Sivu 1/1

Strike Witches ryhmä 2011

Lähetetty: To Joulu 02, 2010 12:50
Kirjoittaja Archaleorn
Hei kaikille!

Haluaisin koota Strike Witches ryhmän ja järjestää pienen photoshootin jossakin ensi kesän conissa. Vaihtoehtoja on paljon, joten siitä pitää keskustella, mikäli halukkaita löytyy. Kaikki voivat tulla mukaan cossaamaan, mikäli hahmo ei ole vielä varattu. Strike Witches animessa on kausia tähän mennässä kaksi, kuten kaikki varmaan tiesivätkin, joten kummaltakin kaudelta olisi mukava saada edes osa hahmoista mukaan. :)

Ensimmäinen kausi:

Yoshika Miyafuji
Mio Sakamoto
Minna-Dietlinde Wilcke
Lynette Bishop
Perrine-H. Clostermann
Erica Hartmann
Gertrud Barkhorn
Francesca Lucchini
Charlotte E. Yeager
Eila Ilmatar Juutilainen
Sanya V. Litvyak (archaleorn)

Kakkos kausi:
Hanna-Justina Marseille
Ursula Hartmann
Junko Takei
Raisa Pöttgen
Luciana Mazzei
Fernandia Malvezzi
Martina Crespi

Kaikkia ideoita otetaan vastaan. Minuun voi olla yhteydessä joko tämän ketjun tai yksityisviestien kautta.

Re: Strike Witches ryhmä 2011

Lähetetty: Pe Helmi 25, 2011 23:02
Kirjoittaja Miss Alice
Strike Witches! Tästä olen kiinnostunut oAo

Todennäköisesti ensi kesän coneista osallistuisin coniin Yoshikana, mahdollisesti Animeconiin(?), jos olen tarpeeksi törkeän rikas silloin (onnistumisprosentti on kuitenkin korkea, koska kaverilta löytyy vastaavat kankaat kotoa roikkumasta). Mukanani tulisi myös Lynette.

Paljon taisit löytää ehkäilyä tuosta, mutta siis, tulossa ollaan!

Re: Strike Witches ryhmä 2011

Lähetetty: Ma Helmi 28, 2011 16:23
Kirjoittaja Archaleorn
Huippua! Ihanaa, että sinäkin Miss Alice. :) Olen ensi kesänä myös Animeconiin suuntaamassa ja asua ei tarvitse kuin enää pikkuisen parannella ja ostaa peruukki, joten.. ^^

Re: Strike Witches ryhmä 2011

Lähetetty: Ma Helmi 28, 2011 17:24
Kirjoittaja Hoothoot
Jos aikataulut toimivat ja valittuun tapahtumaan pääseminen onnistuu, voin tuoda Perrinen mukanani ja osallistua mahdolliseen ryhmäkuvaan. Alustavasti Desucon, Animecon ja Tracon onnistuisivat, muut ovat liian kaukana.

Seurailen ketjun kehittymistä ja ilmoitan tarkemmin pääsemisestäni, kun tapahtuma on päätetty.

Re: Strike Witches ryhmä 2011

Lähetetty: Ti Maalis 01, 2011 12:23
Kirjoittaja Archaleorn
Perrine on aina tervetullut mukaan. Olen tulossa kaikkiin kolmeen tapahtumaan, jotka Hoothoot mainitsi, joten eiköhän joku aikataulu saada sopimaan kaikkien halukkaiden kanssa ja päätettyä tapahtuma.

