Tissit on/off

Cosplayn sisimmän olemuksen pohdinnat ja kaikki muut yleisluontoiset cosplay-aiheiset keskustelut, joille ei ole omaa aluetta.

Valvoja: Cosplay.fi / Ylläpito

Avatar
Kokonhoray
Viestit: 252
Liittynyt: La Tammi 27, 2007 19:02
Paikkakunta: Helsinki

Tissit on/off

Viesti Kirjoittaja Kokonhoray » Ma Maalis 24, 2008 19:43

Jokaisen naispuolisen crossaajan paras ystävä: bindaaminen, sekä vaihtoehtoisesti miespuolisten crossaajien paras ystävä: ???
Vihdoinkin aihe, jossa saa vapaasti puhua tisseistä!

Ärsyttääkö sinua(kin) tissi!Narutot ja tissi!Cloudit? Haluatko tissit piiloon, mutta et tiedä, miten? Entä jos ongelmana on tissittömyys? Tulit juuri oikeaan paikkaan, sillä tämä aihe mahdollistaa kaiken keskustelun bindaamisesta, tisseistä, mielipiteistä ja erilaisista tekniikoista.

Itse pidän bindaamista äärimmäisen tärkeänä asiana, enkä usko olevani ainoa. Jos näen nimenomaisen Naruton kera kahden kummun rintakehällä, kuohahtaa se kyllä hieman päähän, eikä niinkään positiivisena tunteena. Onko sitten kyse siitä, ettei ole uskaltanut vai siitä, ettei ole tiennyt, että tämmöinenkin toimenpide on mahdollista ilman kirurgiaa. Yhtälailla kuohahtaa päähän, jos näen miespuolisen crossaajan tissittömänä. ONKO VAIKEAA YMMÄRTÄÄ MILLOIN TISSIT OVAT TARPEELLISET JA MILLOIN EI?

Kokemusta bindaamisesta on suhteellisen paljon, vaikkakin en ole vielä löytänyt sitä itselleni oikeaa tekniikkaa. Ongelmani on kaareva selkä, joka ei pidä oikein minkäänlaisesta ylimääräisestä sen ympärillä. Tissikorsetti on todettu hyödyttömäksi, koska se ei vaan toimi minulla. Sivubindaus on yksi suosikkikeinoni, mutta vain silloin, kun olen tarpeeksi masokistinen ja se on oikeasti tarpeellista. Ainoa ongelma on, että rintakehää kiristää ja tuntuu, että nahka repeäisi. Yksi tätä efektiä lieventävä keino on minulla ainakin ollut säännöllinen rasvaus. Kosteusvoide on sivubindauksen ystävä<3
Ideaalisidettä olen käyttänyt eniten ja osottautunut kaikista mukavaksi (paitsi 6 tunnin automatkan jälkeen, EN SUOSITTELE). Selkä ideaalisiteestä tulee harvemmin kipeäksi eikä hengitysvaikeuksiakaan ole juurikaan ollut. Nämä ovat tietenkin vain omia kokemuksiani. Jokainen valitkoon itse parhaimman keinon.

Ainoa, josta minulla ei ole kokemusta, on bindaamiseen tarkoitetut liivit ja topit. Tilauksessa on ihonvärinen bindaustoppi, mutta saapa nähdä, tuleeko sekään koskaan (kerron tuntemukset, kunhan sen saan). Käsittääkseni nämä ovat kaikista mukavin ja huomaamattomin vaihtoehto, varsinkin täyspäiväisesti bindaaville.

Tissien saaminen, joka on yhtä tärkeää siinä missä niiden piilottaminen. Hienointa, jota olen kokeillut ikinä, on itsekiinnittyvät, olkaimettomat silikoonirintsikat. Isontaa oikein mukavasti ja luonnollisella tavalla ja kun lisää siihen esimerkiksi push-up rintsikat, on tulos jo varsin.. jykevä.. Tähänkin suuntaan olen hieman häiriintynyt, sillä TODELLA harva naispuolinen cossaaja pitää tissien kokoa tärkeänä verrattuna hahmoon. Eihän se ehkä ole niin huomiota herättävä, mutta totuus on, että anime/pelinaishahmoilla on lähes poikkeuksetta ISOT tissit. Niinpä pidän myös tissien kokoa cossatessani tärkeänä, enkä vain sitä, että kunhan ovat pois tieltä crossatessa.

