Suikoden-ryhmäcosplay Desucon 2010

Kaikki cosplay-ryhmien tai -parien muodostamista koskeva keskustelu.

Valvoja: Cosplay.fi / Ylläpito

Avatar
Nezumi-chan
Viestit: 511
Liittynyt: La Loka 30, 2004 08:59
Paikkakunta: Vantaa
Viesti:

Suikoden-ryhmäcosplay Desucon 2010

Viesti Kirjoittaja Nezumi-chan » La Tammi 16, 2010 15:17

Team108 järjestää Suomen suurimman, ja tällä kokoluokalla varmasti ensimmäisen, Suikoden-ryhmäcosplaytapaamisen. Tervetulleita mukaan ovat kaikki suikoden cosplayaajat tai suikodenfanit.

Lisäinfoa tarkemmin löytyy kotisivuilta, mutta tässä tiivistettynä mitä on luvassa:
-Team108 järjestämä Piknik.
-Laadukas photoshoot rekvisiittoineen.
-Seuraa muutamaksi tunniksi tai halutessa vaikka koko conin ylitse.

Tapaamme lauantaina 12.6.2010 klo 13:25 Sibeliustalon pääovien edessä. Matkamme jatkuu klo 13:35 pikkuvesijärvenpuistoon, jossa syömme, juomme, kuvailemme ja kaikin puolin pyllerrämme n. klo 15:30 asti. Joukkiomme tunnistaa mm. team108 lipusta.

Random höpinää joidenkin ryhmään osallistuvien kesken voi seurata IRC-Galleriassa.

Menossa mukana:
SUIKODEN1
Gremio = Nezumi-chan
Hero (Tir) McDohl = Kuripuck
Tengaar = Betulina
Hix = Rainysunday

SUIKODEN2
Luca = Iori
Jowy (vaate vielä mietintämyssyssä) = YamiAeris
Shin = Frii-chan
Luc = Dr. Livingdead
Hero 2 = Santzu
Futch = Zoku-chan
Viktor = Maija
Flik = Varpu

SUIKODEN 3
Mel = Foxxxxxie

SUIKODEN5
Hazuki = Limetti
Gisel = Sieg
Childerich = Dynsse
Dolph = Elec
Euram = Fooku
Lymsleia = Mila
Prinssi = Nefozyne
Lyon = Komori

Ja sama vielä kuvana.

Mikäli innostus yhtään heräsi, mutta et joko a) tiedä oikein mikä suikoden on, tai b) tiedä oikein ketä cossaisit, tässä muutama katsastamisen arvoinen linkki:
Suikoden infosivu englanniksi - Suikosource
Suikoden 1-2 hahmoja
Suikoden 3 hahmoja
Suikoden 4 hahmoja
Suikoden 5 hahmoja

Ja tietenkin meikäläiseen voi olla aina yhteydessä joko tämän ketjun, yksityisviestin, Deviantartin tai mailin [nezumi[at]inbox.com] kautta
Viimeksi muokannut Nezumi-chan, Pe Kesä 04, 2010 23:00. Yhteensä muokattu 10 kertaa.
Only dead fish go with the flow

DeviantArt
Team108 - Suomen Suikoden Cosplayaajat
Conikuva galleria 2006-->

Avatar
Fooku
Viestit: 51
Liittynyt: Ma Syys 08, 2008 20:47
Paikkakunta: Lahti

Re: Suikoden-ryhmäcosplay Desucon 2010

Viesti Kirjoittaja Fooku » Su Tammi 17, 2010 21:45

Hei, minä varaan Luserinan Suikoden viitosesta :>
Do I repulse you with my queasy smile?

Avatar
Betulina
Viestit: 44
Liittynyt: Su Maalis 29, 2009 23:45

Re: Suikoden-ryhmäcosplay Desucon 2010

Viesti Kirjoittaja Betulina » Ke Helmi 10, 2010 00:21

Pari cossaajaa lisää ilmoittautuu. En uskalla täysin varmaksi luvata osallistumista, mutta aika isolla todennäköisyydellä kyllä. Allekirjoittanut ei ole pelejä vielä pelannut, mutta Desuun mennessä toivottavasti on.

Betulina olisi Tengaar Suikoden1:stä ja rainysunday Hix samasta pelistä.

Avatar
Nezumi-chan
Viestit: 511
Liittynyt: La Loka 30, 2004 08:59
Paikkakunta: Vantaa
Viesti:

Re: Suikoden-ryhmäcosplay Desucon 2010

Viesti Kirjoittaja Nezumi-chan » Ke Helmi 10, 2010 21:45

Mahtavaa saada Hix ja Tengaar mukaan! Nuo kaksi kun ovat ehkä maailmankaikkeuden ihastuttavin pariskunta. Näen jo sieluni silmin kaikki ihanat kuvat mitä kuvaajamme pääsevät ottamaan <3 [pistän muuten yksäriä teidän suuntaan loppuviikosta...]

