Surullisin koskaan näkemänne AMV?

Yleistä ja vapaata keskustelua AMV:istä ja kaikista niihin liittyvistä aiheista, joille ei ole erillistä keskustelualuetta.

Valvoja: AMV.fi / Ylläpito

Haru-kun
Viestit: 20
Liittynyt: La Syys 06, 2008 09:43
Paikkakunta: hämeenlinna

Surullisin koskaan näkemänne AMV?

Viesti Kirjoittaja Haru-kun » To Marras 20, 2008 16:36

Niin siis puhuttuna AMV:stä, yleensä jotkut ihmiset katsovat vain surullisia tai joihin on laitettu jokin tarina vaikka anime olisikin täysin AMV:een tarinaa vastaan. Minä itsekin katson tällaisia ja haluaisin todella tietää teidän surullisimmat näkemänne AMV:nne ja mistä olette ne katsonut. :D

Itse katson Youtubesta AMV:itä mitä nyt sattuu löytymään ja on kyllä sanottava että Serial Experiments Lain- animesta kertova Pienen ihmisen tarina AMV on surullisin ja hävettää myöntää mutta se sai minut ihan itkemään, vaikkakin se sisälsi aika paljon spoilereita :oops:
Tell me why I can't be me...

Avatar
Pavez
Viestit: 531
Liittynyt: Ke Loka 18, 2006 13:48
Paikkakunta: Turku
Viesti:

Re: Surullisin koskaan näkemänne AMV?

Viesti Kirjoittaja Pavez » To Marras 20, 2008 18:53

Tämä kuulunee tänne:
viewforum.php?f=11

Aihetta voisi kyllä laajentaa koskemaan ei pelkästään surullisia, vaan muutenkin mieleenpainuvia AMV:tä. Ja jos oikein muistelisin, ylläpito ei tainnut OP/ED-ketjustani copyrightsien takia kauheasti pitää. Mites AMV:t? Onko nekin off-limits? Siis suora Youtubeen linkkaaminen?

Avatar
Sivis
Happiness officer
Viestit: 409
Liittynyt: Su Tammi 19, 2003 20:10
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: Surullisin koskaan näkemänne AMV?

Viesti Kirjoittaja Sivis » Ti Marras 25, 2008 18:30

Pavez kirjoitti:Aihetta voisi kyllä laajentaa koskemaan ei pelkästään surullisia, vaan muutenkin mieleenpainuvia AMV:tä. Ja jos oikein muistelisin, ylläpito ei tainnut OP/ED-ketjustani copyrightsien takia kauheasti pitää. Mites AMV:t? Onko nekin off-limits? Siis suora Youtubeen linkkaaminen?
Näillä AMV-alueilla youtubeen linkkailu on sallittua, vaikka toivomus olisikin että linkattaisiin esim animemusicvideos.org:iin josta saa parempilaatuisena nuo.
"Äiti! Äiti! Tytöt boottaa mechaa!"

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Yleinen AMV-keskustelu”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 5 vierailijaa