Hävytöntä yaoirope mainostusta.

Kaikkea söpöä on netti väärällään, mutta sen löytäminen on aika ajoin kovakin haaste. Tälle alueelle kerätään hyviä yaoi- ja shounen ai-aiheisia linkkejä ja vaihdellaan mielipiteitä löydöistä.

Valvoja: Yaoi.fi / aktiivit

Avatar
Biitti
Viestit: 147
Liittynyt: Ma Elo 04, 2008 15:20
Paikkakunta: Tampere

Hävytöntä yaoirope mainostusta.

Viesti Kirjoittaja Biitti » Su Maalis 01, 2009 18:48

Niin.

Lapset, nyt on niin että iloksenne ja kenties kauhuksenne on internetin syövereihin avattu suomalainen yaoipainotteinen mafiarope! 8D

Jos siis olet kiinnostunut yaoista tai mafiasta ja mikä parasta: MOLEMMISTA eikun vaan meille mukaan foorumiroolaamaan. Foorumi saattaa näyttää vielä keskeneräiseltä, mutta avoimia me olemme. <3 Joitakin kuvauksia puuttuu, mutta ne ovat admin duon ulkopuolella häärivien ennakkorekattujen ihmisten vastuulla. >8'D

Mukaan vaan ropettamaan, lisätietoja löytyy foorumilta!

Lindengrove City


"On vuosi kenties 2000 ja reilusti päälle. Lindengrove Cityn roolipeli siis sijoittuu tulevaisuuteen. Ei kovin kaukaiseen, mutta ei mitenkään erityisen läheiseenkään. Vuosiluku on tekijöillekkin tuntematon, mutta tämän verran nykyisestä maailmasta:

Maiden väliset konfliktit ovat vähentyneet huomattavasti tähän aikaan mennessä ja myöskin maiden rajat ovat muuttuneet. Maapallo on nykyään jaettu ennemminkin "asumislääneihin" kuin "maihin". Siksi nykyään on myös olemassa hyvin globaaleja kaupunkeja, joita myös Lindengrove City on.

Lindengrove City on siis monikansallinen suurkaupunki. Sijainnista eivät ropen keksijät pahemmin tiedä, tärkeintä on se mitä kaupungin sisällä tapahtuu. Lindengrove on maailmankuulu kaupunki yhden asian takia; rikollisuutensa. Lindengrovessa vaikuttavat monet suurimmat nykyajan mafiaperheet, jotka ovat lisääntyneet kuin sienet sateella. Maiden välisten konfliktien vähennyttyä kansojen sisäiset konfliktit kasvoivat ja näin ollen mafiaperheet ovat saaneet jalansijaa. Lindengrove on tavallaan tälläisten perheiden kohtauspaikka, koska mafioita riittää joka maailmankolkasta.

Nykyinen teknologia ei ole paljolti edistynyt myöhäisen 1900-luvun ja aikaisen 2000-luvun tekniikan nopeasta kehityksestä. Eli nykyajan mukavuudet löytyvät, pikkaisen voi soveltaa. Aina kannattaa kysyä ylläpidolta jos jokin askarruttaa."


Itse heilun sivulla toisena adminina, parempana puoliskonani toimii Meto! o/

Palaa sivulle “Yaoi-linkkiwinkit”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 11 vierailijaa