Mass Effect -ryhmä Tracon 2013

Kaikki cosplay-ryhmien tai -parien muodostamista koskeva keskustelu.

Valvoja: Cosplay.fi / Ylläpito

SN
Viestit: 13
Liittynyt: La Heinä 24, 2010 18:02

Mass Effect -ryhmä Tracon 2013

Viesti Kirjoittaja SN » Ti Touko 14, 2013 21:35

Hei kaikki galaksien sankarit ja sankarittaret, malttakaahan hetkeksi lopettaa Reapereiden tulitus ja laittakaahan ne Mantikset sivuun, infotilaisuus alkaa!

Tässä jo ollaan pikkuporukassa supistu Biowaren Mass Effect -peleihin liittyvän cosplay-ryhmän järjestämistä, ja nyt viimein sain aikaiseksi kirjoittaa tännekin puolelle asiasta. Tarkoituksena olisi kokoontua 2013 Traconiin ja viettää aikaa yhdessä, esimerkiksi photoshoottaillen ja leppoisasti turisten. Toivotamme kaikki ME-pelisarjasta kiinnostuneet mukaan, joten sinulla ei missään nimessä tarvitse olla cossia, jotta voisit tulla mukaan. Tietenkin puku tuo lisää eeppisyyttä ja saamme kroganitkin tutisemaan ylitsevuotavasta cooliudestamme.

Päivästä ei olla vielä keskusteltu sen tarkemmin, mutta itse olemme siskoni kanssa, mahdollisuuksien mukaan, menossa taidekujalle myymään lauantaina, joten alustavasti sanoisin sunnuntain. Asiasta voidaan ja aiotaankin keskustella yhteistuumin enemmän.

Cossattavia hahmoja ei olla mitenkään sen suuremmin virallisesti varailtu, mutta mahdollisesti joukossamme viihdyttävät:
  • Shepard/F!Vega - Temerice
    Legion - Zanna-kun
    Illusive Man - FeiLongLiu
    EDI/Joker - Naakdu
    Thane/Kasumi/joku muu? - Superrnaive
Hahmoja voi toki olla useampikin samaa, se tuskin on ongelma. Hahmoja on kuitenkin runsain määrin, eli jokaiselle innokkaalle löytyy varmasti jokin kiva hahmo! Ihan vaan koska luettelot on kivoja, voisin vähän raottaa inspiraatiotanne mahdollisilla cossattavilla hahmoilla, jotka eivät lisäesittelyjä kaipaa: Kaidan, Ashley, Tali, Liara, Garrus, Thane, Mordin...
Toki kaikki hahmot ovat yhtä hyviä valintoja ja on vain hyvä jos sinä vaikkapa keksit jonkun überpäheän hahmon toteutettavaksi! Olisi kovin mukavaa jos saisimme laajasti hahmoja, olivatpa ne sitten Shepardeja Normandy-kuteissa tai random Citadelilaisia sukeltaja-puvuissaan.

Otamme kaikki avosylin vastaan, tulkaa ihmeessä kyselemään lisää tai ilmoittamaan kiinnostusta! Kaikki nimet listassa ovat Deviantart-tunnuksia, joten sielläkin puolella saa ottaa yhteyttä. Pääjärjestäjinä toimivat Superrnaive eli minä, Temerice ja ehkävähänmuttavainpienesti, Naakdu.

Tervetuloa mukaan pelastamaan Tracon verenhimoisilta alieneilta, OUR GALAXY-- err, I mean, CON NEEDS US!

Neqtar
Viestit: 14
Liittynyt: Ma Syys 10, 2012 18:30
Paikkakunta: Turku
Viesti:

Re: Mass Effect -ryhmä Tracon 2013

Viesti Kirjoittaja Neqtar » La Touko 18, 2013 14:32

Moips, täytyy katsoo itse omien kiireiden mukaan, miten cossi valmistuisi, mutta alustavasti voin luvata ainakin järkkärin ottaa mukaani ja olla kuvaajana paikanpäällä jos ei muuta. Niin, että tälläistä randomia tälläkertaa~ (:
When I thought that I fought this war alone
You were there by my side on the frontline
When I thought that I fought without a cause
You gave me a reason to try

~Nulla è reale, tutto è lecito~

Avatar
Amirattus
Viestit: 103
Liittynyt: To Heinä 05, 2007 00:57
Paikkakunta: Mikkeli / Tornio

Re: Mass Effect -ryhmä Tracon 2013

Viesti Kirjoittaja Amirattus » To Touko 23, 2013 19:00

Myös DESUCONIIN 2013 on tulossa Mass Effect -cosplayryhmä, jonka hahmolistaa löytyy täältä: http://k4nspachi.deviantart.com/journal ... -328981856 Meillä on myös suljettu Facebook ryhmä jäsenille http://www.facebook.com/groups/556911524325228/

Osa jäsenistä on luultavasti tulossa molempiin. =) We should unite our teams and fight the war together!

SN
Viestit: 13
Liittynyt: La Heinä 24, 2010 18:02

Re: Mass Effect -ryhmä Tracon 2013

Viesti Kirjoittaja SN » To Touko 23, 2013 19:39

Hei mahtavaa, olinkin ollut tietoinen että ME-cossaajia on kyllä Suomessakin, mutta teidän ryhmästänne en ollut tietoinen! Ehdottomasti liitetään joukot, niin saadaan laajasti hahmoja - joka tarkoittaa valokuvien kannalta paljon erilaisia mahdollisuuksia. Me tosin emme taida ehtiä enää Desuun, mutta Traconissa jos katsotaan tilannetta uudelleen. (:

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Cosplay-ryhmät ja -parit”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 19 vierailijaa