Square-Enixin pelihahmot

Kokemuksia ja neuvoja cosplayn teknillisemmästä puolesta. Pukujen ompelua, proppeja, peruukkien modausta yms. käsittevät aiheet tänne.

Valvoja: Cosplay.fi / Ylläpito

Avatar
wiid
Viestit: 60
Liittynyt: Ti Tammi 22, 2008 12:49
Paikkakunta: Turku

Square-Enixin pelihahmot

Viesti Kirjoittaja wiid » Ti Loka 14, 2008 22:34

Square-Enixin suositut pelit ja pelisarjat, kuten Final Fantasy, Kingdom Hearts ja The World Ends With You ovat saaneet cosplayrintamalla sen verran suurta suosiota, että on aika omalle ketjulle.

Tänne siis kaikki Square-Enix Companyn pelien hahmoihin liittyvät kysymykset (ja vastaukset), liittyivät ne sitten kaavoihin, ompeluun, kangasvalintoihin, peruukkeihin, koruihin, korviin tai mihin tahansa proppiin. Jokainen kysymys näihin ja moniin muihin aiheisiin liittyen kuuluu tänne. Huomioithan kuitenkin, että turhia ja itsestäänselviä kysymyksiä tulisi välttää.

ENNEN KYSYMISTÄ: Käytä hakua ja lue ketjun viestit läpi, sillä kysymykseesi saattaa olla jo vastaus! Toistamiseen esitetyt kysymykset poistetaan silmänräpäyksessä.
Laita mukaan myös kuva tai mahdollisimman tarkka selostus siitä, mitä hahmoa ja pukua olet tekemässä, jotta auttaminen olisi mahdollisimman helppoa jokaiselle. Kaikki eivät välttämättä tiedä tai muista, millainen asu Yunalla oli juuri siinä tietyssä Dress Spheressä FF X-2:sessä.

Koska ketju on tarkoitettu vain Square-Enixin pelien hahmoille, on hyvin todennäköistä, että joku on ennen sinua pohtinut kuinka Soran/Cloudin/kenen tahansa peruukista saa pörröisen (modevihje: sen saa aikaan vain tuuhealla peruukilla ja hiuslakalla), mitä kangasta kannattaa käyttää Organisaatio XIII:n takkiin, mistä saat tarpeeksi pitkän peruukin Sephirothille tai miten voit parhaiten toteuttaa Cloudin Buster Swordin. Tarkkaavaisuus on siis aina hyväksi, ja helpottaa modetätien työtä suuresti.

Muiden auttaminen ei missään nimessä ole kiellettyä - jakakaa omat ohjelinkkinne ja kokemuksenne tänne.

Linkkejä, joita kannattaa hyötykäyttää:
Erittäin hyvä tutoriaali Kingdom Heartsin Roxasin peruukin muokkaamiseen, jota voi hyötykäyttää myös muiden hahmojen hiuksiin.

Avatar
Leonhart
Viestit: 149
Liittynyt: Ti Tammi 16, 2007 02:13
Paikkakunta: Joensuu
Viesti:

Re: Square-Enixin pelihahmot

Viesti Kirjoittaja Leonhart » Ke Loka 15, 2008 11:08

Hey, tämähän vasta hieno ketju on! Itse kun olen enimmäkseen juuri Squaren hahmojen cossaaja, tulen varmasti tätä ketjua ahkerasti seuraamaan :mrgreen:

Mutta, asiaan:

Kun kerran Final Fantasy VIII:n Squall Leonhartina olen moneen otteeseen pyörinyt, ajattelin kirjoittaa oppaan mokoman puvun tekemisestä. Nyt olen saanut oppaan ensimmäisen version valmiiksi ja se on nähtävillä kotisivuillani, tämän linkin takana. Tulen myöhemmin päivittämään opasta mahdollisesti kuvilla, harmi vain etten aikoinani pitänyt tekemisen tiimoilta päiväkirjaa, toivottavasti opas on kelvollinen ^^.

