Moricon Paltamo

Yleisluontoiset keskustelut cosplayta sisältävistä tapahtumista sekä tiedotteet tulevista coneista, kilpailuista jne. Tälle alueelle myös menneiden tapahtumien jälkipyykki, kuten kuvat ja kuvapyynnöt.

Valvoja: Cosplay.fi / Ylläpito

kattaro
Viestit: 4
Liittynyt: To Helmi 14, 2013 18:38

Moricon Paltamo

Viesti Kirjoittaja kattaro » Pe Helmi 15, 2013 17:18

Miksei täällä ole mitään mainintaa Moriconista :O
MoriconPilotti Cosplaypaja on vaatteidentekoa varten koordinoitu työpaja, jossa suunnitellaan ja ommellaan osallistujalle oma cosplay asu.

Pilottiviikonloppu tapahtuu 8-10.3.2013 ja osallistujat voivat olla alle 29-vuotiaita nuoria, joille on varattu materiaalit ja työvälineet ja ohjaajat projektin puolelta. Workshopin rahoitus on haettu Oulunjärvi Leaderilta ja se on tarkoitettu Paltamon, Kajaanin, Puolangan ja Vaalan nuoret. Mukaan otetaan 20 nuorta, ilmoittautumisjärjestyksessä.


Ohjelmassa on tietty muutakin, mutta itse olen menossa nimenomaan ilmaisen cossin takia ;) tähän mennessä ilmoittautuminen ei ole tullut täyteen joten muidenkin paikkakuntien nuoret saattavat päästä mukaan..? :>

lisää infoa osoitteessa http://moricon-paltamo.blogspot.fi/ !

Avatar
Mikichan
Viestit: 117
Liittynyt: Ti Kesä 26, 2007 16:24
Paikkakunta: Kajaani

Re: Moricon Paltamo

Viesti Kirjoittaja Mikichan » Ma Helmi 18, 2013 09:42

Hei tämähän on kätevä. Pistin ilmoittautumisen menemään, jospa tuonne vielä otettaisiin. Ainakaan missään ei lukenut, että ilmoittautuminen olisi loppunut. Mukavaa kun täälläkin päin Suomea järjestetään jotain, ei tarvitse Kajaanista lähteä aina niin kauas.

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Tapahtumat”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 14 vierailijaa