MKtsudon videoita menneisyydestä ja nykyisyydestä

Mainosta tällä alueella uutta tekemääsi tai löytämääsi maininnan arvoista videota.

Valvoja: AMV.fi / Ylläpito

Avatar
MKtsudo
Viestit: 50
Liittynyt: Su Loka 28, 2007 15:20
Paikkakunta: Jyväskylä

MKtsudon videoita menneisyydestä ja nykyisyydestä

Viesti Kirjoittaja MKtsudo » Ti Kesä 30, 2009 14:30

Hallelujah. Näin ennen kesäkuun loppua ajattelin vielä saada nettiin hiukkasen noita allekirjoittaneen vanhempia videoita uudempien alta pois. Lähes kaiken löytää Animemusicvideos.orgista, mutta muutama pakotettiin laittamaan aikoinaan myös Youtuben puolelle. Raaka veto olisi, että Youtube sisältää kuitenkin paljon kokeellisempia, nopeammin tehtyjä tai muuten vain musiikittomia videoita. Kaikki videot ennen Altruistista Oksymoronia on tehty Windows Movie Makerilla, satunnaisesti Virtual Dubin ollessa apuna.

Ennen kaikkea haluaisin kuitenkin tässä yhteydessä mainostaa omissa silmissäni virstanpylvästä, Forbidden Loven remakea, joka on paitsi komediaa, myös shounen aita. Annan kuitenkin huomautuksen nuoremmille katsojille End Of Evangelionin käytöstä, varmuudeksi sisällytän siis ikärajoitukseksi K-12 ->.


Toinen esiin nostettava video näistä lienee You Save My Strong, joka on mielestäni Movie Maker -editoinnin kannalta äärimmilleen vietyä säätöä.


Rakentavan palautteen suhteen olen realisti; editointini on kehittynyt noista ajoista huimasti, enkä minä syväluotaavilla analyyseillä mitään itsekään tee.
Hah.

Avatar
MKtsudo
Viestit: 50
Liittynyt: Su Loka 28, 2007 15:20
Paikkakunta: Jyväskylä

Re: MKtsudon videoita menneisyydestä ja nykyisyydestä

Viesti Kirjoittaja MKtsudo » Ke Marras 25, 2009 21:53

Uutta videota (viimein) taas pantu netin puolelle. Tällä kertaa kyseessä on puhdas action-kokeilu, joka tuli tehtyä viime kesänä. Video löytyy luonteensa puolesta toistaiseksi ainoastaan Youtuben puolelta, joka sai lopputuloksen hieman rakeiseksi, mutta muuten en videon yleiseen lopputulokseen voi olla tyytymätönkään.

Video: Intraterrestial
Anime: The Melancholy of Haruhi Suzumiya
Song: 3xOsc
Artist: Distrance
Creator: MKtsudo
Hah.

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Uudet videot”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 12 vierailijaa