Sivu 1/3

Animecon IV AMV-kilpailun tulokset [päivitetty 21.8.2006]

Lähetetty: Su Elo 20, 2006 17:39
Kirjoittaja Sivis
Animecon IV:n AMV-kilpailu on nyt pidetty ja tuomaristo jakoi palkinnot seuraavasti:

Paras toiminta
Sivis - Rage of Love
Magical Girl Lyrical Nanoha A's
Scooter - The Age of Love


Paras draama
Tiiniuw - Erään Pienen Ihmisen Tarina
Serial Experiments Lain
Harhakuvitelma - Erään Ihmisen Tarina


Paras Komedia
Jani Kauppila - Avast-chu
Arcadia of My Youth, Excel Saga, Galaxy Express 999
Klaus Badelt - He's a Pirate


Kilpailun paras
Sami Juvala - Aimon Virsi
Cromartie High School
Viikate - Aimon Virsi


Kunniamaininnat:

1. Kunniamaininta:
Jani Kauppila - Trauma
"Paras puolalainen taidevideo"

2. Kunniamaininta:
Sami Juvala - Will O' The Wisp
"Tekninen toteutus"

3. Kunniamaininta:
Sivis - When You Fall In Love
"Tuuletinhuolto"

4. Kunniamaininta:
Sami Juvala - Kaikki videot
"Päänhajotus"

5. Kunniamaininta:
Grekon - My Confession
"Aitoa Draamaa"

Tuomariston jäsenet:

Jari Perho
Juha-Pekka Saari
Mika Jalonen
Juho Oksanen
Kaarina Leppälahti

Sekä tuomariston sihteerinä toimi Kyuu Eturautti.

Yleisöäänet:


Toiminta:

1. Wollocks - Without Aim (Final Fantasy VII: Advent Children) 153 ääntä
2. FoxJones - Will O' The Wisp (Shakugan no Shana) 114 ääntä
3. Sivis - Rage of Love (Magical Girl Lyrical Nanoha A's) 113 ääntä

Draama:

1. Tiiniuw - Erään Pienen Ihmisen Tarina (Serial Experiments Lain) 125 ääntä
2. Nora Oinonen - Everlasting (Loveless) 116 ääntä
3. Sivis - When You Fall in Love (Yami to Boushi to Hon no Tabibito) 100 ääntä

Komedia:

1. Salla Lehmus - FB Mix (Fruits Basket) 266 ääntä
2. FoxJones - Hyperactive AMV of Miscellaneous Brain Damage suite (Various) 146 ääntä
3. Mazojedi - Yachimon (Bleach) 67 ääntä

Koko kisa
1. Salla Lehmus - FB Mix (Fruits Basket) 104 ääntä
2. FoxJones - Hyperactive AMV of Miscellaneous Brain Damage suite (Various) 85 ääntä
3. FoxJones - Aimon Virsi (Cromartie High School) 58 ääntä

Ääniä annettu yhteensä 544 kappaletta.

Lisäksi järjestäjät haluvat kiittää tuomaristoa, kilpailijoita, yleisöä, sponsoriamme Mochania, äitiä ja yleensäkkin kaikkea mahdollista. :)

Lähetetty: Su Elo 20, 2006 22:27
Kirjoittaja TaMs
Saako noita videoita muuten ladata jostain?

Lähetetty: Ma Elo 21, 2006 14:35
Kirjoittaja Esrhan
Toivottavasti saamme ajan myötä linkin myös Tiiniuwin Erään Pienen Ihmisen Tarina-videolle. :)

Lähetetty: Ma Elo 21, 2006 14:56
Kirjoittaja Yatsura-sama
Aika sukkaa. myö en voi ladata noita T_T sukkasukkasukkasukka.. Toivottavasti ne uploadattaisiin muuallekkin, kuten youtubeen ö.ö

Lähetetty: Ma Elo 21, 2006 15:00
Kirjoittaja Sivis
Yatsura-sama kirjoitti:Aika sukkaa. myö en voi ladata noita T_T sukkasukkasukkasukka.. Toivottavasti ne uploadattaisiin muuallekkin, kuten youtubeen ö.ö
Tuonne rekisteröinti on ilmaista, ja heti kun olet rekisteröinyt voit ladata noita "LOCAL" videoita. "DIRECT" ja "indirect" videoita voi ladata ilmankin rekisteröintiä.

Lähetetty: Ma Elo 21, 2006 20:03
Kirjoittaja Mirai
Olisi mahtavaa saada se Trauma tänne, koska olen yrittänyt metsästää sitä biisiä heti conin jälkeen, en tiedä edes Artistia.

Lähetetty: Ma Elo 21, 2006 21:55
Kirjoittaja Sivis
Mirai kirjoitti:Olisi mahtavaa saada se Trauma tänne, koska olen yrittänyt metsästää sitä biisiä heti conin jälkeen, en tiedä edes Artistia.
Tästä sinun pitää tökkiä Janzkia ;) Ja kappale oli Broadcast yhtyeen Lunch Hour Pops (eikö niitä tekstejä näkynyt siellä, vai menikö muuten vain ohi? ;)

Lähetetty: Ma Elo 21, 2006 23:15
Kirjoittaja Janzki
*tök*

Tietystä syystä en mielelläni vielä pariin kolmeen viikkoon laittaisi videota A-M-V.Orgiin. Voin pistää linkkiä yksityisviestinä, kunhan muulta säädöltä ennätän.

-----

Kisa kokonaisuutena oli todella onnistunut ja hyvätasoinen. Erityisen ilahduttavaa oli huomata, kuinka yleisö innostui kannustamaan videoita. Järjestelyt pelasivat hyvin, vaikka aika meni tiukille. Tuomari- ja yleisöäänestys on mielestäni hyvä systeemi, vaikka olikin harmillista ettei molempia voitu jakaa yhtä aikaa. Kunniamaininnat eivät ehkä olisi olleet aivan välttämättömiä.

Sivikselle ja taustatiimille kuuluu hienosta kilpailusta iso kiitos ja tassullinen pörröä ja röyhelöä. :D

Lähetetty: Ma Elo 21, 2006 23:36
Kirjoittaja Juhno
Jepjep. Olosuhteisiin (lähinnä aikaan) nähden huomattavan pätevästihän se meni. Ja pitää olla Janzkin kanssa samaa mieltä: mukavan tasokasta oli.

Lähetetty: Ti Elo 22, 2006 02:00
Kirjoittaja kyuu
Tuo kisa kyllä herätti tunteita yleisössä. Se myös herätti monenlaisia tunteita yleisössä, eikä ainoastaan "ettikää se kettu ja antakaa sille menolippu plutoon" -tyyppisiä tavanomaisia amv-kisareaktioita.

Liika kiire oli, mutta se ei ollut AMV-säädön vika. Itse asiassa ajan säästämiseksi tehtiin melko paljon eeppistä säätöä.

Lähetetty: Ti Elo 22, 2006 16:21
Kirjoittaja Donnersclag
Aimon Virsi :*) paras amv mitä oon ikinä nähny
odotan innolla että sen voisi ladata

Lähetetty: Ti Elo 22, 2006 21:15
Kirjoittaja ReiEnna
Mainioita videoita! Tunsin itseni oikein tosinoobiksi :oops: . Ja mikäs sen positiivisempaa! :D Ja vuoden tulokas aka Tiiniuw värväyslistalle!

Muutama miete tuomaroinnista. Esikarsintaraati pakolliseksi tuomaristolle tai vastaavasti enemmän mahdollisuuksia pureskella matskua. Piste. Videot täytyy nähdä useampaan kertaan, että niistä voi muodostaa tarpeeksi monipuolisia mielipiteitä. Mielestäni kertakatseluperiaatteella videoiden tekniset häröt korostuvat aivan liikaa. Tältä itsestäni ainakin henk. koht. tuntui kisaa uudestaan katsellessa. Kiintoisa ratkaisu olisi esimerkiksi juryn varsinainen arviointi itse kisan aikana + myöhemmin konsensus-hengessä päätöksiä. Eihän kisan tuloksia tarvitse heti kuulla, eihän? :D

Mitä kunniamainintoihin tulee, vähempi parempi. Vuoden rookie / lupaavin astetta kovemman palkinnon saattelemana voisi olla mm. mainio, ja ennen kaikkea motivoiva. Muuta ei oikeastaan mielestäni vielä tarvita, paitsi jos jokin video sattuu titteliä ansaitsemaan.

Muutamia pointteja :
- Kisa tulisi myös imho järjestää erillisenä ohjelmanumeronaan.
- Yleisöäänestyksen tulokset mielellään samaan aikaan kuin juryn tuomiot
- Välianimaatiot katsojaystävällisemmiksi, nykyiset lähinnä unettavat. Alkujuonto / loppujuonto-kombo mahdollisesti riittäisi, mikäli intermissionit olisivat kuosissa. Pitänee ideoida seuraavaan kisaan.
- HILJAISUUS jo ennen kisan alkua. Yleisön sisäänajo ei oikein onnistu jos se on ihan hälyhälypallomeri. Tässä hieman ongelmaa, itseäni yleisössä vähän kaihersi, kun alkujuonto tuntui menevän käytännössä ohi.

