Ohjeistusta (päivitetty 18.2.2009)

Kaikki cosplay-ryhmien tai -parien muodostamista koskeva keskustelu.

Valvoja: Cosplay.fi / Ylläpito

Avatar
Hoothoot
Viestit: 592
Liittynyt: Ke Elo 18, 2004 21:11
Paikkakunta: Järvenpää
Viesti:

Ohjeistusta (päivitetty 18.2.2009)

Viesti Kirjoittaja Hoothoot » La Syys 15, 2007 22:33

Tämä keskustelualue on tarkoitettu parien ja ryhmien etsimiseen ja löytämiseen. Huomatkaa että alueella pätevät samat säännöt kuin muuallakin Cosplay.fin alueilla.

Ohjeita ilmoitusten laatimiseen:

1. Ilmoita ryhmän teema (anime/manga/peli/muu) selkeästi otsikossa. Laita otsikkoon myös tapahtuma, johon mennessä ryhmä on koottava. Tapahtuma pitää ilmoittaa, muuten ketju lähtee poistoon.

2. Mieti, onko tarpeellista ilmoittaa ryhmästä vuotta aikaisemmin. Usein on nähty, että vuotta aiemmin aloitettu keskustelu ryhmästä ja sen toiminnasta kariutuu vain kuukautta ennen tapahtumaa. Joissain tapauksissa aikaisin aloittaminen on hyvä asia, joissain ei. Käytä järkeä.
Käyttäkää ihmeessä järkeä myös silloin kun perustatte ryhmähakuja sarjoista, joita kukaan ei tunne/sarjoista, jotka eivät ole yhtään muodissa. Tällaisiin ryhmiin on aika vaikea saada osallistujia ja juodutte pahimmassa tapauksessa pettymään.

3. Ei chattailua ketjuissa. Välttäkää ihan oikeasti 20-sivuisiksi paisuvia mammuttiketjuja, joissa ei ole päätä eikä häntää. Keskustelun voi hoitaa yksityisviestein tai vaikka Messengerillä/IRCissä/IRC-galleriassa. Ketjuun vain tärkeimmät asiat, joihin lasketaan vaikkapa aikataulut tai kimppatilaukset. Ei "yaoi"-touhuja!
-Ei myöskään keskustelua siitä, minkä ikäisiä pukuilijoita ryhmään on tulossa. Jos teidän on kuitenkin pakko tietää tällaiset faktat, sisällyttäkää ne viesteihinne älkääkä tehkö uutta viestiä.
-Jos joku ilmoittautuu, henkilön lisäämisestä listalle ei tarvitse ilmoittaa erikseen.
-Jos suunnittelette ryhmällenne miittiä, älkää jaaritelko asiasta turhaan vaan päättäkää.

4.Useampia ryhmänhakuilmoituksia ei tarvitse perustaa. Kaksi Inu-Yasha porukkaa voi sulautua yhdeksi etc. Jos jostain syystä oma ryhmäsi on erilainen kuin vastaava Inuyasha-ryhmä, ota yhteyttä modeihin ja kysy lupaa kahdelle samanlaiselle

5. Sitoudu ryhmääsi. Jos vastaat ilmoitukseen, pitäydy lupauksessasi äläkä jätä hommaa kesken. Mieti tarkkaan, toimiiko ryhmä vielä puolen vuoden päästä ja kuinka SINÄ voit vaikuttaa sen toimintaan. Ihan oikeasti.

Ja eikun ryhmää perustamaan!
Cosplay on tapa elää, koska ilman sitä ei ole elämää.

Orange and fuzzy is FOE!

Palaa sivulle “Cosplay-ryhmät ja -parit”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 41 vierailijaa