Jos joku sattuu löytämään muuten hyvän oppaan Final Fantasy X:n Auronin tekemiseen, olisin kiinnostunut; kaverini haluaa Auroniksi.
Visual Gay's FFFight Champion 2009
Visual Gay's FFFight Champion 2010
Kotisivuni: Renzokuken Cosplay
Cosplay.com-profiilini: Cosplay.com

I don't want to write just to have some critics analysing my work.
-I just want to tell people stories.

Rora
Viestit: 163
Liittynyt: Ma Syys 15, 2008 19:17

Re: Square-Enixin pelihahmot

Viesti Kirjoittaja Rora » Ke Loka 15, 2008 18:43

Tadaa, tämähän tuli ihan tilauksesta, koska kyseiset hemmot ovat allekirjoittaneenkin lempihahmoja. Ja mitä tuohon Auroniin tulee, minä taas hinkuisin tehdä sen asun. Joten ainakin keskustelua mielelläni siitä kävisin. (Ei kyllä itselleni, ei minusta niin äijää saa tekemälläkään. :P)

Itse värkkäilen FFVII Crisis Coren Genesistä tällä hetkellä. Ja sitten itse asiaan. Eli aiheen nimi on SOLDIER-vyö. Eräs tuttu nimitti sitä hauskasti maharämmäleeksi, mutta minä tulen puhumaan siitä jatkossa Kidney beltinä. Mistä tämä sitten tulee? Kun miettii, että kyseessä on nimenomaa sotilashahmo ja tämä on hahmon työasu, niin pitänee miettiä ihan sitä käyttötarkoitusta. SOLDIEReilla on miekat perustyökaluina, joten on riski siitä, että miekasta tulee, yllätys, yllätys, viiltoja tai pistoja. Vatsa on kropan haavoittuvimpia kohtia, joten tuo kidney belt suoraa taistelussa ja toiminnassa sisäelimiä. Jos tarkkaan katsoo kaikkine SOLDIERien kuvia, vyö päättyy juuri kylkiluiden keskikohdalle. Joten siitä ylöspäin kylkiluut suojaavat herkimpiä elimiä. Eli jeps, tällä on ihan käytännön tarkoitus, se ei vain ole joku jännä leveä vyöhässäkkä.

Vöitä on selvästi myös kahta eri mallia. Zack ja Angeal käyttävät selvästi samaa systeemiä, kun taas Genesis ja Sephiroth käyttävät keskinään samanlaista vyötä.

http://i48.photobucket.com/albums/f248/ ... 1224096400
http://i48.photobucket.com/albums/f248/ ... 1224096455
Angealin vyö.

Vertailukohtana Zackin vyö (tässä näkyy myös erinomaisesti Shin-Ran logo) http://i48.photobucket.com/albums/f248/ ... 1224096498 ja http://i48.photobucket.com/albums/f248/ ... 1224096541
http://i48.photobucket.com/albums/f248/ ... 1224096753

Näistä voidaan nähdä suoraan, että vyöllä ei ole mitään kiinnitystä. (no voi jee, millä näihin pääsee sisään?) ja se, että olkasuojia kiinnittävät remmit lähtevät kidney beltin yläreunaan kiinnitettyjen nahkalenkkien kautta. Remmit ovat aikamoisen leveät ja vielä leviävät taaksepäin. Takaa ne ovat kolmipistekiinnityksellä ja uskoisin, että se pyöreä hommeli on jonkinlainen supervahva magneetti, johon miekan saa kiinni. Tätä ei kyllä ihan kotikonstein enää tehdä.

