Reborn!gathering-piknik, Animecon 08 SU

Kaikki cosplay-ryhmien tai -parien muodostamista koskeva keskustelu.

Valvoja: Cosplay.fi / Ylläpito

Avatar
corbin
Viestit: 34
Liittynyt: To Touko 31, 2007 02:03

Reborn!gathering-piknik, Animecon 08 SU

Viesti Kirjoittaja corbin » Ke Heinä 23, 2008 04:41

(Kai tämä tänne kuuluu, en osannut muutakaan paikkaa keksiä. Moderaattori heilauttakoon kirvestä mikäli tuntee sen tarpeelliseksi.)

Tämänhän toki olisi voinut pistää pystyyn jo hyvissä ajoin, mutta allekirjoittaneen saamattomuuden ja tavattoman hitauden tähden turvaudumme viimetinkaan. Jotenka ! Olettaen että säätiedotukset pitävät paikkansa eikä sunnuntaina sada vaan paistaa aurinko ja on lämmintä, olisi tarjolla pieni(tai vähän isompi)muotoinen piknik. Eikä mikä tahansa piknik!

Mitä nyt olen stalkannut, hahmoja Katekyo Hitman Reborn!-sarjasta näyttäisi tulevan meidän isokokoisen cossiryhmän lisäksi vaikka kuinka paljon, joten miksipä ei kokoonnuttaisi yhteen hyvän seuran ja eeppisten pukujen merkeissä. Ja koska kaikkien kaksi-, kolmi- ja nelijalkaisten täytyy jossain välissä conipäivää tankata, piknik on kuin kaksi kärpästä yhdellä ruoskaniskulla.

Ohjelmakartan tutkimisen seurauksena päädyttiin kello 15:ta, sillä ryhmäcosplay-kisa loppuu juuri silloin ja varmasti moni tahtoo sen nähdä. Loppumisajankohdasta puolestaan ei ole näillä näkymin niin maan minkäänlaista tietoa. Ja, mikä olisikaan otollisempi paikka piknikille, kuin aivan Tampere Talon kyljessä oleva Sorsapuisto, joten automaattisesti olemme sinne levittäytymässä.

Tervetulleita on tietty myös kaikki Rebornista pitävät, vaikkei mitään cossia olisikaan päällä. Kukaan ei pure (paitsi ehkä Hibari.)

Mitään erityistä ilmoittautumista tuskin tarvitaan, eli kaikki halukkaat voivat vain ilmestyä paikalle. Meidät luultavasti tunnistaa ulkonäöstä vaikka kaukonäkö olisikin hieman heikko (tai ainakin kuulee jos ei muuta), mutta jonkinlainen kyltti yritetään siitä huolimatta väsätä.

Ja näin tiivistettynä:
Mikä: Piknik Reborn-cossajille & muille sarjan ystäville (tai miksei vihamiehillekin.)
Milloin: Sunnuntaina, suunnilleen kello 15 eteenpäin.
Missä: Sorsapuistossa (ja kyllä, tiedän että se on SUURI mutta mistään ei tahdo löytyä kunnollista kuvaa ko. paikasta, joten paha mennä sanomaan tarkkaa spottia. Jossain puiden varjossa ruohikolla lienee parasta.)
Miten: Kaupan kautta, herkut kainalossa ja viltti mukana mikäli sellainen on mahdollista ottaa mukaan. (Meidän porukka saanee yhden, mutta mikäli vesisade on yllättänyt, kannattaa varautua kosteaan nurmeen.)
Mitä: Kuvaillaan, syödään ja jauhetaan turhanpäiväisyyksiä (ja popitetaan openingeja, endingeja & muita biisejä mikäli allekirjoittaneen matkakajarit ovat kunnossa vielä silloin).

(Mahdollista lisäinfoa voi tiedustella minulta yksärillä tai vaikkapa tässä langassa.)

Ilmoitelkaa itsestänne tai olkaa ilmoittelematta, kunhan vain tulette. Korppu kiittää.

Palaa sivulle “Cosplay-ryhmät ja -parit”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 10 vierailijaa