Mielipiteitä, keskustelua, anyone?

Ja vielä perään kuuluisa tissikorsettitutoriaali.
Don't get worked up. Chill out and help me find a time machine.
- Gintoki

Avatar
Rimppu
Viestit: 432
Liittynyt: Ke Tammi 07, 2004 22:12
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Rimppu » Ma Maalis 24, 2008 20:31

Whoo, tissejä! \o/

Muttajoo, ei edelliseen sen erityisempää lisättävää, mitä nyt voisin käyttää tämän puheenvuoron todetakseni, että pakkausteippi ei sovi jesseteipin korvikkeeksi. Tuli tuossa kokeiltua hätätilanteessa tätäkin ja ai hitto sentään, kun sattui. Jesseteippi venyy ja antaa näin ollen vapauden hengittää edes vähän; pakkausteippi ei anna myöten mihinkään suuntaan ja tarpeeksi kireälle kiskottuna murhaa kylkiluut. Emme suosittele.

Teh Ultimate Chest Binder (eli Underworksin compression shirt) löytyy bindaushyödykkeiden varastostani, ja kyllähän se toimii. Jos oikein... asettelee. Täysin ihoanuolevien pukujen tapauksessa joutuu joko elämään "miestissien" kanssa, kiskomaan paidan päälle lisäbindaukset tai käyttämään kokonaan jotain muuta masokistista keinoa varustuksensa eliminoimiseen. Tämäkin tietysti riippuu lähtötilanteesta, ja veikkaan, että itseäni rintavammalla (ry 86 [nyt sellainen "whoa tiiän Rimpun strategiset mitat!" -kuoro. Paitsi että ette edes tiedä, häh häh hää.]) tuo paita ei kovin kummoisesti litistä.

Ja bindatkaa. Oikeasti. Auttaa rooliin uppoutumisessakin ja on paljon kivempaa olla ihqyaoi, kun ei ole tissevä poika. (Kaikella lemmellä taas, yritän tässä tavoittaa useampia kohderyhmiä.)

(Tissikorsetti on muuten mitä mainioin kutsumanimi tylsälle jesarikorsetille. :D)

(EDIT: Rakastan tätä topikkia jo nyt.)
Viimeksi muokannut Rimppu, Ma Maalis 24, 2008 23:49. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Avatar
K-chan
Viestit: 173
Liittynyt: Ti Huhti 22, 2003 19:35
Paikkakunta: Espoo

Viesti Kirjoittaja K-chan » Ma Maalis 24, 2008 23:26

Ah tissit, naisten ehdoton paras puoli. Niin hassulta kuin se kuulostaakin tissienkin pitäisi olla kuten hahmolla: jos pukeudut mieheksi, bindaa ja jos hahmolla on isot tissit käytä push up liivejä tai laita vaikka täytettä, jos oma kokosi ei riitä. Suuremmin ärsyttävät kyllä tapaukset, jossa mieshahmolla on pomppivat pallukat tiukkojen vaatteiden alla. Jotenkin hahmosta ja koko cosplaysta häviää silloin täysi uskottavuus, jos miehellä on rinnat ellei hahmolla itsellään ole manboobseja. Nipottamiseltahan se toki saattaa kuulostaa, mutta mielummin katson litattuja tyttöjä poikina kuin mukamas miehiä, joilla pomppii.

Omalla kohdallani olen joutunut bindaamaan aika vähän, koska asuvalinnoikseni otan enimmäkseen naisia. Tämä johtunee siitä, että isoja rintoja ei niin vain lytätäkään (olen kokeillut!) ja aina jää jonkinlainen kumpu tuohon rintalastan päälle. Tissejään ei vain saa kokonaan crossaamisen ajaksi pois ja muutenkin pelkään sitä vahinkoa jota tiukka bindaaminen voi isolle rintavarustukselle tehdä, että jätän sen mielelläni väliin. Tuo Rimpun antama linkki vaikutti hyvältä, mutta en usko sen tekevän tarpeeksi järeää litistystä isoille rinnoille.

Mielenkiinnosta kyselen ihmisiltä, että miten olette saaneet aikaan hyvän cleavagen (sen tissivälin, joka monella animehahmolla on aina niin tiukka ja hyvin esillä ie. Matsumoto Rangiku)? Kuinka nostaa rintavarustus esille siten, että paketti on tiukka mutta ei pullahda ulos, jos on vaikka pakko nojata eteenpäin. Harkinnassa olevassa asusteessa ovat tissit aika hyvin tyrkyllä, joten siksi tällaista pohdiskelen. Siis: tukevin ja paras tapa saada hyvä cleavage?

Avatar
Kokonhoray
Viestit: 252
Liittynyt: La Tammi 27, 2007 19:02
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Kokonhoray » Ti Maalis 25, 2008 00:04

K-chan kirjoitti:Siis: tukevin ja paras tapa saada hyvä cleavage?
Komppaisin jo aikaisemmin mainitsemiani SILIKOONITISSEJÄ. Siis ihonväriset silikoonikupit, jotka tarttuu tisseihin silikonigeelin avulla. Jos ne säätää oikein, saa tissit aika lähelle toisiaan. Ulospullahduksesta ei ole tietoa, silloin vain pitää laittaa vaatteet kireästi päälle?
Noita irtotissejä saa mm. Anttilasta ja maksoivat 35 euroa (kallista joo, tuplasti sen arvoista) ja pysyvät ja toimivat! Ei olkaimia, ei mitään. Vain kaksi HYVIN aidon tuntoista silikoonikuppia, jotka laitetaan edestä kiinni toisiinsa ja näin saa kivan tissivaon. Suosittelen, koska minusta tämä on mukavin ja toimivin vaihtoehto vähänkään avoimiin ja rintavimpiin cosseihin. Toimii myös puvuissa, joissa ei ole olkaimia ollenkaan eikä rintsikan olkaimetkaan saisi näinollen näkyä. Toimii myös paljaan selän kanssa.
Don't get worked up. Chill out and help me find a time machine.
- Gintoki

Avatar
adreena
Viestit: 167
Liittynyt: Ma Touko 08, 2006 16:58
Paikkakunta: Jyväskylä

Viesti Kirjoittaja adreena » Ti Maalis 25, 2008 02:41

Jos ei noihin silikonirintsikoihin (tunnetaan myös nimellä Unique Bra) rupea, aina voi kokeilla jesaririntsikoita. Niinkin yksinkertaiset että teippaa ilosäkit ihoonsa, tosin äärimmäisen suositeltavaa on tehdä pienet suojat nännien ja -pihojen päälle, koska teipin repiminen näiltä alueilta aiheuttaa ÄÄRIMMÄISTÄ TUSKAA. Ei mitenkään erityisen hohdokas metodi, ja vaatii kyllä pikkase kipukynnykseltäkin (pahin muisto: viime kesänä itkin Rimpun suihkussa rintsikoita irrottaessani), mutta jos ei muuta niin saa naispallonsa pysymään paidan sisällä. Tällä taktiikalla saatiin minunkin siveyteni säilytettyä ekassa Traconissa kun päälläni oli kaikkia fysiikan lakeja uhmaava Yoruichi-toppi. Ainakin suurimmaksi osaksi.

Itse kyllä harkitsen Unique Bra'n hankkimista, olen vaan kuullut eräältä entiseltä luokkakaveriltani että eipä noistakaan ollut muuta hyötyä kuin että tissit pysyivät yhdessä. Hällä oli aikoinaan sama kuppikoko kuin itselläni nykyään, ja tämän kokoisia ei ihan millä tahansa taltutetakaan. Eikä pelkästä yhteenliimaamisesta ole erityisesti hyötyä.

Joskus tuossa viime Animeconin jälkeen taisin muuten lukea että jonkun äiti ei ollut antanut hänen bindata. Se on jaksanut vaivata minua siitä lähtien. Jäi sellainen kuva että syy ei ollut pelko rintojen vahingoittumisesta, mutta saatoin vaan tulkita sen päässäni niin. Mielenkiintoista kuitenkin että joku mahdollisesti näkee bindaamisen ja muun olevan syvempää "seksuaalirooleilla" leikkimistä, kun se voi tälle bindaajalle olla hyvinkin viatonta. Nojoo, toisaalta, onhan tää koko cosplay aika sellainen "ja sitten vapaat gender-roolit!"-tilanne.

Paras topic, pisteet!