Hixin ja Tengaarin myötä on joukkiomme kasvanut käsittämään 19 henkeä. Siinä on jo aikamoinen porukka kasassa. Mutta ei kuitenkaan vielä tarpeeksi. Mistä pääsemmekin tämän viestin varsinaiseen aiheeseen:

Tarvitsemme kipeähkösti seuraavia hahmoja:
Cute Boys hyökkäys on yksi monista suikodenin ryhmähyökkäyksistä. Luc meillä jo onkin, mutta ei yksi cute boy riitä. Me tarvitsemme kaikki kolme. Varsinkin Futchia. Lohikäärmesoturimme kun on taistellut puolestamme jo kolmessa sodassa ja joutunut myös maksamaan siitä kovan hinnan.
Highlandin kenraalit ovat Suikoden 2 pahisosasto. Toisaalta sodassa harvoin on pahiksia, vain kahdenlaisia näkemyksiä. Se suurin kenraali meiltä jo löytyykin, mutta tarvitseehan hän tukijansa ympärilleen eikö totta?
Euram on Fookun cosplayaaman Luserinan veli ja olisihan se mukava saada sisarukset saman conin alle. Lisäksi Euram on Gisellen kilpakosija kun puhutaan Lymsleian kädestä [johon ei saa koskea]
Miakis on juuri mainitun prinsessa Lymsleian henkivartija. Joten emmehäb me voi päästää Lymsleiaa hortoilemaan Desuconiin kokonaiseksi päiväksi ilman henkivartijaansa?
Prinssi (+George Prime ja Lyon) on Lymsleian isoveli ja suikoden 5:den päähenkilö. Sen lisäksi, että Lymsleia ikävöisi isoveikkaansa, suikoden 5 armeijamme olisi aikalailla hukassa ilman johtajaansa. Ja koska myös prinssiä seuraa kaksi henkivartijaa - Lyon ja George Prime - olisi nämäkin loogista joukoistamme löytyä. *MUOKS: Prinssi ja Lyon liittyivät joukkoon. Mutta George Prime vielä puuttuu...*
Sialeeds on prinssin ja Lyonin täti. Kun kerta aloimme tätä kuningasperhettä kasata niin otetaan tätikin mukaan. Tämä ei todellakaan ole se ainut syy. Enempää en kuitenkaan voi spoilaamatta kertoa, mutta sanottakoon, että Elec, Dynsse ja Sieg ovat erityisesti toivoneet löytävänsä joukkoihimme tämän hahmon. Mikäli haluat haastavan puvun ja hahmon joka on naisellinen, kaunis ja ylväs nainen, jolla riittää temperamenttia, luonnetta hahmon syvyyttä, tutustu toki Sialeedsiin. Et varmasti pety.
Hero 2 ja Nanami ovat suikoden 2:den päähenkilöt ja Jowyn parhaat ystävät. Heidät meidän on yksinkertaisesti pakko saada. Näiden kahden kohdalla olen viimekädessä valmis kääntymään mallifirmojen puoleen.
Teresa on Greenhillin yliopistokaupungin rehtori ja pormestari. Joukkoihimme kuuluu hänen komistus-henkivartijansa, mutta itse vartioitava puuttuu. Mikäli fiksut, voimakastahtoiset, mutta samaan aikaan hyvin hellät ja herkät naiset ovat makuusi, haluat puvun joka ei ole kovin vaikea, mutta uniikki ja hieman peittävämpi sekä sinua ei haittaa että komea tumma mies on valmis uhraamaan henkensä vuoksesi, tutustu toki Teresaan :3