Tästä päästäänkin sitten oikeaan aiheeseen, eli Genesiksen Kidney beltiin.

http://i48.photobucket.com/albums/f248/ ... 1224096822
http://i48.photobucket.com/albums/f248/ ... 1224096859
http://i48.photobucket.com/albums/f248/ ... 1224096903
http://i48.photobucket.com/albums/f248/ ... 1224096929 (Viimeisessä kuvassa siis remmien reunojen tikkauksien yksityiskohdat)

No niin. Näistä on nähtävissä, että eroten perus-SOLDIER-vyöstä, hihnojen kiinnitys lähtee Shin-Ra logon vierestä, mutta kiinnitys on suorakaiteen muotoisilla metallilenkeillä. (D-lenkit eivät toimi, remmi luistaisi liikaa.) Kun katsotaan sitä remmiä, ensiksi tulee vastaan yhdet pyöreät niitit ja vähän ylempänä kaksi säätölenkkiä. Näistä voi päätellä se, että remmit olisivat oikeastaan kaksikertaiset. Koska kiinnitys tulee niiden suorakaidelenkkien kautta, hihnan täytyy olla alareunastaan tällöin kaksinkertainen, jotta sen saisi lenkistä läpi. Pyöreä niitti olisi silloin se, joka kiinnittäisi lenkin alareunan kohdalleen. Ylempänä rinnalla näkyvät säätöremmitä olisivat silloin myös pituussuutaisen säädön tukia, jotta remmi ei rempsottaisi pitkin ja poikin. Selästä ei ole mitään kuvia, mutta noista säätökohdista voisi päätellä, että hihnoissa olisi yläselässä remmit, joilla hihnojen pituutta säädeltäisiin.

Toki tämän voisi tehdä myös sitenkin, että koko kidney belt olisi kiinteä osa housuja, jolloin remmit tulisivat haalarimallisesti takaa, mutta itse en lämpene tälle vaihtoehdolle. Mutta sekin voisi toimia.

Yksityiskohtakuvasta voi myös nähdä, että hihnojen reunat on tikattu. Alla voisi olla jokin pehmeämpi nahkalaatu pehmentämässä hankausta?

**

Sitten itse tekemiseen. Lisään kuvia, kun saan kameran purettua.

Lähdin liikkeelle mittanauhan, viivoittimien ja maitopurkkikartongin kanssa. Omalta kropalta mitattiin, vyön korkeudet suhteessa omaan kroppaan ja suhteessa referenssikuviin. Vyö ei saisi ulottua montakaan senttiä kylkiluiden yli tai se alkaa haitata kehon liikkumista, kumartelua tai taipumista. Ensiksi piirsin pahville vyö leveyden, siitä lähdin sitten muokkaamaan yläreunan linjaa sopivaksi. Kun siitä oli saatu ensimmäinen versio valmiiksi, sitä sovitettiin huolella peilin edessä ja lyhennettiin ja korjattiin vielä linjoja. Tämän jälkeen pahville merkittiin vyölenkkien paikat ja hahmoteltiin Shin-Ran SOLDIER logo eteen. Viivotin on tässä paras työkalu.

Teen vyön kiinnityksen selkään, kolmen nahkaremmin ja soljen avulla. Se säilyttää IMO hengen ja tekee pukineesta käyttökelpoisen. Täytyyhän sinne nyt jostain päästä ja tarranauha ei oikein hotsita, kun teen muuten koko homman oikeasta nahasta. Siirrän kiinnityksen hieman takasivuun, eli symmetrisestä kaavasta siirrän maalarinteipin avulla palan toiselle puolelle. Tällöin hihnat eivät paina ikävästi selkärankaa.

Materiaalit on jo katsottu valmiiksi, nyt pitäisi vain saada aikaa leikkailla ne ja kuvioida nahka. Soljet tuottivat eniten päänvaivaa, tuon tyyppisiä, kun ei perussuutarien valikoimasta löydy. Onnekseni pelastusarmeijan kirppis tarjosi valtavan korin erilaisia solkia ja sieltä kaivautui sitten "varoiksi" 12 muutakin solkea. Hintaa koko hommalle tuli 1,20 euroa.

/Päivitystä 18.12.

