Sivu 1/1

Moderaattori haussa

Lähetetty: Pe Kesä 20, 2008 16:16
Kirjoittaja Hoothoot
Cosplayalueen käyttäjämäärät ovat hiljalleen nousemassa ja olemme modetiimin kanssa huomanneet, että emme pysty valvomaan koko aluetta niin, että sen taso pysyisi mahdollisimman korkeana. Aiommekin siis värvätä yhden ihmisen modetiimin jatkoksi. Jos olet kiinnostunut valvomaan Cosplay.fin aluetta, lukaise tämä viesti läpi ja mieti, onko sinä juuri se, jota tarvitsemme.

Mitä modelta vaaditaan:
1) Toivoisimme edes jonkinlaista cosplaykokemusta tai ainakin kiinnostuneisuutta harrastukseen. Emme vaadi, että pukujesi saumat ovat suoria, vaan teoriatieto riittää.
2) Mahdollisuus olla koneella on ehdoton. Emme halua moderaattoria, joka käy koneella kerran kuussa, vaan toivomme, että pystyt käymään foorumilla ainakin kerran päivässä. Henkilökohtaisista syistä johtuvat tauot ovat ymmärrättäviä, mutta jos tiedät, että tietokoneesi menee rikki ja saat sen vasta kuukauden päästä, älä hae tähän tehtävään (ellet sitten satu olemaan juuri se, jota tarvitsemme).
3) Vaadimme luonnollisesti hyvää kirjoitustaitoa, koska moderaattorin pitäisi olla hyvä esimerkki muille käyttäjille. Yhdyssanojen ja pisteiden osaaminen on hyvin tärkeää.
4) Modelta vaaditaan pitkää pinnaa, joten jos tunnet, että et tule kestämään kun valituksistasi valitetaan, älä hae tehtävään.

Jos olet edelleen kiinnostunut, lähetä minulle yksärillä pieni selostus itsestäsi ja siitä, miksi juuri sinun pitäisi päästä tähän tehtävään. Hakuaika päättyy kahden viikon päästä tästä hetkestä eli 4.7.08 ja jos tulet valituksi, otamme sinuun yhteyttä. Valinta tehdään modetiimin jäsenten kanssa, eli yksilön mielipide ei vaikuta valintaan. Onnea hakuun ja toivottavasti uusi valvojakin löytyy!

Re: Moderaattori haussa

Lähetetty: Ke Heinä 02, 2008 22:18
Kirjoittaja Hoothoot
Muistattehan, että hakuaikaa on jäljellä vain kaksi päivää. Jos siis haluat moderaattoriksi, laita yksityisviestiä minulle ennen lauantaiaamua, jolloin hakuaika päättyy virallisesti.

Etukäteiskiitokset jo kaikille tehtävään hakeneille!

Re: Moderaattori haussa

Lähetetty: Ma Heinä 07, 2008 21:13
Kirjoittaja Hoothoot
Moderaattorikisa on nyt saatu päätökseen ja hakijoiden joukosta on valittu se, joka tulee sopimaan tehtävään. Eli onnittelut wiidille.

Isot kiitokset kaikille, jotka jaksoivat lähettää hakemuksensa.