Sivu 1/1

Daikin Final Fantasy AMV~

Lähetetty: Ke Helmi 20, 2008 22:45
Kirjoittaja Daiki
Yeah, ihmiset, tungen itsekkin tänne videoni. o/

Video: FF - Must be dreaming
Laulaja: Frou Frou
Ohjelma: Sony Vegas 8.0

Aikaa meni tekemiseen HYVIN monta viikkoa, aika työn ja tuskan takana ollut tuon tekeminen. <__<;

Lähetetty: Ke Helmi 20, 2008 23:13
Kirjoittaja RevyFan
Hmm, en hirveesti saanut nautittua, mutta se taas johtuu maustani, ei iskenyt video eikä äänipuoli... :? Silti, hiukan sekavan oloinen, varmaankin ihan tarkoituksella, ja taas makukysymys. Ihan näppärän näköinen kait, ei vaan juurikaan mun makuun. Ja laadusta ei parane sanoa mitään, kaikkihan me sen tiedämme. :wink:

En pysty antamaan enempää kuin: 6/10

FF-fani kun en ole, sellaiselta varmaan enemmän pisteitä.

Lähetetty: To Helmi 21, 2008 01:12
Kirjoittaja Zelenia
Minusta Imogen Heap on loistava erilaisuutensa takia. Kuuntele joskus Speeding Cars niin mielipiteesi saattaa muuttua. Mutta, mutta... Ei nyt ole tarkoitus ruveta arvostelemaan musiikkia tai animea vaan AMV:ta.

Raikas video. Biisistä ja muutamista efekteistä tulee pakostakin mieleen Koopiskevan Euphoria, mutta kyllä tästä löytyy muutamia omia ideoita.
00:06 oli todella mieleenpainuva asetelma. Värit oli valittu todella kauniisti. Lipsync (mitä lienee suomeksi? huulisynkkaus? ;D) on onnistunut niissä muutamissa kohdissa, joissa sitä on käytetty.

Käytettyjen efektien määrä oli melko pelottava. Koko videon aikana taisi olla vain pari kohtaa, joissa ei ollut käytetty erikoistehosteita? "Tavallisia" kohtauksia jäi kaipaamaan, vaikka video painottaisikin nimen omaan efekteihin. Efektit ja biisin rytmi (mahtava sanavalinta :/) eivät mene yksi yhteen, mutta pääosin sekin puoli on kunnossa.

Kyllä tähän videoon oli saatu jonkin verran biisin tunnelmaa. Kiitos piristyksestä.