Sain tänään SOLDIER-vyön etenemään oikein mainiosti. Harhauduin tänään suutarinpajalle ja leikkasin jo aiemmin kaavoittamani kidneybeltin 4mm paksusta mustasta parkkinahasta ja sen jälkeen vietin hurmaavan tunnin mustassa pölyssä hioessani reunoja pyöreiksi. (Tuppaavat muuten leikkaamaan jopa vaatteen läpi, jos paksun nahan reunoja ei pyöristä leikkaamisen jäljiltä.) Samalla vaivalla leikkasin myös kummatkin vyöt ja saappaisiin tulevat remmit samasta tavarasta ja pyöristin niidenkin reunat. Apuvälineenä käytin sellaista järkälemäistä suutarin hiomakonetta. Sama onnistuu - hyvin hitaasti tosin - käsin hiekkapaperilla tai sitten hiomalaikalla.

http://i48.photobucket.com/albums/f248/ ... 1232658488
http://i48.photobucket.com/albums/f248/ ... 1232658814

Vöiden reunoissa on selvästi joko ommel tai ura ja päädyin siihen, että tein urat vöiden reunalle tarkoitukseen sopivalla pulikalla. (Älkää kysykö, se oli ammattilaisen termi sille työkalulle.) Siinä on päässä sellainen ura, joka tekee sopivasti 5mm päähän uran ja samalla kiillottaa vyön reunaa. Ottaa muuten hirvittävän kovasti peukalon ja ranteen päälle. Sitten leikattiin vyön päät pyöreiksi ja reikä vyönsoljelle. Nahkaa hieman ohennettiin sauman kohdalta, hiottiin karkeaksi, jotta liima tarttuisi siihen kunnolla ja sitten liimattiin koko hoito kasaan. Vääks, se aine haisee pahalta ja saa pään särkemään. Mutta liimaleikin jälkeen saattoi pujottaa soljen paikalleen, lyödä liimapinnat yhteen ja ommella nahkaompelukoneella vyöt kasaan. Reikiä en vielä tehnyt, mitoitan se sopimaan kidneybeltin mittoihin.

http://i48.photobucket.com/albums/f248/ ... 1232658864

Edistymistä 22.1.

Kidney beltin yläreunaan piti rakentaa käänne, joka suojaa vaatteita ja ihoa - ja mallissahan sellainen on. liimasin ensin siis suirun ohutta nahkaa vyön reunaan ja sen jälkeen se ommeltiin siististi taitteelta paikalleen. Vähän kuin olisi vinonauhaa kiinnittänyt. Sen jälkeen ylimääräinen nahka leikattiin nurjalta pois. Vielä hieman kuumailmapuhallinta kehiin, niin käänteet kiristyivät ja asettuivat vielä napakammin paikalleen. Nahkaompelukone oli aika antiikkinen, kirjaimellisesti poljettava. Ainakin huumoria riitti tämän projektin kanssa.

http://i48.photobucket.com/albums/f248/ ... 1232658979

Tämän jälkeen vuoroon tuli hihnojen kiinnityslenkit. Ohutta nahkaa liimattiin kaksinkerroin, tikattiin reunoistaan vahvistukseksi ja liimattiin kidney beltiin kiinni. Sen jälkeen ne ommeltiin nahkaompelukoneella paikalleen. Laitoin ne jo valmiiksi hieman vinoon, niin rinnan yli ulottuvat hihnat toimivat paremmin, eivätkä kierrä niin helposti.

http://i48.photobucket.com/albums/f248/ ... 1232659288
http://i48.photobucket.com/albums/f248/ ... 1232659359 Vasemman puoleinen on ommeltu ennen liimausta, oikeanpuoleinen liimauksen jälkeen. Aikamoinen ero, eikös?

http://i48.photobucket.com/albums/f248/ ... 1232659449

Seuraavaksi päädyttiin siihen, miten koko homma pysyy päällä. Valitsin kiinnitykseksi kaksi solkea, koska se sopii asun henkeen ja muihin vöihin paremmin kuin tarranauhat tai muut sellaiset. Ensin piti valmistaa solkipuolet. Samalla tavalla kuin vöissäkin:

http://i48.photobucket.com/albums/f248/ ... 1232659500

Soljet liimattiin vyöhön kiinni, niihin tehtiin sopivat reiät ja niitattiin kiinni.
http://i48.photobucket.com/albums/f248/ ... 1232659605

Toiselle puolelle vastaavasti hihnat, joihin tehtiin ensin reiät kiinnitykseen ja vasta sitten, kun ne saatiin kiinni solkiin, paikat niiteille. Reikää perään ja niitit kiinni.

http://i48.photobucket.com/albums/f248/ ... 1232659680

/muokkailen tätä viestiä aina edistymisen mukaan. Vielä olisi jäljellä logokuviointi, olkahihnat ja olkapääpanssarit...
Viimeksi muokannut Rora, Pe Tammi 23, 2009 00:29. Yhteensä muokattu 4 kertaa.

