Sivu 1/1

Code Geass - Animecon VI

Lähetetty: Ti Heinä 22, 2008 18:10
Kirjoittaja mazojedi
Kun aikaakin on niin ruhtinaallisesti Animeconiin niin ajattelin, että voisi koittaa järjestää Code Geass ryhmä kuvausta Animeconiin lauantaille. Miltä kuulostaisi jos kokoontuminen olisi noin kello 17:00 etuovien läheisyydessä (tällöin se ei ainakaan menisi muiden ohjelmien päälle)? Tästä voisi sitten siirtyä johonkin kuvaamaan... Ideoita?

Itse tulen paikalle Lelouchina, joka on punaisessa takissaan. Tässä näkyy kyseinen vaate mistä puhun http://img201.imagevenue.com/img.php?im ... _215lo.jpgHahmot mitä paikalle on tulossa ja heidän cossaajansa

Euphemia (Ep 23) - Summoner
Kallen Stadtfelt (punainen puku) - Hayem
Lelouch Lamperouge (punatakki) - MazojediYou have been geassed... Kaikki Code Geass cossaajat ilmoittautukaa välittömästi Lelouchille.

Re: Code Geass - Animecon VI

Lähetetty: Ti Heinä 22, 2008 18:15
Kirjoittaja Summoner
Yes, my lord!

Olen tulossa Euphemiana, jakso 23 (lopun) versiona. Harmi kyllä en saa minkäänlaista asetta tehtyä, kun puku vie muutenkin kaiken ajan.

Eli about tämännäköisenä:

http://randomc.animeblogger.net/image/C ... e%2011.jpg

Re: Code Geass - Animecon VI

Lähetetty: Ti Heinä 22, 2008 18:39
Kirjoittaja Haeym
Yes your highness!

Tätähän minä jo odotinkin. Itse olen tulossa Kallen Stadtfeltinä paikalle. Pukuna on se ykköskaudelta tuttu beige-punainen puku. (Anteeksi, en jaksanut etsiä kuvaa, mutta etteköhän te tiedä.)

Re: Code Geass - Animecon VI

Lähetetty: To Heinä 24, 2008 16:51
Kirjoittaja Summoner
Eipä meitä ole paljoa, hillumme sitten kolmistaan ja revimme mukaamme kaikki muut mahdolliset paikallaolevat Geass cossaajat, eikös.