Re: Strike Witches ryhmä 2011

Lähetetty: To Maalis 03, 2011 17:55
Kirjoittaja Edeae
Samalla linjalla Hoothootin kanssa, jos aikataulut osuu yksiin, niin Mio löytyisi tuolta vaatekomerosta valmiina kuvattavaksi :)

Re: Strike Witches ryhmä 2011

Lähetetty: To Huhti 28, 2011 08:38
Kirjoittaja Elyse
Haw, Strike Witches. Hitsiläinen, ei ollut kyllä tänä vuonna vielä suunnitelmissa, mutta koska Animeconiin ei ole minulta tiedettävästi tulossa mitään uutta pukua, Strike Witches sopivassa simppeliydessään voisi olla jotain niin houkuttavaa. Olen aina miettinyt noita hahmovaihtoehtoja sormi suussa, mutta omimmalta voisi tuntua Lynette Bishop. Eli jos ryhmis on tulossa Aconiin, mukana ollaan. o/'

VOI BLERGH EDIT, en edes huomannut tuota yhdessä sivulauseessa mainittua Lynetteä. Noh, katson asiaa myöhemmin uudelleen.

Re: Strike Witches ryhmä 2011

Lähetetty: Su Touko 08, 2011 21:20
Kirjoittaja rriko
Oi vitsi strike witches ryhmä! Itelläni ois Ericaa tekeillä juurikin, muttei mitään päivämäärä päätöstä että ehkä sitten kattelen vähä teijän mukaan jos mukaan huolitte : D

Re: Strike Witches ryhmä 2011

Lähetetty: La Touko 14, 2011 01:23
Kirjoittaja Miss Alice
No niin, muutoksen tuulet ovat puhaltaneet! Eli yhtäkkiä maagisesti minä(Yoshika) muutuin Mioksi ja cossikamuni(Lynne) muuttui Perrineksi. Tätä se on kun on odottamista kesäconeihin ja aikaa vekslailla ja pohdiskella. Vähän tosin nyt epäilyttää kun Perrinejä taitaa olla näillä näkymin kaksi... Mitä te sanotte?

Re: Strike Witches ryhmä 2011

Lähetetty: La Touko 14, 2011 08:33
Kirjoittaja Hoothoot
Miss Alice kirjoitti:Vähän tosin nyt epäilyttää kun Perrinejä taitaa olla näillä näkymin kaksi... Mitä te sanotte?
Minun puolestani voi kaverisi hoitaa ryhmän Pörrönen tehtävän, omasta Pörröstä kun on jo sen verran kuvia ja noita pukuja tälle vuodelle riittää. Perrinyan olisin vain vetänyt kaapista ryhmää varten ja vaihtanut sitten shootin jälkeen toiseen. Saatte uudella kokoonpanolla enemmän kuvia ja isommalla aikavälillä, joten senkin puolesta jätän Perrinyan kotiin.

Re: Strike Witches ryhmä 2011

Lähetetty: Pe Kesä 10, 2011 21:34
Kirjoittaja Archaleorn
Anteeksi kaikille kiinnostuneille, jotka ovat joutuneet odottamaan vastauksia näinkin kauan, mutta omat suunnitelmat ovat vasta nyt hahmottuneet. Aion itse olla tulevassa Desuconissa Sanya ja olisi tosi mukavaa, jos kaikki halukkaat pääsisivät mukaan shoottiin.
j-nj kirjoitti:Oi vitsi strike witches ryhmä! Itelläni ois Ericaa tekeillä juurikin, muttei mitään päivämäärä päätöstä että ehkä sitten kattelen vähä teijän mukaan jos mukaan huolitte : D
Ei huolta, kaikki huolitaan mukaan. Antakaa itsenne ilmi, jos olette vielä liittymässä ryhmään. PS. Eila olis kiva saada mukaan kaverikseni, mutta lyhyen varoitusajan huomioon ottaen... Noh, voihan sitä toivoa. ^^

Re: Strike Witches ryhmä 2011

Lähetetty: Pe Heinä 08, 2011 23:36
Kirjoittaja rriko
No Desucon meni, huomasin vasta sen jälkeen eloa viestiketjussa! Mutta näillä näkymin Erican vetäsen päälle Animeconin sunnuntaille. Että onko muita Animeconissa vai olisiko sitten joskus myöhemmässä conissa isompaa kokoonpanoa, koska se ois aika tosi siistiä! c: