Sivu 1/1

Huvikseni kysäisen, että...

Lähetetty: Ma Tammi 12, 2015 23:02
Kirjoittaja Jonalyssa
Halusin huvikseni kysäistä, että kuinka moni täällä on ns. "pullea" cossaaja? Itse omistan tuota mahaa ja muuta ylimääräistä hieman normaalia enemmän ja se harmittaa minua eniten cossien teossa nykyisin, mutta koetan ignoorata sen. :D En ole nähnyt paljoa ollenkaan pulleita cossaajia ja tunnen olevani ainoa, vaikka tiedän etten ole. Siksi kysäisenkin löytyykö täältä minun kaltaisiani pulleroita jotka cossaavat? ^^

Re: Huvikseni kysäisen, että...

Lähetetty: Su Tammi 18, 2015 19:49
Kirjoittaja Mantza_Chan
Minä!

Olen 168cm pitkä ja painan melkein 100kg :!: . Paino ei sen pahemmin näy päälle päin mutta kyllä mulla mahaa ja paksut jalat löytyy. ^^ Mutta tämän en ole anatanut haitata cossausta. :wink:

Re: Huvikseni kysäisen, että...

Lähetetty: Su Tammi 25, 2015 14:36
Kirjoittaja Deneb
Enpä minäkään ihan keijukainen ole, vähän pätkä ja navasta alaspäin tanakampaa tekoa. Olkavarretkin pidän mieluummin piilossa. Eipä nämä pahemmin ole ongelmia aiheuttaneet kun en muutenkaan pidä tiukoista tai paljastavista vaatteista.

Kyllähän tämä ruumiinrakenne jonkin verran vaikuttaa asujen valintaan. Tämmöisenä pikku perfektionistinä en lähtisi itse cossaamaan mitään pitkänhuiskeaa bikinibeibeä tai ylvästä bishietä kun en voi sitä oikein kunnolla tehdä, varsinkaan jos hahmo on sellainen jota erityisesti arvostan (oi Alucard miksi sinun pitää olla tuommoinen nuudeli?), mutta missään nimessä tämä ei estä harrastusta. Vaikka olen omalla kohdallani aika tarkka siitä mitä hahmoja valitsen, periaatteeni on että jokainen cossatkoon ihan mitä haluaa. Pääasia että on kivaa ja tuntee olonsa mukavaksi puvussaan, olipa sen valintaperuste sitten mikä tahansa.

Re: Huvikseni kysäisen, että...

Lähetetty: Ma Tammi 26, 2015 22:21
Kirjoittaja Furijami
Kyllä meitä pulleita löytyy ;) Cossin valinta voi tosiaan olla välillä vähän haastavampaa kun en halua kaikkea esitellä mutta olis kiva silti cossata lempihahmoja... Mukavuus kunniaan kuitenkin.. :)