Darth Vader

Mainosta tällä alueella uutta tekemääsi tai löytämääsi maininnan arvoista videota.

Valvoja: AMV.fi / Ylläpito

bradcruise
Viestit: 8
Liittynyt: Ti Helmi 12, 2008 15:21

Darth Vader

Viesti Kirjoittaja bradcruise » Ke Maalis 12, 2008 21:26

Elikkäs ajattelin laittaa tänne linkin video clippiin mitä pusersin tuossa muutaman päivän, kaikki materiaali on itsetehtyä alkutekstistä lähtien, äänet ja musiikit ovat tietysti Star Wars elokuvista, mutta itse editoinut koko pätkän. Tämä on vähän sellainen testikuvaus ja teaseri, ehkä teen jossakin vaiheessa isomman projektin, tässä nyt oli aika surkeata kuva materiaalia mutta sainpahan kuvattua uudella kamerallani ja kokeiltua uutta editointi ohjelmaani(after effects)

Tiedä kuinka monia animeihmisiä tämä nyt kiinnostaa, mutta toivottavasti sieltä edes muutama löytyy joka vilkaisisi ja kommentoisi. Jonkun verran tuli vaivaa nähtyä, varsinkin tuon valomiekan tekemisessä.. pätkä on pari minuuttia ja osoite http://www.youtube.com/watch?v=_LT6fnRUJmg

Avatar
Partsa
Viestit: 12
Liittynyt: Pe Kesä 01, 2007 18:43

Viesti Kirjoittaja Partsa » Su Maalis 16, 2008 17:29

Tuon kanssa olisi hauska kävellä <insert kaupungin nimi> keskustassa

Avatar
FoxJones
Viestit: 826
Liittynyt: To Helmi 27, 2003 13:08
Paikkakunta: Lieto

Viesti Kirjoittaja FoxJones » Ti Maalis 18, 2008 19:29

Ei voi mitään sille että Chad Vaderin jälkeen kaikki muut Vader-väsäykset tuntuvat mielikuvituksettomilta ja tylsiltä.
On ollut ainakin hauskaa leikkiä editorin valmisefekteillä ;)
[22:27:47] <@Kyuu> Sivis: sun tarvii kuvailla yleisölle amv:iden poikkitaiteellisuuden merkitystä
[22:29:18] <@Sivis> "amv:n teko on vähä ku ois .. taiteellista.. poikittain.. siellä"

bradcruise
Viestit: 8
Liittynyt: Ti Helmi 12, 2008 15:21

Viesti Kirjoittaja bradcruise » Ke Maalis 19, 2008 00:14

FoxJones kirjoitti:Ei voi mitään sille että Chad Vaderin jälkeen kaikki muut Vader-väsäykset tuntuvat mielikuvituksettomilta ja tylsiltä.
On ollut ainakin hauskaa leikkiä editorin valmisefekteillä ;)
hehe, no chadi taitaa olla Atlantin tuolla puolen, ei taida suomenmaalta hirveän monia Vaderpukuja löytyä :D Onhan noihin panostettu,suunnittelua laitettu, saatu jopa "näyttelijöitä" ja kauppakin käyttöön, että arvostellaan nyt ihan mittakaavan mukaan, en minäkään muita suomen cossaajia ala japanilaisiin vertailemaan :D Toki en pahastu ollenkaan, mutta näillä eväillä mennään.

After Effectissä ei juuri valmis effectejä ole niinkuin esim WMM:ssä, kyllä siinä joutuu jokaisen effectin aika pitkälle itse tekemään. Valomiekka efefktin joutuu frame framelta tekemään, tuossa minuutin pätkässä on 1500 framea, eli aika monta pysäytystä ja valonsiirtämistä mahtuu siihen:D

EDIT: Chad Vaderin pätkissä ei ole sen kummempia effektejä ja minun mielestä mitään siistiä, huumorikin on vähän makuasia.. itse en niin välitä, toki ihmiset taitaa tykätä kyllä. Mutta efektien väsäämisessä taidan vetää pitemmän korren, tämä pätkä ei nyt mitään juuri osoita tosin. Materiaali oli sen verran surkeata, ei chadinkään pätkä jaksaisi varmaan innostaa jos se pomppisi rappukäytävässä(niinkuin minä) mutta sain siitä silti tehtyä suhkoht viihdyttävän :)
pukukin hänellä taitaa olla aika samaasorttia.
Kiitokset kaikille ketkä ovat vaivaantuneet katsomaan ja jättämään vielä kommentin!

Avatar
horatia
Viestit: 9
Liittynyt: To Maalis 13, 2008 22:48
Paikkakunta: Jyväskylä
Viesti:

Viesti Kirjoittaja horatia » To Maalis 20, 2008 09:02

Musta tuo oli ihan kiva pätkä, varsinkin se hissi... :D Harmi Utoobilla on joku oma korjaussessio meneillään eikä anna kommentoida :evil:

Avatar
Partsa
Viestit: 12
Liittynyt: Pe Kesä 01, 2007 18:43

Viesti Kirjoittaja Partsa » Ti Maalis 25, 2008 13:55

Älkää antako Foxin kommenttien häiritä. Se on tullut siihen ikään, että alkaa arvostaa juonta ja kerrontaa enemmän, kuin eeppisiä räjähdyksiä ja hienoja valoja. (Vaikka taitaakin tykätä valopalloista).

Mutta siis, Chad Vader -pätkissä ei olekaan ideana hienot efektit (Tosin niitäkin taitaa olla, muistaakseni siinä on ainakin hologrammisäätö), vaan lähinnä koko absurdi idea. Käytetään hyvin tunnettua hahmotyyppiä odottamattomassa ympäristössä, ja katsotaan mitä tapahtuu. Näin siis suunnilleen, en ole koskaan osannut jäsentää ajatuksiani.

Bradin pätkässä taas pääosassa ovat juurikin efektit, eikä pätkä ilmeisesti yritäkään mitään muuta. Tämä on ihan ok, varsinkin kun efektit on tehty niin hyvin kun ne nyt on. Vaikka efekteillä leikkiminen onkin tehty suhteellisen helpoksi, harva viitsii silti käyttää aikaa siihen, että saa ne näyttämään hyvältä. Minusta ainakin on hienoa, että osa niistä harvoista viihtyy täälläkin.

Pisimmän korren vetää tietty aina se, joka saa molemmat yllämainitut asiat toimimaan yhtä aikaa, ja sopivassa suhteessa.

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Uudet videot”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 9 vierailijaa