Lähetetty: Ti Elo 22, 2006 21:48
Kirjoittaja Sivis
ReiEnna kirjoitti:Ja vuoden tulokas aka Tiiniuw värväyslistalle!
Kyllä! Tästä povattiin voittajaa jo esikarsintakierroksella jo :)

Lisäksi toiminnassa numerolla 8 ollut "Hero" olisi ansainnut ainakin jonkin asteista tunnustusta *piiskaa tuomaristoa* :)
ReiEnna kirjoitti:Muutama miete tuomaroinnista. Esikarsintaraati pakolliseksi tuomaristolle tai vastaavasti enemmän mahdollisuuksia pureskella matskua. Piste. Videot täytyy nähdä useampaan kertaan, että niistä voi muodostaa tarpeeksi monipuolisia mielipiteitä. Mielestäni kertakatseluperiaatteella videoiden tekniset häröt korostuvat aivan liikaa.
Itselläni oli ideana jossain välissä tehdä nk. tuomarointi DVD joka olisi postitettu tuomareille x aikaa etukäteen, mutta se idea hukkui jossain välissä ja .. niin
ReiEnna kirjoitti:Kiintoisa ratkaisu olisi esimerkiksi juryn varsinainen arviointi itse kisan aikana + myöhemmin konsensus-hengessä päätöksiä. Eihän kisan tuloksia tarvitse heti kuulla, eihän? :D
Näin olisi tehty, mikäli olisi jostain saatu slotti myöhemmälle palkintojenjaolle, mutta se ei nyt onnistunut :|
ReiEnna kirjoitti: Mitä kunniamainintoihin tulee, vähempi parempi. Vuoden rookie / lupaavin astetta kovemman palkinnon saattelemana voisi olla mm. mainio, ja ennen kaikkea motivoiva. Muuta ei oikeastaan mielestäni vielä tarvita, paitsi jos jokin video sattuu titteliä ansaitsemaan.
Njoo, tuo "jokainen tuomariston jäsen saa antaa kunniamaininnan" oli nyt vain testattava idea, eikä kukaan mitään vastaan sanonut kun sitä esittelin, joten tänä vuonna näin, ensi kerralle voinemme ottaa oppia ;) Tuo rookie-award olisi sinällään ihan toimiva idea, kunhan vain jotenkin saadaan speksattua että "mikä on 'rookie'" ja tarkistettua se.
ReiEnna kirjoitti: Muutamia pointteja :
- Kisa tulisi myös imho järjestää erillisenä ohjelmanumeronaan.
- Yleisöäänestyksen tulokset mielellään samaan aikaan kuin juryn tuomiot
- Välianimaatiot katsojaystävällisemmiksi, nykyiset lähinnä unettavat. Alkujuonto / loppujuonto-kombo mahdollisesti riittäisi, mikäli intermissionit olisivat kuosissa. Pitänee ideoida seuraavaan kisaan.
- HILJAISUUS jo ennen kisan alkua. Yleisön sisäänajo ei oikein onnistu jos se on ihan hälyhälypallomeri. Tässä hieman ongelmaa, itseäni yleisössä vähän kaihersi, kun alkujuonto tuntui menevän käytännössä ohi.
Ja muutamia vastauksia pointteihin:
- Aikataulu
- Aikataulu
- Aikataulu (henkkoht, siis, ei kerinnyt tekemään ;)
- Aikataulu :|

No, näistä kommenteista, kuka ensi kisan pääjärjestäjänä onkaan, voinee ottaa onkeensa :)

Lähetetty: Ti Elo 22, 2006 22:07
Kirjoittaja ReiEnna
Tuomaristo ottaa rakentavat raipat vastaan!

Juu, pointit lähinnä kehitysehdotuksia, kuitenkin kisoilla vasta kokeillaan jäätä. Ei osoittelevia sormia, vaan sekstanttina seuraaviin karkeloihin. Katseet kohti tulevaa. Yarr!

Lähetetty: Ti Elo 22, 2006 22:31
Kirjoittaja Salza
Mielestäni amv-kisan järjestelyt oli suoritettu ihan hyvin :D (hah, hyvä munki on sanoa paljoa tähän, kun en tiedä pahemmin muista tapahtumista ja niiden järjestelyistä >___<), mutta pidempiä taukoja videoiden välille olisin kaivannut, mutta tiedän joo aikataulu ja silleen >_<.
Oli ihan mahtava fiilis kun katsojat oli ihan täysillä mukana (ainaki FB Mix:in aikana :lol:), kiitos siitä ^___^ jäi hyvät muistot näin ensikertalaisellekkin :lol:8)
Sivis kirjoitti:Lisäksi toiminnassa numerolla 8 ollut "Hero" olisi ansainnut ainakin jonkin asteista tunnustusta *piiskaa tuomaristoa* :)
^__________^ Kiva kun pidit, mutta jo sen näyttäminen niin suuressa tapahtumassa oli sekin jo jotain aivan uskomatonta!!!! :lol: