Suikoden ryhmäcos?

Kaikki cosplay-ryhmien tai -parien muodostamista koskeva keskustelu.

Valvoja: Cosplay.fi / Ylläpito

Avatar
Nezumi-chan
Viestit: 511
Liittynyt: La Loka 30, 2004 08:59
Paikkakunta: Vantaa
Viesti:

Suikoden ryhmäcos?

Viesti Kirjoittaja Nezumi-chan » Ke Tammi 28, 2009 22:53

Löytyisikö täältä mahdollisesti ihmisiä, jotka jakavat rakkauteni tähän kaikkien aikojen ehkä parhaimpaan roolipelisarjaan? Itselläni on useampi Suikoden puku työnalla, mutta kaksihin aina kauniimpi (ja kymmenin vielä kaunein ja satapäin jo suorastaan sokaisevan häisevä). Aktiivisena cosplayaajana olen vielä aika newbie, mutta entisissä elämissä on tullut järjesteltyä yhtä jos sun toistakin, joten eiköhän yksi cosplay-ryhmä kassassa saada pidettyä ;)

Alkuperäisenä ajatuksena oli, että Ropecon -09 voisi olla tälle ryhmälle se paras mahdollinen ajankohta, mutta ehdotuksia toki otetaan vastaan.

Ja koska Suikoden käsittää 5 kokopitkää peliä, muutaman erikoisemman version, mangaa, radio draaman sun muita oheisilmiöitä, en ala luettelemaan tässä kaikkia mahdollisia cossattavia hahmoja. 108 x 5 kun on aika iso luku...

Mahdollisilta osallistujilta vaaditaan rakkaus pelisarjaan. Mikä tietenkin tarkoittaa että Suikoden on muutenkin tuttu kuin pelkästään wikipedian sivuilta ;)

MUKANA NYT:

Odessa Silvenberg = Nezumi-chan
Elza = Kuripuck

p.s. myös co-järjestäjäksi voi ilmoittautua. Innolla, dravilla ja fanaattisuudella pääse pitkälle, mutta kokemus pointsit ovat silti aina plussaa ;)

Palaa sivulle “Cosplay-ryhmät ja -parit”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 15 vierailijaa