Frostin esityskilpailu kutsuu: häikäise Sibeliustalolla!

Yleisluontoiset keskustelut cosplayta sisältävistä tapahtumista sekä tiedotteet tulevista coneista, kilpailuista jne. Tälle alueelle myös menneiden tapahtumien jälkipyykki, kuten kuvat ja kuvapyynnöt.

Valvoja: Cosplay.fi / Ylläpito

Avatar
Edeae
Viestit: 39
Liittynyt: To Heinä 03, 2008 12:53
Paikkakunta: Kalakukkovaltakunta

Frostin esityskilpailu kutsuu: häikäise Sibeliustalolla!

Viesti Kirjoittaja Edeae » Ti Joulu 17, 2013 21:31

Tahdotko päästä yhdelle Suomen parhaista lavoista tarjoamaan unohtumattomia elämyksiä timanttisen tekniikkatiimin tukemana? Onko mielessäsi cosplayesitys, joka häkellyttäisi tuomarit ja saisi yleisön ulvomaan? Oletko pitkään sadatellut liian tiukkoja aikarajoja esityskilpailuissa?

Nyt on mahdollisuutesi päästä toteuttamaan villeimmätkin esitysideasi!* 1-15 cosplayaajan esitykset, lavalla saa totutun kolmen minuutin sijasta käyttää kokonaiset viisi (5) minuuttia yleisön häikäisemiseen ja harjoitusmahdollisuuksiakin pyritään viikonlopun aikana järjestämään useampia, että kaikki mahdolliset ja mahdottomat valo- ja äänitoiveet toteutuvat parhaalla mahdollisella tavalla! Uskomatonta, mutta totta!

Desucon Frostbiten esityskilpailun ilmoittautuminen on auki vielä jouluaattoon saakka!

Lue säännöt ja ilmoittaudu: http://desucon.fi/frostbite/esitys-frosti14

Maria Ilona
Cosplayvastaava, Desucon
cosplay@desucon.fi


*cosplayvastaava pidättää oikeuden rajata kuinka villit esitykset voidaan yleisön turvallisuuden ja mielenterveyden takaamiseksi sallia ;3

Palaa sivulle “Tapahtumat”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 9 vierailijaa