Yllä olivat ne hengen hädällisimmät, jo joukkoihimme liittyneiden lähipiiri, mutta suikodenissa on kosolti hahmoja. Ja eritoten vielä heidät olisi kiva joukkiossamme nähdä:
Flik ja Viktor ovat Suikdenin suola. Moni sarjan alkupään osien fani allekirjoittanee tämän toteamuksen.
Strategistit ovat klassinen osa suikoden-pelejä. Olisi mukavaa jos cosplayryhmästämmekin löytyisi joku edustamaan pelisarjan tätä puolta. Kuvarekvisiitaksi lupaan tuoda kääröjä ja hienon shakkilaudan.
Camus ja Miklotov ovat ehkä rakastetuimmat hahmot, jotka pelisarjan osissa ovat "ritaritähtiä" kantaneet.
Suikoden 3 hyviskolmikko tai nelikko mikäli otetaan legendaarinen Fire Hero mukaan laskuihin. Suikoden kolmosta ei ryhmässämme vielä ole edustettuna, mutta mikäli tähän tulisi muutos, on mielestäni tämä kolmikko hyvä aloitus. Peliähän ei koskaan eurooppaan tullut, mutta manganakin tarina löytyy ja kaikki reilu kemmenkyntä pokkaria löytyy tuosta hyllystä ja on lainattavissa kenelle tahansa joka niihin mahdollisesti haluaisi tutustua :3
Suikoden 3 pahiskolmikko on vastavoimana tietenkin hyviskolmikolle. Ja mikäli meiltä se hyviskolmikko löytyy, pitäähän se pahiskolmikkokin mukana olla.
Mcdohlin talouteen kuuluu Hero 1:sen ja taloudenhoitaja/henkivartija-Gremion lisäksi Heron paras ystävä Ted ja tämän kaksi muuta henkivartijaa Cleo ja Pahn. Kenraali-isukki on niin paljon poissa, että selviämme kyllä yhden Desuconin ilman häntä, mutta nämä kolme tai edes osa heistä olisi ihana saada joukkioomme.
Only dead fish go with the flow

DeviantArt
Team108 - Suomen Suikoden Cosplayaajat
Conikuva galleria 2006-->

Avatar
ada_tsun
Viestit: 7
Liittynyt: La Elo 22, 2009 23:23

Re: Suikoden-ryhmäcosplay Desucon 2010

Viesti Kirjoittaja ada_tsun » Ma Huhti 19, 2010 18:09

Voisin varata Melin Suikoden kolmosesta. Kai saa tulla mukaan vaikkei cosplayaisi ketään tarvitsemistasi edellämainituista hahmoista? :---O

// olen juuri hän! :__DDD Olin iha paniikissa ton hahmovalinnan takia, kun en tosiaan tiedä Suikodenista mitään. Mut hyvä nyt sit jos voin tulla mukaan kolmosenkin hahmolla vaikka tässä haetaan enemmän niitä 1-2 pelien hahmoja ^^
Viimeksi muokannut ada_tsun, Ma Huhti 19, 2010 18:41. Yhteensä muokattu 2 kertaa.

Avatar
Nezumi-chan
Viestit: 511
Liittynyt: La Loka 30, 2004 08:59
Paikkakunta: Vantaa
Viesti:

Re: Suikoden-ryhmäcosplay Desucon 2010

Viesti Kirjoittaja Nezumi-chan » Ma Huhti 19, 2010 18:29

Tottakai! Mahtavaa! Saadaan Kolmonenkin edustettua!

Ja tuo "haetaan" listaus on tehty lähinnä helpotukseksi niille joille suikodenin hahmogallerian runsauspula aiheuttaa ahdistavia sydämentykytyksiä ^^

[p.s. Oletko mahollisesti se KKM cossaaja Bakasta, jolle suu vaahdossa hölisin suikodenista?]

// Kiva kun löysit mieleiseltä näyttävän hahmon! Nähdään viimeistään siis Desussa! Olen yleensä pistänyt joukkomailia aina kuukauden välein ryhmämme jäsenille, jotta tietävät missä mennään. Jos haluat, voit pistää mailiososi meikäläiselle vaikka yksärillä :3 Vaikka kyllä ne tärkeimmät infot itsensä tuohon aloitusviestiinkin aina löytävät ^^
Only dead fish go with the flow

DeviantArt
Team108 - Suomen Suikoden Cosplayaajat
Conikuva galleria 2006-->

Avatar
Nezumi-chan
Viestit: 511
Liittynyt: La Loka 30, 2004 08:59
Paikkakunta: Vantaa
Viesti:

Re: Suikoden-ryhmäcosplay Desucon 2010

Viesti Kirjoittaja Nezumi-chan » Pe Kesä 04, 2010 23:02

Ollaan laittomia ja nostetaan ylös. Ekaa viestiä päivitetty.

Tapaamme Sibeliustalon pääovien ulkopuolella klo 13:25 josta klo 13:35 suuntaamme kohti pikkuvesijärvenpuistoa, jossa piknik ja photoshoot. Joukkiomme tunnistaa team108-lipusta.
Only dead fish go with the flow

DeviantArt
Team108 - Suomen Suikoden Cosplayaajat
Conikuva galleria 2006-->

Viestiketju Lukittu

Palaa sivulle “Cosplay-ryhmät ja -parit”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 8 vierailijaa