Sivu 1/1

Apuja "vanhemmalle" ensikertalaiscossaajalle!

Lähetetty: Ma Helmi 03, 2014 00:20
Kirjoittaja Hit_Girl
Elisiis olen ajatellut vihdoin uskaltaa cossata, ja (ehkä) osallistua cossikilpailuun. ^^ Niinkin kunnianhimoinen tavoite on kuin cossata ensivuoden (2015) conissa Kick-Assin Hit-Girliä. (Katsoin sen elokuvan ja heti iski cossauskipinä!) ja koska olen 153 senttiä tämä hahmo sopii minulle kuin nakutettu! En ole ikänä ommellut kuin yhden paidan, joten tässä nyt on haastetta kerrakseen. Mistähän kannattaisi tilata kankaat? Kun olen vähän perfektionisti ja tarvitsen täsmälleen oikean väriset ja oikeasta materiaalista. :D En viitsi mennä siitä mistä aita on matalin ja ostaa valmista pukua. Koska a. Se ei ole hieno ja b. kokoja ei luultavimmin ole.
Nyt kysyisin, jos kukaan on cossannut koskaan kys. hahmoa, teittekö myös balisongit? Luulen nimittäin että ne, ovat se kompastuskivi. Haluaisin nimittäin, että ne olisivat sellaiset kuin perhosveitsetkin, eli niillä voi "leikkiä" ja niitä voi pyöritellä. Eli mistä materiaalista nämä kannattaisi tehdä? Olen ajatellut vaneria mutta mitä te käyttäisitte? :)

Tässä vielä kuva hahmosta: http://static.comicvine.com/uploads/ori ... girl-2.jpg

Helppii kiitti :3

Re: Apuja "vanhemmalle" ensikertalaiscossaajalle!

Lähetetty: To Helmi 20, 2014 15:31
Kirjoittaja Xeno
Harjoittelukäyttöön tarkoitettuja perhosveitsiä löytyy mm. ebaysta. Alaspäin selaamalla löytyy monia malleja joissa normaalinnäköinen terä, joskin teroittamattomana.

Re: Apuja "vanhemmalle" ensikertalaiscossaajalle!

Lähetetty: Ti Huhti 01, 2014 08:17
Kirjoittaja Depis
Kankaiden löytämisestä sen verran, että jos paikallisista kangaskaupoista ei löydy, niin kankaita.com, on ihan hyvä ja luotettava sivusto, itse olen ainakin monet kankaat sieltä tilannut, ja jos materiaali mietityttää, saa sieltä tilattua myös näytepalasia. Mutta (kuten aina netistä tilatessa) kannattaa olla ajoissa liikkeellä kun menee tilailemaan, joskus saattaa kestää kauankin ennenkuin kansgas tulee kotosuomeen :D