Sivu 1/1

Borderlands ryhmä - Desucons 2015

Lähetetty: Ti Heinä 15, 2014 11:21
Kirjoittaja TheBi-HanNoir
Hey kiddies!
Silmiin on Desuissa osunut muutama Borderlands cossaaja, joten ajattelin kysäistä että oisko kellää mielenkiintoa suunnitella ryhmäcossia joko ensivuoden Frostbiteen taikka kesä Desuconiin? Kaikki pelit käyvät hahmojen suhteen... Joten sen suhteen ei pitäisi olla ongelmia.

Päivästä en osaa vielä sanoa, paitsi että kesädesussa on toinen ryhmäcossi itsellä suunnitteilla, mutta Frostbite näyttää tyhjää. Joten ajan kohta lienee parasta sopia sitten, kun/jos porukkaa kiinnostaa. Tietenkin Tracon on yksi vaihtoehto myös, 2015 vuoden puolella.

Itse olisi tarkoitus olla Pandoran ykkössankari, Handsome Jack. Joten.... Bandiitteja? Vault Huntereja? Anything? Tai jopa Butt Stallion?

Re: Borderlands ryhmä - Desucons 2015

Lähetetty: Ma Tammi 19, 2015 22:29
Kirjoittaja snarkyarto
Olenko liian myöhässä vai ootko vieläkin etsimässä muita Pandoralaisia?
Mulla on ollut jo kaaaauan suunnitelmissa tehdä Moxxi, mutten vaan jostain syystä ole viittinyt/kerennyt/jnejnejne 8)
Tänä vuonna olisin tulossa ainakin tosiaan kesädesuun ja Traconiin (+ Kupliiseen, mutta sen suhteen on suunnitelmat jo lyöty lukkoon). Tracon olisi mulla täysin auki, Desukin vaan puoliksi. Traconiin saattaisin saada vieläpä Tiny Tinan kaupan päälle!

Re: Borderlands ryhmä - Desucons 2015

Lähetetty: Ke Tammi 21, 2015 22:27
Kirjoittaja TheBi-HanNoir
Hey! Haku on aina päällä :D Ite pyrin hyppimään mahdollisimman monessa paikassa Jackina, joten onnistuu. FBn puolella on ryhmä Border-cossaajille, joten jos on naamakirjassa, kannattaa liittyä.

CLICK

Re: Borderlands ryhmä - Desucons 2015

Lähetetty: To Tammi 22, 2015 12:31
Kirjoittaja snarkyarto
ooh, en edes tiennyt koko ryhmästä. kiitti infosta! :--D