Pyytäisin varovaisuutta

Kaikkea söpöä on netti väärällään, mutta sen löytäminen on aika ajoin kovakin haaste. Tälle alueelle kerätään hyviä yaoi- ja shounen ai-aiheisia linkkejä ja vaihdellaan mielipiteitä löydöistä.

Valvoja: Yaoi.fi / aktiivit

Avatar
kyuu
Säätäjä.
Viestit: 4679
Liittynyt: La Tammi 11, 2003 17:48
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Pyytäisin varovaisuutta

Viesti Kirjoittaja kyuu » Su Heinä 18, 2004 15:03

Tämä on yksi niitä vaikeimpia viestejä kirjoittaa, samalla koittaen saada asia selväksi.

Kuten aika lailla kaikki tiedämme, fansubit ja muut animen "valitettavat oheistuotteet" ovat aika kovan tarkkailun alla. Vaikka tekijänoikeusrikkomus on asianomistajarikos, tiedämme myöskin että suomessakin alaa käsitteleviä sivustoja on ajettu viranomaisten toimesta alas ilman asianomistajaa.

Emme halua tämän sivuston joutuvan samaan jamaan. Emmekä taatusti halua että kukaan suomalainen yaoi-harrastaja joutuisi epämukavaan tilanteeseen nettioperaattorinsa ja/tai alan viranomaisten kanssa. Siksi haluamme pyytää, että tällainen materiaali pysyisi pois foorumeilta.

Spekulatiiviseen ja muuhunkin keskusteluun aiheesta on ihan hyvin tilaa keskustelukanavallamme, jossa on hieman helpompi jutella näistä aiheista. Foorumilla on kuitenkin oltava varovaisena. Tämän maan lainsäädäntö kuitenkin velvoittaa foorumin ylläpitäjät toimittamaan viestin lähettäjän tunnistetiedot viranomaisille, jos jotain ongelmia esiintyy. Animeunionin historian aikana yhtään pyyntöä ei ole tullut, olisi kiva jatkaa sillä linjalla.

Esittäkää ihmeessä kaikki kysymykset, kommentit, ehdotukset ja kaikki sen sellaiset tähän viestiketjuun, sähköpostiin, yksityisviestiin tai keskustelukanavalle.

...ainiin, linkkivinkkialue. Tulipa tuossa taas mieleen yksi ihan kivan valikoiman omaava kauppias jolta aikoinaan tilailin vähäsen settiä. http://www.interq.or.jp/tokyo/antique/yaoi.html
Kyuu Eturautti - IRC:Kyuu @ irc.b2irc.net
Puheenjohtaja - Säätöyhteisö B2 ry
Varapuheenjohtaja - Tampere Kuplii ry
Valokuvaaja/roudari - Cosplay Finland Tour

Palaa sivulle “Yaoi-linkkiwinkit”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 13 vierailijaa