Kangas kaupat suomessa???

Kokemuksia ja neuvoja cosplayn teknillisemmästä puolesta. Pukujen ompelua, proppeja, peruukkien modausta yms. käsittevät aiheet tänne.

Valvoja: Cosplay.fi / Ylläpito

Night_kun
Viestit: 17
Liittynyt: Ke Touko 22, 2013 14:52
Paikkakunta: suomi lahti

Kangas kaupat suomessa???

Viesti Kirjoittaja Night_kun » Ti Kesä 25, 2013 13:10

Siis olen vasta aloitamassa tekemään tadase hotorin cossia ja enkä tiedä paljoakaan ompelusta tai kangas kaupoista :lol: Ainut minkä kangas kaupan tiedän on Eurokangas :? Mutta jos siis joku tietäisi mistä tadasen kaavat saisi tai edes sen näköset kankaat olisin iloinen :) Eli jos tiedät niin voi kertoa :wink:
Dance my little doll.
I am not a Prince!!! I am king!!!

Avatar
Mikichan
Viestit: 117
Liittynyt: Ti Kesä 26, 2007 16:24
Paikkakunta: Kajaani

Re: Kangas kaupat suomessa???

Viesti Kirjoittaja Mikichan » Ti Kesä 25, 2013 13:33

Kankaathan voi löytyä ihan vaan sillai, että menet kangaskauppaan mallikuvan kanssa ja myyjälle sanot, että tähän pukuun pitäisi kankaat löytää. Aika monesti löytyy vaikka minkälaista vaihtoehtoa, josta voi sitten valita mieleisensä. Aina kannattaa muistaa, että juuri saman sävyisiä kankaita ei välttämättä löydä, kun kyseessä on kuitenkin kuvitteellinen hahmo. Kangaskauppojen myyjät mielellään auttavat kankaiden löytämisessä.

Muita kangaskauppoja kuin Eurokangas on vaikea suositella, kun en yhtään tiedä, miten Lahdessa on kangaskauppoja. Kaupungilla kun pyörii, niin voihan sieltä jonkun muunkin kangasputiikin Eurokankaan lisäksi löytää. Kaavoja kannattaa etsiä kirjastosta kaavakirjoista ja Suuresta käsityölehdestä. Myös sellaiset kirjat kuin Joka tyypin kaavakirja 1 ja 2 ovat mainiot opukset. Kirjassa neuvotaan hyvin, miten ihan peruskaavoista saa muokattua vaikka minkälaista vaatetta ja kirjan mukana on kaavat. En tiedä, minkälainen puku hahmolla on, kun ei ole tuttu hahmo, mutta varmasti löytyy kaavat, joista saa pienellä muokkauksella juuri sopivat. Pyydät jonkun avuksi, jolle kaavat ja ompelu on tuttua, niin eiköhän se puku valmistu :D Onnea puvun ompeluun!

Night_kun
Viestit: 17
Liittynyt: Ke Touko 22, 2013 14:52
Paikkakunta: suomi lahti

Re: Kangas kaupat suomessa???

Viesti Kirjoittaja Night_kun » Ti Kesä 25, 2013 13:45

Kiitos avusta :D
Dance my little doll.
I am not a Prince!!! I am king!!!

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Pukujen tekeminen”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 35 vierailijaa