Sivu 1/1

Netin parhaat fictit (myös shotaa^^)

Lähetetty: La Loka 01, 2005 20:00
Kirjoittaja Candace
Viimeinkin sain kutsun ja tilaisuuden päästä jakamaan tietouttani :D

www.kiribana.org/poppy/

Hyviä fictejä... todella herkullisia, mutta shotaa vähemmän. Tabbis suosittelee WK-fictiä "Slippery when wet"

www.kuwamiko.com/KnMmain.html

Täältä löytyy shota ficteja "Flame of Recca" valikosta. Kelpo ficteja :D

www.kuwamiko.com/RPGwarn.html

Kun vähän etsii löytyy tolkuttomasti shota fictejä, hyviä sellaisia. Etenkin Kuwabaran 'Star Ocean' fan site sydeemistä. Lukuhetkiä!

Sitten olisi noiresensus saitti, mutta en saa sitä toimimaan kun kirjoitan sen riville, mutta se silti toimii, kuin enkeli kun klikkaan sen suosikeista... ylittää minun vähäisen ymmärrykseni.... :shock: mutta siellä olisi varsin maukas FFIX shota ficti Zidanen (14v) ja Blancin (18v)välillä, jos löydätte sinne... suosittelen! :wink: "First Heart's Day In Treno" (löytyy itseasiassa myös Lilithin mainitsemasta "Lair of the Moogle":sta. Oh goody!

www.kuwamiko.com/WeissFics.html

Täältä löytyy ehkä paras Knm:n shota ficteistä "Nai"... todella hurja, mutta silti 100% consensual. Ei herkille lukijoille :|

www.bishounenbondage.com

Ja täältä löytyy fan ficteistä ne kolme One Piece fictiä, jotka johdattivat minut paholaisen tielle... ja arvostamaan suuresti sekä fictejä, että shotaa. Shame on the writer!

Kaikki on tosin Englanniksi... unohdin mainita. Ja lapset, sot sot, lukekaa jotain muuta. Nuo ovat ihan tyhmiä aikuisten juttuja.

Lähetetty: La Loka 01, 2005 20:12
Kirjoittaja Radiation
Nyt se on ilonen! Hihihii..! Kiitti! Pitää tarkastaa nuo ASAP.

Re: Netin parhaat fictit (myös shotaa^^)

Lähetetty: La Loka 01, 2005 21:00
Kirjoittaja Candace
Mutta silti!

Hyvien ficti-sivujen löytäminen on sattuman kauppaa... jos joku muukin tietää hyviä ja eroottisia nc17 ficti-sivuja niin ilmoittakaa tänne :D Pyhitetään tämä palsta hyville yaoi-ficteille!

Lähetetty: La Loka 01, 2005 21:47
Kirjoittaja Lilith
Kai minäkin kannan korteni kekoon...

Enimmäkseen LotR fictejä

http://secret-panel.net/fanfic.html

Täältä Final Fantasy fictejä

http://www.kuwamiko.com/RPGfffic.html

Täällä on vähän useammistakin sarjoista muutamia ja plussana vielä jotain fanarttia yms

http://www.madamhydra.net/

Ihan kivasti Aragorn/Legolas & Orlando/Viggo fictejä

http://lbes.randomramblings.net/home.html

Lähetetty: Su Loka 02, 2005 00:00
Kirjoittaja Radiation
Ja lapset, sot sot, lukekaa jotain muuta. Nuo ovat ihan tyhmiä aikuisten juttuja.
Niin siis minähän en ole lapsi! Eh... *Löysää solmiota*

Lähetetty: To Helmi 16, 2006 20:25
Kirjoittaja Shaiana
...
..
Räjähdän. Löysin tuossa sattumalta pari päivää sitten niin kivakkeen Prince of tennis -ficin, ETTÄ. Learning to Fall. Ja se on PITKÄ. Ja sille on vielä jatkoa. o.o" En tiedä huonontuuko laatu pitemmälle mentäessä, mutta ainakin kymmenen ensimmäistä osaa oli ihan mukavaa luettavaa. Tosin alussa minulla oli lieviä tuskia kirjoittajan kirjoitustyylin kanssa, en oikein pitänyt siitä, mutta ensimmäisen osan puolessa välissä unohdin asian kokonaan. Ei kirjoittaja välttämättä edes niin hyvä ole, voi olla, että sokeuduin niin vahvasti tekstin luodessa sieluni silmien eteen kuvia kielaroivista Eijistä ja Oishista, mutta epäilisin tätä, olen lukenut englanninkielisiä ficcejä siinä määrin jo, että luulisin tunnistavani hyvät kirjoittajat huonoista. ^-^


Oli pakko päästä heittämään tuo linkki johonkin, ja koska täällä muitakin yaoinnälkäisiä immeisiä tuntuu olevan, niin mikäs siinä. Pitää käydä itsekin läpi noita tein heittämiä linkkejä tässä joskus. ^.^" Tosin nyt varmaan pitäisi läksyjen kimppuun... luin eilisen illan vain tuota ficciä ja jätin läksyt käytännössä tekemättä, mikä luonnollisesti kostautui tänään, kun oli ruotsin sanari enkä osannut yhtään mitään. Perfektionistiset tavoitteeni romuttuivat. ... tosin ruotsissa ne romuttuivat jo viime vuoden puolella.


Kaveri muuten pyörtyisi varmasti, jos näkisi Aragorn/Legolas tai Viggo/Orlando - fandomia jossain... Melkein harmillista, ettei se osaa englantia tarpeeksi, jotta voisin vilauttaa tuota yhtäkin linksua sille. Höhöö.


// Tajusin muuten, että joudun kirjoittamaan äidinkielessä vapaavalintaisesta aiheesta aineen! Hohohoo. Äidinkielenopettajani joutuu hermolomille. Off on housuissanne, perkele. :<

Lähetetty: Ke Huhti 18, 2007 11:10
Kirjoittaja Kyoko
Jos jostain pitäisi löytää hyviä ficcejä niin http://www.fanfiction.net on yksi parhaimmista.
Sieltä löytää hyviä ficcejä melkein mistä tahansa parituksesta ja hyviä ne ovatkin... *köh köh*

Lähetetty: To Touko 17, 2007 17:06
Kirjoittaja shounen
Täältä minä ainakin paljon luen,

http://s11.invisionfree.com/FinFanFun

jos ei tykkää potter aiheisista niin alueelta löytyy myös ns. toinen ulottuvuus kohta jossa on ihan kaikenlaisia. Mutta jutut ovat minusta tosi hyviä, olenkin potter jutuista pelkästäään osaston slash NG-17 lukenut :)

että suosittelen kaikille, pistäytykää ainakin alue "kielletty metsä" katsomassa <3

Re: Netin parhaat fictit (myös shotaa^^)

Lähetetty: La Helmi 05, 2011 00:33
Kirjoittaja quirrell
tyhjä