Avatar
K-chan
Viestit: 173
Liittynyt: Ti Huhti 22, 2003 19:35
Paikkakunta: Espoo

Viesti Kirjoittaja K-chan » Ti Maalis 25, 2008 10:15

Kiitoksia vinkeistänne! Hmm, vaikuttaa siis siltä että tämä Unique Bra olisi hyvä tässä käytössä. Pistänpä hankintaan ja menen katsomaan mihin kuppikokoon saakka noita on myynnissä. Noiden ohella pitäisi saada kuitenkin vielä jonkinlaista nostetta ja tukea sille paketille. Tosin jos hahmolla on esimerkiksi asuste, joka peittää selän hyvin niin mikä estäisi käyttämästä esimerkiksi korsettia, joka tukee rintavarustusta. Miinuksena korsetin kanssa taitaa tulla kuitenkin se, että se lyttää rintoja aavistuksen, vaikka nyöritys olisi kuinka löysällä. Täytyy tehdä tutkimuksia ennen conia ja katsoa sitten millaisiin tuloksiin tuli päästyä.

Sukupuolillahan tässä harrastuksessa leikitään melko rankasti, joten ehkä vanhemmat ihmiset eivät sitä ymmärrä, vaikka todella viatontahan se on. Cosplayssa vain hypätään roolista toiseen kuin teatterissa, mutta eivät ne roolit yleensä jää päälle ihmisillä. Tissit sidotaan, kun halutaan olla maskuliinisempia eikä siitä sitten pitäisi tehdä muunlaisia johtopäätöksiä. En näe bindaamisella olevan yhteyksiä transeksualismiin varsinkaan, kun bindaamista harrastetaan satunnaisesti ja joka kerta se tekee niin kipeää, ettei siitä voi minkäänlaista helpotusta itselleen saada.
Mikäs siinä jos joskus haluaa olla mies? Eihän siitä mitään haittaakaan voi olla.

Avatar
horatia
Viestit: 9
Liittynyt: To Maalis 13, 2008 22:48
Paikkakunta: Jyväskylä
Viesti:

tissi-topikki!

Viesti Kirjoittaja horatia » Ti Maalis 25, 2008 22:04

hee, kiitos vinkeistä! Täytynee ostaa jesseteippiä varastoon...

Sitten vaan on toinen naisellinen ongelma, nimittäin lantio... sitä kun ei millään teipata piiloon :P

Avatar
Rimppu
Viestit: 432
Liittynyt: Ke Tammi 07, 2004 22:12
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Re: tissi-topikki!

Viesti Kirjoittaja Rimppu » Ti Maalis 25, 2008 22:22

horatia kirjoitti:Sitten vaan on toinen naisellinen ongelma, nimittäin lantio... sitä kun ei millään teipata piiloon :P
Laske vyötäröäsi, jos puku sallii. Eli toisin sanoen laske paita/vyö lantion tasolle niin, että se ei korosta vyötäröä. Vyötärön ja lantion välinen ero kun tuppaa olemaan se, mikä saa ihmisen näyttämään naiselliselta.
Jossain ovat ehdottaneet myös vyötärön toppaamista, mutta tämä saattaa lisätä ulkomuotoon vähän lisäkiloja eikä siis välttämättä ole erityisen esteettistä.

Avatar
Sabiring
Viestit: 9
Liittynyt: La Elo 05, 2006 12:39

Viesti Kirjoittaja Sabiring » Ke Maalis 26, 2008 22:28

Joo, viime Traconissa hilluin sen kuusitoista tuntia mitä olin liikenteessä koko ajan disillusionin ohjeen mukaan valmistettu jessekorsetti päällä, mikä toimi muuten oikein hyvin, mutta jos jäi vähänkin liian löysälle se tuppasi ruveta valumaan. No, tuli sitten pari kertaa pyydettyä kaveria kiristämään vähän liiankin tiukalle... ('Hei Riikka sun selkäs ei näytä ihan terveeltä')
Mutta silti, oli kuinka tuskallista tahansa, mielestäni bindaus on tytön crossatessa aivan ehdotonta - varsinkin, jos sitä rintavarustusta löytyy enemmänkin kuin sen A-kupin verran. Kyllä sitä nyt puoli vuorokautta selviää pienellä hapella, kun palkintona on onnistunut ja todenmukainen cosplay. Cosplay ilman kärsimystä ja niin edelleen.

Ja kestää muuten hetki ennen kuin crossaan seuraavan kerran.
Don't live for anything you wouldn't die for.

