Dragon ball Z ryhmä, Tracon 7 8.-9.9.2012

Kaikki cosplay-ryhmien tai -parien muodostamista koskeva keskustelu.

Valvoja: Cosplay.fi / Ylläpito

JemppuJr
Viestit: 8
Liittynyt: Ti Syys 26, 2006 21:22
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Dragon ball Z ryhmä, Tracon 7 8.-9.9.2012

Viesti Kirjoittaja JemppuJr » Ma Loka 31, 2011 21:07

Ryhmään halutaan saman henkistä porukkaa! Iällä tai sukupuolella ei ole väliä kuitenkaan. Tai onko kokemusta vaiko ei cosplayaamisen osalta. Ryhmän ideana on saada ihmiset tutustumaan toisiinsa ja löytämään toisia saman sarjan faneja (tai semmosia jotka ainakin melkein-pitävät sarjasta). Ilmoitus pistetään pystyyn hyvissa ajoin sillä monet Dragon ball Z sarjan hahmot ovat tavalla tai toisella "haastavia" ja ihmiset saattavat tarvita aikaa pukujen tekemiseen.

Ryhmän tavoite:
Ryhmä lähtee toimimaan Traconissa (Tampereella) ja tavoitteenamme on olla porukassa koko viikonlopun ajan. Eli käydään syömässä yhdessä ja kuljetaan porukassa yhdessä. Myös ideana olisi että lähtisimme kokeilemaan onneamme cosplay kilpailussa [Ellei monet ryhmän jäsenet ole kovinkaan vastaan ideaa].

Muu info
- Asun Tampereella ja tämän vuoksi mahdolliset Cosplay näytöksen harjoituksetkin pidettäisiin Tampereella [Jos sinulla on idea millainen esitys heitettäisiin cosplay kilpailussa, kerro ihmeessä!].
- Jos on mahdollisia majoitus ongelmia Traconin aikana, on mahdollista päästä kotiini majoitukseen (Oletamme että asun vielä silloin vanhempieni luona). Eli meille mahtuu 3-4 henkilöä [Tästä on kuitenkin hyvä sopia etukäteen].
- Sinun ei tarvitse olla Aniki foorumin käyttäjä jotta voisit osallistua ryhmään.

Ilmottautuminen
-Ilmottautumisia otetaan vastaan aina 31.5.2012 asti. Myöhemminkin voimme ottaa vastaan ilmoituksia jos välttämättä haluaa mukaan ryhmään
-Ilmottautumiset lähetetään sähköpostiini jemppu.jr[at]hotmail.com tai Deviantartissa notella [Käyttäjätunnukseni on JemppuJr]. Ilmottautuessa haluaisin perustiedot, mitä haluat cossata, sähköpostisi jota käytät aktiivisesti, nimesi ja missä päin asut. (Saat kertoa iän, sukupuolen, puhelin numerosi jne. Jos haluat)
-Antamaasi sähköpostiin lähetetään kaikki informaatio ryhmän toiminnasta!
-Koitetaan välttää samojen hahmojen käyttöä mutta hyväksytään esim. Goku ja SSJ Goku "eri hahmoina". Voit myös cossata lapsi Gohania vaikka joku toinen Cossaakin jo Great Saiyamania tai teini Gohania. Toki tässäkin huomaamme että jos välttämättä haluaa cossata samaa hahmoa niin annamme kyllä mahdollisuuden.
-Automaattisesti hyväksytään cossaajien kaksois kappaleet, jos ensimmäinen ilmottautuja ei halua/aio osallistua cosplaykilpailuun.
-Jos on kysyttävää niin ota rohkeasti yhteyttä!

Ryhmästä jättäytiminen
-Mieti ensin oletko halukas edes tulemaan ryhmään ennenkuin liityt.
-Ryhmästä pystyy jättäytymään pois aina 31.5.2012, koska sen jälkeen alamme suunnittelemaan ryhmän cosplay esitystä (Toki jos sairastut niin sillehän me emme voi mitään).
-Eroamisesta ilmoitat minulle sähköpostitse

HUOM! Minut saa (ja toivottua) lisätä Mese kaveriksesi. Mese osoitteeni on jemppu.jr[at]hotmail.com. Olen myös iloinen jos haluat mainostaa ryhmäämme! :3

Tällä hetkellä varatut hahmot ovat:
Piccolo (JemppuJr)
Android 18 (Miru-Chan)
Puar (Anonyymi) Ei osallistu cosplay kilpailuun

Avatar
Haya
Viestit: 65
Liittynyt: La Tammi 05, 2008 01:02
Viesti:

Re: Dragon ball Z ryhmä, Tracon 7 8.-9.9.2012

Viesti Kirjoittaja Haya » Pe Huhti 20, 2012 09:06

Voi ei ! Jos tämä olisi mikä tahansa muu con niin olisin niin mukana. Suunitelmat on jo lyöty Traconin osalta lukkoon.
Mutta pitää yrittää bongata teidät conissa.

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Cosplay-ryhmät ja -parit”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 20 vierailijaa