Rooa
Viestit: 53
Liittynyt: La Maalis 03, 2007 22:40

Re: Square-Enixin pelihahmot

Viesti Kirjoittaja Rooa » La Loka 18, 2008 20:37

---
Viimeksi muokannut Rooa, To Touko 16, 2013 01:00. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Oudokki.

Avatar
Pikku-Ed
Viestit: 77
Liittynyt: Ti Touko 20, 2008 19:23
Paikkakunta: Tampere

Re: Square-Enixin pelihahmot

Viesti Kirjoittaja Pikku-Ed » Pe Loka 24, 2008 10:51

Rooa kirjoitti:Eli jos jollakin on The World Ends With Youn Nekun (päähenkilön) kenkäohjetta tai Soran kenkäohjetta (tarpeeksi lähellä Nekun kenkiä, joten niistä voisi muokata..) niin minulle.
Sama kysymys. Että olisiko joillakin neuvoja Soran kenkien tekemiseen? Kiitos jo etukäteen : D
Animecon: Burashi (OMA HAHMO)
IRC-Galleria nick: [BURASHI]

Avatar
Elyse
Viestit: 268
Liittynyt: Ma Helmi 12, 2007 17:43
Paikkakunta: Tampere

Re: Square-Enixin pelihahmot

Viesti Kirjoittaja Elyse » Ti Loka 28, 2008 17:07

Pikku-Ed kirjoitti:
Rooa kirjoitti:Eli jos jollakin on The World Ends With Youn Nekun (päähenkilön) kenkäohjetta tai Soran kenkäohjetta (tarpeeksi lähellä Nekun kenkiä, joten niistä voisi muokata..) niin minulle.
Sama kysymys. Että olisiko joillakin neuvoja Soran kenkien tekemiseen? Kiitos jo etukäteen : D
Öögh. Itse valmistin kenkäni niin, että tein vain sellaiset "kuoret", joiden sisään pistin varvassandaalit. Muotoa sain vaahtomuovista. Kaavoja en osaa hankkia teille, mutta suosittelen, että tekee kokeiluja jollain roskakankaalla, avaa saumat lopuksi kun on tyytyväinen ja käyttää sitten niitä kaavoina. O.o

Avatar
kameli
Viestit: 87
Liittynyt: Ma Syys 08, 2008 16:38

Re: Square-Enixin pelihahmot

Viesti Kirjoittaja kameli » Ti Loka 28, 2008 18:09

Rora kirjoitti:Eli aiheen nimi on SOLDIER-vyö.
Tämähän tuli kuin tilauksesta, kyseinen vyö allekirjoittaneellekin ajankohtainen kompastuskivi.

Ihan vain yleisesti mietiskelen, miten sen Shin-Ra -logon saisi helpoimmin toteutettua, kun ompeleminen ei oikein sytytä. Varsinkaan, kun ei tavallisen ompelukoneen ja saumurin lisäksi muita välineitä omista.