Avatar
Marionettinukke
Viestit: 118
Liittynyt: Pe Heinä 07, 2006 13:48
Paikkakunta: Oulu
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Marionettinukke » La Maalis 29, 2008 18:03

Itselläni on jesseteippikorsetista kokemuksia viime kesältä animeconista, ja täytyy sanoa, että kannattaa löytää kaveripiiristä hyvä kiristäjä, sillä muuten siitä ei oikein tahdo tulla mitään. Eka kiristäjä ei oikein osannut, mutta toinen osasi. Vaikka sekään ei ihan onnistunut koon vuoksi.. [Liian yleinen ongelma?]
En kuitenkaan ollut vahvistanut korsettia tarpeeksi purjerenkaiden paikalta ja se oli jo sen päivän jälkeen rikki, joten seuraavalla kerralla pistän kyllä paremmat vahvistukset. Ekan kerran perusteella en oikein osaa sanoa sen kummempia, mutta hengitys ainakin kulki aivan vaivattomasti ja selkäkivut itseasiassa katosivat. Hyviä puolia siis, mutta tietystikin se on yksilöllistä.
Upside down, as always.

Avatar
Elyse
Viestit: 268
Liittynyt: Ma Helmi 12, 2007 17:43
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja Elyse » Su Maalis 30, 2008 14:12

Tässä 'ongelma', jonka voi tulkita hyvin kaksipuolisesti. Nauran tälle aina, kun ruvetaan puhumaan tisseistä cosplayssä. x3 Minulla on tissit. Isomman puoleiset sellaset. Tietysti joudun bindamaan crossplayatessani(jouduin myös tekemään kovan esteen rintojen aluelle Oogie Boogieeni). Tässä tulee tämän jutun huvittavin osa: joudun bindaamaan, kun teen ihan perus cosplayn. XD Eli naisen. Tietysti en niissä tissikkäimmissä, mutta nytkin kun cossaan Souseisekiä, joudun bindaamaan. Kun tajusin tämän, tunsin itseni hiukan hölmöksi. Hyvä on, hyvä on, ei Souseisekillä ole edes kunnon tissejä, koska se on BJD-nukke, mutta silti! Joutuisin bindaamaan, jos cossaisin melkein ihan mitä tahansa perusanimetyttöstä. Kyllä suurin osa hahmoista on tissittömiä.

Käytännössä olen käyttänyt siis jotain urheilu sidettä, joka kiinnittyy itse itseensä. Se on ollut aika hyvä vaihtoehto minulle, vaikken saakkaan ihan 100% tissejä pois. Onhan miehilläkin rintalihakset. Bindaus sanastoa en osaa täydellisesti, mutta tuota tissit-kainalaoihin-menetelmää olen käyttänyt. Pelkkä litistäminen ei ole isoille riittävän hyvä vaihtoehto, jos koittaa saada ne kokonaan pois.

Avatar
Luova Hullu
Viestit: 132
Liittynyt: Ti Touko 01, 2007 19:24
Paikkakunta: Vaasa

Viesti Kirjoittaja Luova Hullu » Ma Maalis 31, 2008 14:59

Nojoo, itselläni on melko pikkuiset tissit, että niiden bindaus ei ole ollut muuten koskaan hankalaa...Ainoa ongelma on tuon jesarikorsetin kanssa se, että jos laitan sen ihoa vasten, se hiostaa ja sattuu, ja jos laitan taas sen ohuen t-paidan päälle, niin se valuu täysin tissien alle alta viidessä minuutissa, ja sen jälkeen oikeastaan meinaa vain korostaa tissejä. Sitten keksin tehdä korsettiin narusta olkaimet, ja johan toimii!
http://iEevee.deviantart.com

Tracon 2013 (hope so) - Amanecer (oma hahmo)
Tracon 2014 (again, Hope So) - Inuyasha

Avatar
Kokonhoray
Viestit: 252
Liittynyt: La Tammi 27, 2007 19:02
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Kokonhoray » Pe Huhti 04, 2008 13:25

Nyt tuli postin mukana CosModen myymä B-inner. Tuo melkein olkaimeton versio. Ensinnäkin kiroan sitä, että ostin pienemmän koon. Se ei meinaa mahtua kiinni, mutta uskon, että kun hetken jumittamalla sain sen kiinni, on helpompaa, jos on kaveri sitä laittamassa. Liivissä on sivulla vetoketju.

