Cosplay-backstagen kehitys

Yleisluontoiset keskustelut cosplayta sisältävistä tapahtumista sekä tiedotteet tulevista coneista, kilpailuista jne. Tälle alueelle myös menneiden tapahtumien jälkipyykki, kuten kuvat ja kuvapyynnöt.

Valvoja: Cosplay.fi / Ylläpito

Avatar
kyuu
Säätäjä.
Viestit: 4679
Liittynyt: La Tammi 11, 2003 17:48
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Cosplay-backstagen kehitys

Viesti Kirjoittaja kyuu » Ma Syys 05, 2011 18:24

Tracon VI:n jälkeen innostuimme #cosplay.fi -kanavalla keskustelemaan cosplay-backstagen varustelusta ja käytännöistä.

Keräämme lopputulosta cosplaywikiin ja sitä varten kuulisimme mieluusti mielipiteitä, jotta tulevissa coneissa voitaisiin huomioida kilpailijoiden tarpeet entistä paremmin mahdollisuuksien rajoissa.

Mitä bäkkärillä pitäisi olla? Mikä idea on ollut hyvä, mistä on ollut puutetta? Auttaako hädässä olevaa kisaajaa enemmän vesi, vissy vai mehu? Pitäisikö pöydällä olla mielummin keksejä, pähkinöitä vai jotain muuta?

Näihin ja muihin kysymyksiin otetaan mieluusti palautetta ja siten pyritään kehittämään bäkkäriä paremmaksi conista toiseen.

Avatar
miwo
Viestit: 54
Liittynyt: Ma Tammi 05, 2009 00:54
Paikkakunta: Turq

Re: Cosplay-backstagen kehitys

Viesti Kirjoittaja miwo » Ma Syys 05, 2011 23:09

Juontajana vastustan vissyä! Vissy pistä kuplimaan ihan hirmuisesti ja varsinkin jos pitää puhua paljon niin ei hirveesti tee mieli röyhtästä kesken juonnon. :--D

Myös ihan tälläinen vinkki, et kun ostatte keksejä ni ois kiva et ne ois pieniä keksejä :3 niit on helpompi laittaa suuhu ku on paljon meikkiä ja niitä ei tarvi halkoo, millon kaikki keksin muruset on pitkin poikin käsiä ja hameen helmoja.

Toivoisin jatkossa myös, että paikalla olis esim muutamia suklaapatukoita/trippejä (muita sokeripitoisia juomia) josta hädän yllättäessä saadaan verensokerit kohoamaan nopeasti. Luultavasti jokainen ymmärtäis jättää nää muutamat tälläset sokerien nostattimet rauhaan jos niihin kirjottas lapun et "hätä tilanteita varten"

Ei muuta!

Rora
Viestit: 163
Liittynyt: Ma Syys 15, 2008 19:17

Re: Cosplay-backstagen kehitys

Viesti Kirjoittaja Rora » Ke Syys 07, 2011 11:49

Hieno juttu, että tämä nostettiin esiin!

Itse sokeria syömättömänä tahdon nostaa myös sen, että keksit eivät kaikille ole ratkaisu. Esim. pähkinät - suolalla tai ilman - voisivat olla myös hyvä vaihtoehto. Toki jotkut ovat näille allergisia, mutta kun pidettäisiin eri jutut erillä toisistaan, niin se olisi aika kova juttu. Myslipatukalle lämpenisin huomattavasti enemmän kuin keksille, mutta nämä taitavat olla suhteessa aika paljon tyyriimpiä kuin peruskaurat?

Mehu ja vichy saavat minunkin kannatukseni. Tosin Vichyissa on itselläni sama ongelma kuin miwolla, mutta tuskin kaikki kärsivät aivan samasta? Kannattaa suolojen nostoissa muuten huomioida, että melkein kaikista nykyvichyistä on juurikin ne suolat poistettu. Ainoa merkki taitaa olla nyt Lidlin, joissa niitä todella on.

Avatar
miwo
Viestit: 54
Liittynyt: Ma Tammi 05, 2009 00:54
Paikkakunta: Turq

Re: Cosplay-backstagen kehitys

Viesti Kirjoittaja miwo » To Syys 08, 2011 12:08

Rora kirjoitti:Kannattaa suolojen nostoissa muuten huomioida, että melkein kaikista nykyvichyistä on juurikin ne suolat poistettu. Ainoa merkki taitaa olla nyt Lidlin, joissa niitä todella on.
Muistinpa juuri, että Lidlin Saskiaa saa myös vähemmän hapokkaana, eli ei kupli niin paljon. Sininen Saskia kuplii a lot of ja Vihreä, sillei semisti :D tämä voisi olla paljon parempi vaihtoehto! Lisäksi, Saskia on tietääkseni hyvin halpaa :3

Avatar
kyuu
Säätäjä.
Viestit: 4679
Liittynyt: La Tammi 11, 2003 17:48
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: Cosplay-backstagen kehitys

Viesti Kirjoittaja kyuu » Ma Syys 12, 2011 14:01


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Tapahtumat”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 5 vierailijaa