Vapaaehtoisia haetaan valokuvausprojektiin

Cosplayn sisimmän olemuksen pohdinnat ja kaikki muut yleisluontoiset cosplay-aiheiset keskustelut, joille ei ole omaa aluetta.

Valvoja: Cosplay.fi / Ylläpito

Avatar
kyuu
Säätäjä.
Viestit: 4679
Liittynyt: La Tammi 11, 2003 17:48
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Vapaaehtoisia haetaan valokuvausprojektiin

Viesti Kirjoittaja kyuu » Ti Heinä 27, 2010 14:46

Elikä maassamme vierailee ranskalainen valokuvaaja jolla on kiintoisia valokuvausideoita - vapaaehtoisia haetaan eri puolelta Suomea. Hän on liikkumassa varsin reilusti pitkin poikin maata, joten operaatio ei ole rajoittunut pk-seudulle. Seuraava matkakohde taisi olla Oulu tässä parin päivän sisään.

Yhteydenottoja toivotaan erittäin pikaisesti.
I'm a Paris based photographer. I do reportage and fashion. You can have a glimpse at my work here : http://www.flickr.com/photos/lzophoto/sets/ I would like to statrt a cosplay project in Finland. The idea is to take about 25 portraits of cosplayers wearing their costume in a place they live or work or have fun in, or a place they really like so that it adds a bit of context to the photo (for example, I could take a photo in a post office of a cosplayer working at the postoffice). Photos would be taken from waist to head, facing the camera. Photos would then be published into finnish media, like IMAGE.

I'm here only for a very limited time (I'm leaving the country on the 20th ou 21st of August) so this is why I need your help to gather some people around the project. Image of the persons would be protected as nothing could be released/published without the consent of the person taken in photo.

Lorenzo
+33(0)662300769 +++ skype : lorenzoooone +++ Flickr :
http://www.flickr.com/photos/lzophoto/sets +++ Portfolio :
http://www.delafauteaugraf.com+++ Blog :
http://lzophoto.blogspot.com

Avatar
adreena
Viestit: 167
Liittynyt: Ma Touko 08, 2006 16:58
Paikkakunta: Jyväskylä

Re: Vapaaehtoisia haetaan valokuvausprojektiin

Viesti Kirjoittaja adreena » Ti Elo 10, 2010 17:26

Bumppaan tätä siinä toivossa että ihmiset innostuisivat. Kävimme nimittäin Lorenzon kanssa kuvailemassa reilu viikko takaperin ja se oli melko hauskaa! Lorenzo on huippumukava ja rento kaveri, sekä oikein erinomainen kuvaaja. Kuvista tuli huikeita, ja niitä saa myös omaan käyttöön. Puvunkin saa valita itse.

Malleja kaivataan edelleen mutta melkoisen nopealla aikataululla, joten ottakaa ihmeessä yhteyttä Lorenzoon. Osoitteesta http://www.delafauteaugraf.com/ löytyy siis portfolio, ja myös sähköpostiosoite johon voi laittaa viestiä jos soittelu ei innosta.
Todellisuuspakoa ompeluhuoneessa (cosplay-blogi)
World Cosplay Summit 2009 Team Finland blog

Om bhûr bhuvah svah tat savitur varçnyam bhargô dçvasya dhîmahi dhiyô yô nah pracôdayât

Avatar
Inami-sama
Viestit: 81
Liittynyt: La Heinä 31, 2010 16:45
Paikkakunta: Joensuu
Viesti:

Re: Vapaaehtoisia haetaan valokuvausprojektiin

Viesti Kirjoittaja Inami-sama » Pe Elo 20, 2010 11:33

Olisiko joensuun suunnalle tulossa?
Kunnioittakaa neiti Presidenttiä! :mrgreen:
Of course not. Not... not at all. I was just admiring your , uh , appearence is all....not n-n-not any particular PART of your appearence , much- arrgh uhh....Leg cramp!
-Laguna

Avatar
Wemppa
Viestit: 199
Liittynyt: La Tammi 14, 2006 00:21
Viesti:

Re: Vapaaehtoisia haetaan valokuvausprojektiin

Viesti Kirjoittaja Wemppa » La Elo 21, 2010 21:06

Komppailen edellisiä. En ole vielä käynyt ottamassa kuvia, mutta tapasin Lorenzon vähän aikaa sitten ja hän oli erittäin mukava. Jos yhteydenottoa estää esimerkiksi jonkinlainen epävarmuus oman puvun tasosta, ei kannata vaivata sillä liiaksi päätään - ymmärsin ainakin itse, että hän on iloinen jo saadessaan kuvata ja että Ranskassa cosplay on kuulemma tosi siisti juttu, olivat saumat suorassa tai eivät. 'D
Inami-sama kirjoitti:Olisiko joensuun suunnalle tulossa?
Ota toki yhteyttä ja kysy!
| writing | to | reach | you |

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Yleinen cosplay-keskustelu”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 13 vierailijaa