Sanoisin että tässä nyt tämä päällä istuessani se voittaa kaikki muut kokeilemani bindausmenetelmät kivuttomuudellaan sata nolla. Ja on lämmin~ Mutta kuten arvata saattaa, melkoiset manboobsithan tästä syntyy (tissit nousee kohti kaulaa). Eli en suosittele isommille tisseille (omani kun eivät koollaan hämmästytä muutenkaan). Toimii äärimmäisen hyvin löysien vaatteiden alla ja melkein tiukkojen, mutta jos meinaa Rock Leetä (tai mitä tahansa tiukkapukuista mieshahmoa) cossata, kannattaa päälle sitoa ideaalisidettä.

Kaikenkaikkiaan tässä tunnustellessa ja makustellessa en voi muuta sanoa kuin että TYKKÄÄN JA PALJON. Erityisen paljon plussaa sille, että on lähes ihonvärinen (hieman vaaleampi). Toimii myös avarimpienkin kaula-aukkojen kanssa. Vertailukuvia en viitsi laittaa anonyymisyyteni säilyttämiseksi (siis omg muthan vois vaikka tunnistaa TISSEISTÄ).

Ja kuten mainospuheen lopuksi pitää aina todeta, SUOSITTELEN!
Don't get worked up. Chill out and help me find a time machine.
- Gintoki

Avatar
Meralia
Viestit: 29
Liittynyt: Ti Kesä 26, 2007 15:03

Re: Tissit on/off

Viesti Kirjoittaja Meralia » To Touko 22, 2008 20:44

Viime Animecon oli eka kerta kun piti saada rinnat piiloon. Jessekyhäelmä ei innostanut, käsitykseni mukaan jesseteippi ihoa vasten ei voi olla kovin miellyttävää. Ompelin sitten simppelin, kankaisen rinnanlytistimen, olkaimilla että pysyy paikallaan. Hirveästi mussa ei ole lytistettävää, mutta korsetti toimi oikein mainiosti. Kangas venyi juuri sopivasti, että pystyi vielä hengittämään, eikä tarvinnut missään vaiheessa huolehtia ainakaan vaatteiden alimmasta kerroksesta. Toinen random-plussa: ryhti pysyy ihmeen hyvänä. :D

Avatar
Lirlys
Viestit: 244
Liittynyt: To Tammi 03, 2008 05:05
Paikkakunta: Vantaa

Re: Tissit on/off

Viesti Kirjoittaja Lirlys » To Touko 22, 2008 22:01

Itselläni oli tarkoitus tehdä tuo jo moneen kertaan mainittu jessekorsetti viime Traconiin, mutta se nyt vähän jäi kun en saanut purjerenkaita paikoilleen. Oikeasti. Miten se voi olla niin vaikeaa? :'D Sain niitä laitettua ehkä 3/10, mutta sitten luovutin ja päätin tehdä myöhemmin. Korsettia en kuitenkaan koskaan tehnyt loppuun, koska en jaksanut enkä nähnyt sitä niinkään tärkeänä. Bindauksen kylläkin, mutta on sitä muillakin konsteilla ennenkin pärjätty.

Olen nyt tähän mennessä harrastanut näitä idealisiteitä ja itselläni ne ainakin toimivat kunhan laittaa tarpeeksi kireälle, että ei tipu ja ei laita sidettä ihan kainaloon saakka koska muuten side alkaa rullaantumaan alaspäin.. no ne jotka ovat bindanneet idealisiteellä varmaankin tietävät. Side on ainakin itselläni pysynyt hyvin päällä kun olen vetänyt siihen vielä päälle kireän, joustavan topin pitämään homman kasassa.
Idealiside on siitä hyvä, että se tosiaankin joustaa ja sallii hengittämisen, mutta minulla ainakin bindaa hyvin. Aivan lättänää rintakehää en tietenkään saa idealisiteellä ilman, että pystyisin hengittämäänkin normaalisti, mutta oikeastaan kaikki miesten pukuni ovat niin löysiä, että ei sieltä mitään huomaa.

Muttamutta. Itse en oikein osaa antaa kokemuksia muusta kuin bindauksesta idealisiteillä koska se itselläni on ainakin toiminut ja bindaukset ovat pysyneet paikoillaan. Teenkin varmaan joskus vielä tuon jessekorsetin valmiiksi, mutta saa nyt nähdä mitä tulevaisuudessa edes cossaan >D.
Thank you and have a terrible nice day.

http://lirlys.deviantart.com/

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Yleinen cosplay-keskustelu”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 6 vierailijaa