hän jahtaa pelin päähenkilö Fionaa ympäri linnaa, johon Fiona on lukittu. Syynä tähän on vain se, että hän luulee kuvankaunista Fionaa nukeksi, ja haluaa leikkiä tämän kanssa. Debi on siis "hiukan" höntti (ei ole normaali ihminen nimittäin), mutta juuri siksi niin rakastettava. Hän ei edes tiedä tekevänsä pahaa Fionalle. Moni vihaa hahmoa ja pitää häntä ällöttävänä ja inhottavana, itse pidän häntä sympaattisena ja mahtavana hahmona <3

Re: Rakkaat vihulaiset

Lähetetty: Su Helmi 03, 2013 18:34
Kirjoittaja Convallaria
Ittelleni on jäänyt mieleen ensimmäisestä pelisarjastani jota koskaan olen pelannut montakin eri ihanaa tai karmivaa vastusta.
Puhutaan siis The Legend of Zelda -peleistä ja tässä muutamia lemppareita. =)

Kuva
Tämä herra tuli ensimmäisenä mieleen, kyseessä siis Skyward Swordin Ghirahim. Sanotaanko että eeppinen ei ehkä ole se kuvaavin sana, mutta hahmo auheutti minulle niin suuria creepeyden ja myötähäpeän sekaisia tunteita ensiesiintymisellään pelissä että aloin pikkuhiljaa tykkäämään hahmosta, vaikka se nyt onkin vähän sekasin, mutta ei se nyt niin kauheata ole. =) (Ja oli pakko laitta Ghirahim tähän, vaikka se nyt onkin loppuvastus mutta kyllä sitä vastaan tulee tapeltuakkin suhteellisen useasti)

Kuva
Poet!!!! Ne on aika karmivia mutta silti niin ihaniah!! Niihin eivaan voi olla rakastumatta!! (Vaikka vastuksina ne aika ärsyttäviä onki mutta silti) Vaikka ne onkin turhan aliarvostettuja. =(

Kuva
Nämä tyypit... 0.0 Creeepyyyy!!! Oikeesti, vaikka saattaaki kuulostaa turhan lapselliselta nii ekaa kertaa ku peliä pelasin joskus kymmenen vee, nii aina kun zombi tuli vastaan nii heti alko paniikillinen A-näppäimen rämppäys ja korvia raastava "kuole kuole kuol!" kiljunta. Hrrr.... Se fiilis oli ilkee....

Re: Rakkaat vihulaiset

Lähetetty: To Heinä 25, 2013 13:34
Kirjoittaja 8n7
Yleensäkin kaikki Fragile dreams -pelin hirvitykset on kertakaikkiaab karmivia. En löyyänyt kuvaa mutta pelin loppupuolella esiintyvät nukenkuvatukset ovat hirmuisen hienoja.