Kellään ideoita? Ehdotuksia? Voisihan sitä jotenkin erilliselle keinonahkakangaspalalle yrittää, mutta-----

Rora
Viestit: 163
Liittynyt: Ma Syys 15, 2008 19:17

Re: Square-Enixin pelihahmot

Viesti Kirjoittaja Rora » Ti Loka 28, 2008 20:24

kameli kirjoitti:Ihan vain yleisesti mietiskelen, miten sen Shin-Ra -logon saisi helpoimmin toteutettua, kun ompeleminen ei oikein sytytä. Varsinkaan, kun ei tavallisen ompelukoneen ja saumurin lisäksi muita välineitä omista.
Minulla on tarkoitus kuvioida se suoraan aitoon nahkaan ja täysin ilman ompelukonetta. Ensin kuvio piirretään kevyesti vaikka kuulakärkikynän kärjellä nahan pintaan, antamaan vähän hahmotusta siihen, mitä on tekemässä. Homma etenee niin, että nahka kastellaan ihan läpimäräksi, annetaan hieman kuivahtaa ja sitten siihen voi tehdä kuvioita erilaisilla tylpillä esineillä. Ei kannata käyttää teräviä päitä, muuten nahan pinta menee rikki. Sukkapuikko, virkkuukoukku, ruokailuveitsen kärki yms. ovat hyviä työvälineitä, jos ei ole mahdollisuutta saada oikeita nahantyöstövermeitä käsiinsä. Ensin kannattaa kokeilla varovasti, miten nahka muokkautuu ja sitten voi myöhemmin syventää kuvioiden linjoja. Jos haluaa kuviosta kohovaa, voi nahkaa työntää kosteana nurjalta puolelta, jolloin kuvio nousee voimakkaammin esiin.

Toinen tapa on leikata kirurginveitsellä kuvion reunat ja sen jälkeen painaa kuviota sisäänpäin. Tämä on vaikea ja tosi haastava tekniikka, enkä suosittele tätä ihan ensimmäisiin kokeiluihin.
Oikeaa nahkaa saa yleensä suutareilta tai esim. nahkakunnasta. Sitä myydään neliöjaloittain (eli noin 33 x 33cm) ja hinta vaihtelee hurjasti laadun, käsittelyn ja ostopaikan mukaan.

Yksi vaihtoehto voisi painaa kuvio vaikka sitten sille tekonahalle? Tai etsiä kirpparilta sopivat nahkabyysat tai -takin ja käyttää niistä materiaali hyödyksi. Ohutta nahkaahan voi aika surutta liimailla (nahalle) tarkoitetulla kontaktiliimalla ja se todella pitää. Leikkaisi vain sen logon ohuemmasta nahasta ja liimaisi toiselle pinnalle?

Avatar
Pulu- chan
Viestit: 18
Liittynyt: Ma Syys 03, 2007 20:22
Paikkakunta: Jämsä
Viesti:

Re: Square-Enixin pelihahmot

Viesti Kirjoittaja Pulu- chan » La Marras 08, 2008 23:56

Hei pöö ja heikunkeikun.

Eli siis, Demyxin Melodious Nocturnea olisin tekemässä, perusrungon ajattelin tehdä ihan vanerista, käyttöön ei siis ole tulossa, lähinnä vain 'koristeeksi'. Ongelma on siis siinä että takaosa on tuollainen kupera. mistä sen toteuttaa? Ihan perus kanaverkko-sanomalehti-liisteri-paperimassa kikkailua vai jotain muuta?
kuvaa siis tässä http://i119.photobucket.com/albums/o129 ... turne2.jpg

Kiitän ja kumarran.
"Jos toivot tappavasi minut, vihaa minua, inhoa minua... Ja selviydy kömpelöllä tavalla... juokse... juokse... ja takerru elämään."

a.k.a Ryuusei Rocket

Avatar
Senseless
Viestit: 40
Liittynyt: Ti Heinä 29, 2008 09:57
Paikkakunta: Tampere

Re: Square-Enixin pelihahmot

Viesti Kirjoittaja Senseless » Pe Marras 14, 2008 20:40

Jos joku kaipailee Kingdom Heartsin organisaation takkiin kaavoja, niin ainakin tämä kannattaa huomata. Sitä pitää pikkusen muokata ja huppu lisätä tms. Kysyn muuten tässä vaiheessa että koska englantini on huono, niin mitä tuossa oikein lukee? ;D

Kysyn tässä myös, että onko arvioita kauanko tuohon takkiin menee aikaa ja paljonko siihen kuluu rahaa? (Traconia varten pitäisi se puku saada)
Einspruch!

Avatar
~Cloud Strife~
Viestit: 5
Liittynyt: To Helmi 21, 2008 21:10
Paikkakunta: Joensuu

Re: Square-Enixin pelihahmot

Viesti Kirjoittaja ~Cloud Strife~ » Ke Kesä 17, 2009 12:40

Tietäskö kukaan, mistä saisi Cloud Strifen susimerkkiä? http://www.testriffic.com/resultfiles/4745cloud013.jpg Jos olis tietoa niin voisiko joku kertoa? :o
クラウド・ストライフ is the best!!!

Avatar
Leonhart
Viestit: 149
Liittynyt: Ti Tammi 16, 2007 02:13
Paikkakunta: Joensuu
Viesti:

Re: Square-Enixin pelihahmot

Viesti Kirjoittaja Leonhart » Ke Kesä 17, 2009 17:48

Ebayssa on, linkkiä kas näin.

Suomen rajojen sisällä en ole mokomaa nähnyt myytävänä. Tuo ei olisi ainakaan hinnalla pilattu, jos et itse omista esim. PayPalia, niin kysy vaikka kaverilta, jolla on :mrgreen:
Visual Gay's FFFight Champion 2009
Visual Gay's FFFight Champion 2010
Kotisivuni: Renzokuken Cosplay
Cosplay.com-profiilini: Cosplay.com

I don't want to write just to have some critics analysing my work.
-I just want to tell people stories.

Avatar
LittleDreamer
Viestit: 37
Liittynyt: Pe Elo 14, 2009 01:27

Re: Square-Enixin pelihahmot

Viesti Kirjoittaja LittleDreamer » Ma Syys 14, 2009 16:55

Joo,olisin tässä tekemässä sitä Sephirothin aivan ihanaa miekkaa,mutta en sitte oo ihan varma että mistä materiaalista mun se kannattais tehä? en välttämättä aijo käyttää sitä coneissa tai cossaamisessa. :D kotona mä sillä varmaa eniten riehuisin. :D
" I keep falling asleep and having this dream about you, we're in a forest and..."

Avatar
kameli
Viestit: 87
Liittynyt: Ma Syys 08, 2008 16:38

Re: Square-Enixin pelihahmot

Viesti Kirjoittaja kameli » Pe Syys 18, 2009 23:15

LittleDreamer kirjoitti:Joo,olisin tässä tekemässä sitä Sephirothin aivan ihanaa miekkaa,mutta en sitte oo ihan varma että mistä materiaalista mun se kannattais tehä? en välttämättä aijo käyttää sitä coneissa tai cossaamisessa. :D kotona mä sillä varmaa eniten riehuisin. :D
Itse ainakin tein kaksimetrisen kaunistukseni (joka nyt koristaa huoneeni seinää) puusta nimeltä raita (saattoipa muuten olla leppäkin). Sahasin kunnon tukin (kannattaa jättää päihin vähän varaa) ja ulkona hioin about -muotoonsa. Sitten myöhemmin pienemmällä höylällä ja ah, niin rakkaalla ystävälläni, hiekkapaperilla hioin lopputuloksen kauniiksi. Tosin ennen lopullista hiomista, maalausta, yms. kannattaa antaa alkeisversion kuivahtaa rauhassa niin, ettei se kosteutensa menetettyään käpristy, nimim. miekka sohvan jalkojen ja kirjojen alla 2vko.

Kide-Chan
Viestit: 33
Liittynyt: Su Marras 02, 2008 01:07

Re: Square-Enixin pelihahmot

Viesti Kirjoittaja Kide-Chan » Ma Loka 26, 2009 12:26

Tarkotus olis vääntää (ikuisuusprojektiksikin kutsuttu) X-2 Yunan Blackmage asu. Ite aattelin et jos tekis sen jonku toisen lätsän päälle, mut muita vinkkejä otan kyllä vastaan.
Whenever, Whatever, Wherever...so what^^

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Pukujen tekeminen”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 21 vierailijaa